reklama
pozmywalam i umiera mi kregoslup - BOZE BLOGOSLAW WYNALAZCE SAKO !
ja wybralam nivea ... ma najkorzystniejszy stosunek jakosci do ceny
kurcze ale dopiero po porodzie ci ucieknie czy od razu ?? poza tym ja bym chyba sie na taki uklad nie zgodzila ... ja jak mi maz na 2 dni wyjezdzal to bylam chora !!!
!!!
oj takkk błogosławienstwo dla wynalazcy sako !
Ja chyba tez w koncu zdecyduje sie na NIVEA-nie mam jakos innego pomysłu w tej kwestii

Ja tez bym nie zgodzila sie na taki układ

Zreszta nie szkoda Twojemu mezowi tak waznego i pieknego okresu w Waszym zyciu...

Chérie
Mama Danielka
oj takkk błogosławienstwo dla wynalazcy sako !
Ja chyba tez w koncu zdecyduje sie na NIVEA-nie mam jakos innego pomysłu w tej kwestii
Ja tez bym nie zgodzila sie na taki układ![]()
Zreszta nie szkoda Twojemu mezowi tak waznego i pieknego okresu w Waszym zyciu...![]()
na pewno mu szkoda, no ale za coś to dziecko trzeba wychowywać :-(
G
Georgina
Gość
Martwię się o Reve!! A z tego co widziałam na zamkniętym to nie podała namiarów na siebie.
G
Georgina
Gość
Natala zgwałciłaś męża?
Jak nie to chociaż biegaj po schodach
schodów mam dzisiaj dość!!Natala zgwałciłaś męża?Jak nie to chociaż biegaj po schodach
![]()
a mąż po kąpieli o ile nie umrze na palca

emwu76
Fanka BB :)
Jak mozna umrzec na palca
?
Ja jakas niekumata dzisiaj jestem
?
Ja jakas niekumata dzisiaj jestem
reklama
lajtway
Fanka BB :)
Witam wieczorową pora;-) Zostałam dziś ciocią!! Aż się prawie popłakałam jak zobaczyłam maleńką.
Szwagier jeszcze załapał się na poród rodzinny bo przyjechali w nocy- od dzisiaj koniec odwiedzin.
Poza tym byłam w szpitalu u siebie- Olsztyn też zamknął wszystkie szpitale dla odwiedzających. Niby dupa bo same będziemy ale jednak ja jestem jak najbardziej za- w końcu to dla zdrowia naszego i maleństw. Wiem juz co mam wziąć do szpitala- wszystko;-) Koszule do porodu tez. No nic, ale przynajmniej szpital jest super wyposażony.
Co do seksiku- my sobie nie odmawiamy, jak nas nachodzi ochota to siup do łoża, lekarz nie widzi przeciwskazań więc ja tez nie;-)
Kurcze, martwi mnie trochę mój mocz- zrobił się ciemny a ja czuję ze mi się woda zatrzymuje w organiźmie. A piję jak opętana... No nic, jutro badania więc dowiem się co i jak.
Aha, zamówiliśmy wózeczek;-):-)
Szwagier jeszcze załapał się na poród rodzinny bo przyjechali w nocy- od dzisiaj koniec odwiedzin.
Poza tym byłam w szpitalu u siebie- Olsztyn też zamknął wszystkie szpitale dla odwiedzających. Niby dupa bo same będziemy ale jednak ja jestem jak najbardziej za- w końcu to dla zdrowia naszego i maleństw. Wiem juz co mam wziąć do szpitala- wszystko;-) Koszule do porodu tez. No nic, ale przynajmniej szpital jest super wyposażony.
Co do seksiku- my sobie nie odmawiamy, jak nas nachodzi ochota to siup do łoża, lekarz nie widzi przeciwskazań więc ja tez nie;-)
Kurcze, martwi mnie trochę mój mocz- zrobił się ciemny a ja czuję ze mi się woda zatrzymuje w organiźmie. A piję jak opętana... No nic, jutro badania więc dowiem się co i jak.
Aha, zamówiliśmy wózeczek;-):-)