Mirabelka mój M to nauczyciel więc zebrania to pikuś, a jeszcze był na warsztatach "Zły dotyk" i błyszczał podobno więc wrócił z tego przedszkola szczęśliwy jak małe dziecko
Magdasf zdrówka dla Stasia, a teściowej załóż konro na BB i będzie gadać z nami w zastępstwe

;-)
Ania ale się uśmiałam z rzepy

Ja się kiedyś pytałam mamy gdzie jest przednie czoło, bo się śpiewa "i uderzmy przed nim czołem"
Dorotka fajnie tak wypocząć i dobrze, że Oliwka lgnie do tatusia, bo przynajmniej mógł Cię zastąpić. Mój Bartek po moim pierwszym dyrzuże dziennym w nocy wołał tata po całym dniu spędzonym z nim, ale przeżyłam taką odmianę ;-)
Martynka ja dopiero teraz zobaczyłam jaki Rafałek uzębiony

Powodzenia z pracą
Czarna właśnie jak nie zapomnę to chętnie obejrzę ten program, bom ciekawa, jak można ciążę przegapić

Ja po kolejnej dwunastce - cały dzień sama byłam z małą bandą ;-) bo 28 osób w ośrodku, ale luz - dałam radę

. Teraz dopiero w sobotę nocka. A jutro jadę z Martynką do okulisty na badanie i pewnie dowiem się jakie okulary i w ogóle co dalej :-( Dziś dostała ostatni raz antybiotyk. Myślałam, że będzie gorzej, a tu 3 tygodnie minęły

Dobrej nocy!