reklama
emwu76
Fanka BB :)
Mi sie te staniki wcale nie podobaja. Dlatego tez nie kupuje. Kupilam kilka takich sztywnych ale wystarczajaco miekkich zeby cycek wyskoczyl
.
Jak sie zniszcza to wywale i kupie nastepny.
Po karmieniu i tak sobie silikony wstawie wiec wszystkie cyckonosze do smieci pojda.
Tylko na mnie nie krzyczcie !
Marze o cyckach ponad 10 lat i chocby na mnie 1000 bab naskoczylo i tak sobie zrobie.
Musze tylko 4 miesiace od karmienia odczekac. Tak wiec na nastepna gwiazdke od mikolaja dostane cycki
Juz ustalone.
Po karmieniu i tak sobie silikony wstawie wiec wszystkie cyckonosze do smieci pojda.
Marze o cyckach ponad 10 lat i chocby na mnie 1000 bab naskoczylo i tak sobie zrobie.
Musze tylko 4 miesiace od karmienia odczekac. Tak wiec na nastepna gwiazdke od mikolaja dostane cycki
G
Georgina
Gość
Emwu cóż za postanowienie;D
emwu76
no ba !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dlaczego te biustonosze dla karmiących piersią są:
chyba jednak zainwestuję te 70 zł i kupię z Alles, przynajmniej się seksownie w nim poczuję, bo ten szmaciany co mam jest tragiczny, a cielisty w sklepie (o którym pisałam) za duży
- takie brzydkie
- jak ładne to drogie
- za duże na mnie?
![]()
ja musialabym zapytac czemu biustonosze sa:
- za male /te co widzialam zeby moc przymierzyc!!!/
- cholernie drogie /te co widzialam w odpowiednim rozmierze na necie !!!
- brzydkie /te wszystkie nieusztywniane !!!!/
- i za male !!!! wszystkie zawsze sa ZA MALE !!!!!!!
emwu76
Dziewczyny - chyba mnie przeziebienie zlapalo.
Co ja moge wziasc.
Oczy mnie pieka, gardlo pobolewa , nos zatkany i lekko glowa zaczyna bolec. No i jakas taka oslabiona.
chyba tylko paracetamol na noc , nie?
Co ja moge wziasc.
Oczy mnie pieka, gardlo pobolewa , nos zatkany i lekko glowa zaczyna bolec. No i jakas taka oslabiona.
chyba tylko paracetamol na noc , nie?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mi sie te staniki wcale nie podobaja. Dlatego tez nie kupuje. Kupilam kilka takich sztywnych ale wystarczajaco miekkich zeby cycek wyskoczyl.
Musze tylko 4 miesiace od karmienia odczekac. Tak wiec na nastepna gwiazdke od mikolaja dostane cyckiJuz ustalone.
ile ja bym dala zeby troche moje zmniejszyc !!! mam z nimi odwieczny problem !!! jedyna osoba ktora problemu z nimi nie ma jest moj maz !!!
emwu76
No gdyby sie dalo przeszczepy robic
Mam kilka kolezanek co chca mi oddac kawalek biustu 
Moj niby tez problemu nie ma z moimi piegami
ale odkad mnie zna to o tym biuscie marudze
. W koncu go przekabacilam 
Moj niby tez problemu nie ma z moimi piegami
reklama