reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

minisia malena dzięki czekam, jeju ja tylko w czasie karmienia miałam b
magdziunia zdrówka
czarna mnie też dentysta czeka

U nas spokoj nawet ja kimnełam jak młody spał, już cały tydzień boli mnie głowa, ale może to te zmiany pogody.

reklama
Hej, hej kopiuj wklej:cool2:

Od dwóch dni nie ma budzenia sie w nocy na papu:tak:

Za to M mi ciśnienie podnosi ale wybaczcie, nie chce mi sie o tym pisać:sorry:

hello żyje po dentyscie ale tam mi grzebałą ze traz pół szczęki mnie napier.... ale to nie wszytsko w grudniu mam kanałowe:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: Mój stomatolog to zajeb.. babka tam się bólu nie czuje a ze ja głupia zawsze sie boje:-D:-D:-D

Kaka myslisz ze rzucisz takim temacikiem i koniec:rofl2::rofl2::rofl2: dawaj na zamkniety!!!!!!!!!!

hej-jak-oni-beda-chcieli-aby-oli-brala-antybiotyk-dozylnie-przez-weekend-to-beda-kazac-mi-zostac-ale-jutro-bede-walczyc-rekami-i-nogami-aby-dali-nam-tabletki-i-do-domu-dam-jutro-znac

mialam-przez-oli-chwilowa-zalamke-jak-wrocilam-to-oli-spala
jak-wstala-to-wcale-nie-ucieszyla-sie-na-moj-widok
wrecz-przeciwnie-ryczala-i=plakala-jak-mnie-widziala
caly-czas-tylko-tata-i-tata
ze-mna-nie-chciala-wogole-byc-bo-zaraz-ryk-ani-bawic-nic-ciagle-tylko-do-g-chciala-az-sie-poplakalam-ale-jak-g-poszedl-to-oliwka-sekunde-pomarudzila-i-bylo-dobrze-juz-sie-przy-mnie-smiala-i-bawila--bylo-super-zasnela-przed-20

plusem-szpitala-sa-wyregulowane-zasypiania-w-dzien0i-w-nocy

No i ja się zgłaszam że ostatecznie przeżynałam dzisiejszy dzień a szwagier mi doniósł tabletki przeciwbólowe bo portfel znalazł się dopiero pod wieczór :zawstydzona/y: A na obiad dziś było KFC :-p które młody zjadł ze smakiem bo mama zapomniała sprzątnąć do końca ze stołu i poszła wkładać rzeczy do zmywarki.... Niema to jak zdrowo odżywione dziecko :)

Czarna masz tak jak ja niby wiem ze bolao nie bedzie ale s.. ze strachu zawsze hehe

marma no i git nie wiesz ze takie jedzonko jest najlepsze!!!!!!!:-D:-D:-D

dorka spokojnie nic sie nie stalo Oli pewnie nie poznala cie wymalowanej i upiekszonej:-D:-D

Karola na zamkniety!!:tak::tak:

Mirabelka mój M to nauczyciel więc zebrania to pikuś, a jeszcze był na warsztatach "Zły dotyk" i błyszczał podobno więc wrócił z tego przedszkola szczęśliwy jak małe dziecko :-D
Magdasf zdrówka dla Stasia, a teściowej załóż konro na BB i będzie gadać z nami w zastępstwe :rofl2:;-)
Ania ale się uśmiałam z rzepy :-D Ja się kiedyś pytałam mamy gdzie jest przednie czoło, bo się śpiewa "i uderzmy przed nim czołem" :rofl2:
Dorotka fajnie tak wypocząć i dobrze, że Oliwka lgnie do tatusia, bo przynajmniej mógł Cię zastąpić. Mój Bartek po moim pierwszym dyrzuże dziennym w nocy wołał tata po całym dniu spędzonym z nim, ale przeżyłam taką odmianę ;-)
Martynka ja dopiero teraz zobaczyłam jaki Rafałek uzębiony :szok: Powodzenia z pracą
Czarna właśnie jak nie zapomnę to chętnie obejrzę ten program, bom ciekawa, jak można ciążę przegapić :szok::eek:

Ja po kolejnej dwunastce - cały dzień sama byłam z małą bandą ;-) bo 28 osób w ośrodku, ale luz - dałam radę :cool2:. Teraz dopiero w sobotę nocka. A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły :sorry:
Dobrej nocy!

Mirabelka mój M to nauczyciel więc zebrania to pikuś, a jeszcze był na warsztatach "Zły dotyk" i błyszczał podobno więc wrócił z tego przedszkola szczęśliwy jak małe dziecko :-D
Magdasf zdrówka dla Stasia, a teściowej załóż konro na BB i będzie gadać z nami w zastępstwe :rofl2:;-)
Ania ale się uśmiałam z rzepy :-D Ja się kiedyś pytałam mamy gdzie jest przednie czoło, bo się śpiewa "i uderzmy przed nim czołem" :rofl2:
Dorotka fajnie tak wypocząć i dobrze, że Oliwka lgnie do tatusia, bo przynajmniej mógł Cię zastąpić. Mój Bartek po moim pierwszym dyrzuże dziennym w nocy wołał tata po całym dniu spędzonym z nim, ale przeżyłam taką odmianę ;-)
Martynka ja dopiero teraz zobaczyłam jaki Rafałek uzębiony :szok: Powodzenia z pracą
Czarna właśnie jak nie zapomnę to chętnie obejrzę ten program, bom ciekawa, jak można ciążę przegapić :szok::eek:

Ja po kolejnej dwunastce - cały dzień sama byłam z małą bandą ;-) bo 28 osób w ośrodku, ale luz - dałam radę :cool2:. Teraz dopiero w sobotę nocka. A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły :sorry:
Dobrej nocy!
Kasia ja mysle ze mazsie dowartosciowal :tak::tak::-D:-D

wlasnie ten program ja tez musze obejrzec jak nie zapomne:zawstydzona/y:

reklama
hej my mieliśmy gości, mój kumpel z dwuletnim synkiem, ale chłopaki szalały, ja jutro mam góre do sprzatania cd, bo w końcu regipsy i płyty będą wrzucone na góre hurra, w sobote ma M kolega kończyć okna i zlikwidowac stary wyłaz więc jakoś idzie do przodu:-)

Do góry