reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Asiowo :no: to nie Paula:sorry:

Beti81 Gratuluje decyzji co do SN:tak:

kacha_wawa Walczcie wytrwale z ta choroba, trzymam kciuki:tak:

kacha_wawa to lez i wypoczywaj, ja tez sie glowie z laktatorem, moja pani doktor powiedziala zeby nie kupowac bo to nigdy nic nie wiadomo z tym karmieniem, wiec czekam:-)

agagsm Tak tak tak masz racje, dzieki:-)

Dziewczyny zlapala mnie schiza. Chyba mamy w domu mysz a ja slyszalam ze jak sie przestrasze to dziecie moze miec znamie w jakims miejscu, caly czas o tym mysle i sie stresuje. Czy wy tez to slyszalyscie???:sorry:

reklama
Zakładam, że będzie mi potrzebny laktator, bo chce odciągać pokarm i zamrazac. Bede mogła męza z synkim czesem zostawic a sama z kolezankami na spokojnie sie spotkac ;-).

Ja natomiast laktator już sobie sprawiłam, ale taki zwykły ręczny. Chce go mieć tylko na awartyjne sytuacje i żeby męza czasami samego w domu móc z dzidzią zostawić:-p

A odnośnie zdrowej żywności to wszelkie warzywa stają mi w gardle, staram się je dodawać do wszystkiego, ale nie powiem, żeby mi smakowały:-p ewentualnie kapusta kiszona:-pjedynie smakują mi w zupie
Za to owoce to wcinam kilogramami, a przede wszystkim jabłka, które wcześniej mogły dla mnie nie istnieć.
I pożeram wszystko co jest na mleku, serki, jogurty, musli, zupki mleczne, mniam, mniam:tak::-D

. W ciągu CAŁEGO dnia masz odnotować przynajmniej 10 kopów.

tylko 10 na cały dzień:sorry: to nie za mało:sorry:

Ostatnia edycja:
Jolcia ja nie kupuję jak będzie potrzebny kupię po co wydawać pieniążki na coś co może nie użyję ani razu a tak było w przypadku mojej córy ;-)no chyba że z góry wiesz że Ci jest potrzebny to warto wybrać dobry :tak:

Jola.24 ja ostatnio tez myślałam że coś mi koło łóżka łazi i tak kilka razy w nocy słyszałam a to w końcu się okazało sąsiadowi nad nami skrzypi łóżko tzn robotnikowi bo mają remont i tam nocuje i echo jest w pustym mieszkaniu a ja byłam przekonana że coś łazi mi pod wyrkiem :sorry:

Lilka29 popieram słowa Agagsm nic dodać nic ująć :tak:

Agagsm ja mam na przepis z marmoladą ale powidła można dać byle by cisto dobrze skleić by nie wypłynęły Rogaliki drożdżowe - W kuchni... - Onet.pl Blog

Macy ja miałam w szpitalu za zadanie wyczuć 10 ruchów w ciągu godziny i to 3 razy dziennie

Ostatnia edycja:
Witam Was moje drogie, praca mnie pochłania i absorbuje, tak, że na nic nie mam czasu, ale chcę sklasyfikować młodzież ukochaną, więc mam tony sprawdzianów itp. ale co tam odliczam dni do l4;-)
Dziś zaliczyłam dentystę i skończyłam kanałowe leczenie mojego ząbka i tylko 100 zapłaciłam. Została mi tylko 1 wizytka:-)Tera się biorę za odgruzowanie mieszkania a w nagrodę na kolację, w ramach zdrowego żywienia oczywiście hamburgerki;-)

Beti81, mam nadzieję, że mała Cię już porządnie skopała. Najważniejsze jest, że się rusza. W ciągu CAŁEGO dnia masz odnotować przynajmniej 10 kopów. Jak masz wątpliwości, podjedź do szpitala, ale myślę, że mała po prostu śpi.

Tysiolek, gratuluję zaliczonego projektu.

Kacha_wawa, zdrówka dla Ciebie i Olisia.

Cynamon Koleżanko, cynamon. Też są smaczne. Moja teściowa ma mi przywieźć przepisy z Polski na ciasteczka i wtedy zaczniemy z młodym produkcję Mikołajów i reniferów. Pyszności!!!
Ale sam cynamon, smak nie będzie ten sam:no: W sb pojadę gdzieś szukać.
Jola24 ja ostatnio znalazłam martwą:no: i teraz też mam schizy, ostatnio wydawało mi się że po strychu biegają:no:

Uff, melduje, że skończyłam sprzątanie mieszkanko. Teraz mogę z czystym sumieniem się byczyć:-D i jutro nic nie robie cały dzień:-p:rofl2: Obiad też mam na jutro ugotowany:-D:-D:-D
A swoją drogą, kto to widział, żeby pół dnia sprzątać;-):-D - oczywiście z przerwami na BB:-p (wcześniej zajmowało mi to godzine):shocked2: :rofl2:

reklama
Macy ja slyszalam ze 8-10 ruchow przez godzine po jedzeniu. ale mloda juz sie rusza nie kopie coprawda jakos super ale czuje jak tam sobie pelza:-D poza tym zjadlam wlasnw truskawki ktorych nie lubi wiec powinna sie odezwac;-)

Do góry