reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kocham święta!!!! A z moim mężem i synkiem to już niebo będzie. Aż mi się łezka zakręciłą w oku

Ja tez lubie świeta i tez mi sie marzy spędzic je w tym roku tak żeby Igorek juz byl z nami i oczywiscie z kochanym mężem i tak we trójeczke byloby wspaniale :-):-):-)a z reszta rodzinki po paru dniach hehe chciałabym sie najpierw jakos sama nacieszyc naszym szczesciem wiem egoistyczna jestem hehe ale to nasze dziecko wiec chyba mamy prawo chodz wiem ze tak nie bedzie i ze jak tylko wyjde ze szpitala to przyjda tłumy gosci :crazy::crazy::crazy:

reklama
Ja tez lubie świeta i tez mi sie marzy spędzic je w tym roku tak żeby Igorek juz byl z nami i oczywiscie z kochanym mężem i tak we trójeczke byloby wspaniale :-):-):-)a z reszta rodzinki po paru dniach hehe chciałabym sie najpierw jakos sama nacieszyc naszym szczesciem wiem egoistyczna jestem hehe ale to nasze dziecko wiec chyba mamy prawo chodz wiem ze tak nie bedzie i ze jak tylko wyjde ze szpitala to przyjda tłumy gosci :crazy::crazy::crazy:

popieram też bym chciała troche prywatnosci na początku ale pewnie nic z tego nie wyjdzie:cool2::cool2::cool2: ale jak bedzie jeszcze głosno o grypie to ich nie wpuszcze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
powiem KWANTARANTA czy KWARANTANNA jakoś tak :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

uff, zjadłam barszczyk z "uszkami"-pierogami z kapustą i grzybami heh, i się zapchałam, już nawet pierniki na mnie nie działają :eek: można by się położyć na troszke :] :] sssspadam, narazie. nie piszcie dużo :confused2:

reklama
Do góry