reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a jak ja chcę sobie pomóc to bez ubranka????:cool2::cool2::cool2:

Słyszę reklamę allegro w radio:-D
Babka spiewa na melodię Wśród nocnej ciszy:szok:

To tak w ramach kolędowania...

Dzięki uspokoiłam się i chcę urodzić już:-p
Ale ja nie mogę sobie pomóc bez ubranka, bo nie mam z kim:-(
T się zaparł:confused2: Czaicie FACET NIE CHCE SEKSU - świat oszalał!!!!!

To go popros zeby Ci samej spermy uzyczyl . :) A potem stan i sie kolysz i jeszcze stymuluj te strefy erogenne i sutki i moze rob to podczas dlugiego spaceru.
ha ha - juz to widze.
Na bank urodzisz :)

dzisiaj się zastanawiałam jak ubrać dzieciaczka jak się będzie wychodziło ze szpitala ? jakiś pajacyk, na to kombinezon zimowy, czapeczka, dzidzie do rożka i do fotelika i jeszcze kocykiem przykryć ? czy przesadziłam :confused2:

o rany, ale mnie dobiłyście tym seksem! zazdroszczę!
ja mam ogromną ochotę cały czas, ale przez całą ciążę to nie wiele użyłam, już czekam aż skończę ten 37 tydzień!

reklama
dzisiaj się zastanawiałam jak ubrać dzieciaczka jak się będzie wychodziło ze szpitala ? jakiś pajacyk, na to kombinezon zimowy, czapeczka, dzidzie do rożka i do fotelika i jeszcze kocykiem przykryć ? czy przesadziłam :confused2:

Nie wiem, czy rożek nie będzie przeszkadzał przy zapinaniu maluszka pasami w foteliku. Też się martwię tym pierwszym wyjściem na zewnątrz, w końcu to będzie zima na całego, ale chyba pajacyk polarowy + kombinezon + kocyk do przykrycia w foteliku wystarczą.

Do góry