reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
:-( :-( :-( -7,5 na prawe i lewe oko, a do tego odwarstwia mi sie siatkówka na obwodzie i są pojedyńcze zwyrodnienia siatkówki. Jak zaczynałam studia startowałam z pułapu -2 :-(
o to paulus chyba tez jakos podobnie no ja mam tez wade wzroku niestety i wiem mniej wiecej jaka to lipa ale ja mam -3 na jedno i -2,5 wiec do CC to chyba nie sa wskazania ...

lilijka z powodu ulozenia posladkowego !!
Dziekuje za odpowiedz ... tak mnie ciekawia te CC bo co mi sie wyjdaje ze duzo bedziemy mieli tych CC na grudniuweczkach ;-)

kurcze a mnie cos dzis glowa boli ;/ chcialam conieco posprzatac ale chyba sobie daruje ... ale cisnienie mi dosc tak spadlo ... pewnie za chwile mi minie a tym czasem sie bede wylegiwac :)

mnie też głowa boli i to dość mocno ze lekki ruch sprawia duzy ból i mega pulsowanie.. ale ogarnelam mieszkanie i troche mi lepiej... tylko teraz znow nogi dostaly w tylek... bo buzuja i napuchly!!!

Mea dziękuję:-)Ty jesteś jak błyskawica, dokładnie-pośladki:-)Might & Magic: Duel of Champions to najnowsza propozycja od firmy Ubisoft dla wszystkich fanów gier strategicznych, a w szczególności miłośników turowych gier karcianych. Co ważne, gra bazująca na znanej serii Might & Magic jest w pełni darmowa, więc nie musisz się martwić o jakiekolwiek opłaty
World of Tanks to gra MMO, w której wcielamy się w dowódcę czołgu i walczymy w epickich bitwach II Wojny Światowej. Do dyspozycji gracza jest aż 220 różnych czołgów z USA, Niemiec, Francji czy ZSRR. Znajdują się tutaj popularne Tygrysy, Shermany, a także modele eksperymentalne i prototypowe (jak niemiecki Maus). World of Tanks to gra, przy której można się doskonale bawić nie płacąc ani grosza
PlanetSide 2 to stworzona przez Sony druga część gry MMOFPS. Ce****e się ona ogromnym rozmachem, bo to jedyna taka darmowa gra sieciowa, w której bitwy niemalże nigdy się nie kończą, a ich intensywność przyprawi o zawrót głowy każdego gracza! Mapy potrafią pomieścić nawet kilka tysięcy graczy i przeróżne maszyny, takie jak czołgi, myśliwce czy bombowce.
O EverQuest II z pewnością słyszała zdecydowana większość graczy. Swego czasu wielu porównywało tę grę do osławionego World of Warcraft, ba – niektórzy EverQuesta II cenili jeszcze wyżej. Na obecną chwilę wynik tego starcia dla co poniektórych może nie budzić żadnych wątpliwości, gdyż World of Warcraft pozostał płatny, natomiast EverQuest II jest całkowicie darmowy, a płatna subskrypcja to nie przymus, a wybór
Grand Prix Racing Online to przeglądarkowa gra symulacyjna, która pozwoli Ci się wcielić w menadżera sportów motorowych. Gra jest w pełni darmowa, oferuje bardzo realistyczną rozgrywkę z dużą liczbą opcji, a przede wszystkim jest bardzo wciągająca. Zagraj i sprawdź, czy nadajesz się do zespołu Formuły 1
DC Universe Online to darmowy MMORPG, w którym każdy może poczuć się jak superbohater! Dlatego jeśli lubisz tego typu gry lub jesteś fanem takich postaci jak Batman, Superman, Joker czy Catwoman, DC Universe Online jest dla Ciebie. Rozgrywkę zaczyna się tutaj od stworzenia własnej postaci superbohatera i wybrania strony (dobro lub zło). Bohatera można dowolnie rozwijać w miarę wykonywania kolejnych zadań, w takich sceneriach jak Gotham, Metropolis czy Justice League of America Watchtower

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ... Jestem wykończona po nocy. Mam okropne rozwolnienie i na wymioty mi się zbiera, nie mogę nawet patrzeć na jedzenie ... kurczę boję się, żeby to nie była grypa żołądkowa ... Jakies 10 km ode mnie wykryto przypadek AH1N1 ... masakra ;( kurczę mam teraz szkołe i nie wiem czy jechać, aż strach tyle tych wirusów wokół ... Macie jakieś sprawdzone sposoby na moje dolegliwości ??? To troszke za wczesnie zeby się organizm przygotowywał do porodu, a czuję się fatalnie ;(

reklama
Witajcie!
Ja znowu wpadam z pytaniem do was :-).
Czy męczy was też swędzenie skóry? Naczytałam się o cholestazie ciążowej i przestraszyłam się nie na żarty. W dodatku koleżanka to miała. U niej na szczęście zakończyło się tylko przedwczesnym porodem, mały urodził się zdrowy i sam oddychał, ale z tego co piszą w necie, to różnie bywa.

I teraz nie wiem, czy te moje swędzenie to coś groźnego. W sumie mam to już od jakiegoś czasu (3 tygodni?). Nie jest to może aż tak bardzo uciążliwe, jak piszą, ale jednak jest. Swędzą mnie dłonie i nogi oraz tułów.
No chyba jednak pójdę jutro zrobić testy wątrobowe, żeby się uspokoić- ALAT, ASPAT i bilirubinę. W zeszłym tygodniu robiłam badania krwi, ale akurat nie te współczynniki i gin ocenił, ze są ok. Ale chyba je zrobię, niżbym miała sobie w brodę pluć, jak myślicie?

Do góry