reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja nie dałam rady poprasować wszystkiego. nogi mi już do dupy wchodzą i znowu brzuch jak skała, aż boli taki napięty.
zatem się kładę do łóżka.

reklama
a ja poprasowałam w końcu...spakuję zaraz i koniec :)
Mi też plecy odpadaja, ale to żadna nowość:confused2:

Jejku wszędzie święta w tv:szok:
Zaraziłyśmy ich:-D

pozmywalam i umiera mi kregoslup - BOZE BLOGOSLAW WYNALAZCE SAKO !

ja wybralam nivea ... ma najkorzystniejszy stosunek jakosci do ceny :D

kurcze ale dopiero po porodzie ci ucieknie czy od razu ?? poza tym ja bym chyba sie na taki uklad nie zgodzila ... ja jak mi maz na 2 dni wyjezdzal to bylam chora !!!

!!!

oj takkk błogosławienstwo dla wynalazcy sako !

Ja chyba tez w koncu zdecyduje sie na NIVEA-nie mam jakos innego pomysłu w tej kwestii:tak:

Ja tez bym nie zgodzila sie na taki układ:no:
Zreszta nie szkoda Twojemu mezowi tak waznego i pieknego okresu w Waszym zyciu...:confused:

oj takkk błogosławienstwo dla wynalazcy sako !

Ja chyba tez w koncu zdecyduje sie na NIVEA-nie mam jakos innego pomysłu w tej kwestii:tak:

Ja tez bym nie zgodzila sie na taki układ:no:
Zreszta nie szkoda Twojemu mezowi tak waznego i pieknego okresu w Waszym zyciu...:confused:

na pewno mu szkoda, no ale za coś to dziecko trzeba wychowywać :-(

reklama
Witam wieczorową pora;-) Zostałam dziś ciocią!! Aż się prawie popłakałam jak zobaczyłam maleńką.
Szwagier jeszcze załapał się na poród rodzinny bo przyjechali w nocy- od dzisiaj koniec odwiedzin.
Poza tym byłam w szpitalu u siebie- Olsztyn też zamknął wszystkie szpitale dla odwiedzających. Niby dupa bo same będziemy ale jednak ja jestem jak najbardziej za- w końcu to dla zdrowia naszego i maleństw. Wiem juz co mam wziąć do szpitala- wszystko;-) Koszule do porodu tez. No nic, ale przynajmniej szpital jest super wyposażony.
Co do seksiku- my sobie nie odmawiamy, jak nas nachodzi ochota to siup do łoża, lekarz nie widzi przeciwskazań więc ja tez nie;-)
Kurcze, martwi mnie trochę mój mocz- zrobił się ciemny a ja czuję ze mi się woda zatrzymuje w organiźmie. A piję jak opętana... No nic, jutro badania więc dowiem się co i jak.
Aha, zamówiliśmy wózeczek;-):-)

Do góry