reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Jejku jak ja sie nazarlam :) Chyba sobie ta dziure calkowicie jedzeniem zapchalam :).
Poza tym marzy mi sie wanna. Chyba sobie zaraz napuszcze wody i zrobie relaksujace moczenie:).
Zawsze na szybko - prysznic , prysznic - a przeciez trzeba odpoczac przed trudami porodu :)

mi gin zalecil polgodzinna kapiel !! znaczy ze mozna bezkarnie :)

nie zgodzę się bo moja Lenka jest bardzo mało wyczuwalna od wtorku

ale ty juz od poniedzialku jezdzisz na porodowke !!!

reklama
Kąpiel to bardzo dobry pomysł, bo dzień był dziś jakiś dołujący... chociaż na koniec dnia trzeba się zrelaksować :-)
...biegnę zatem do wanny
czas na relaks :-D

mam smaka na coś, i nie wiem na co :confused2: poza tym, TRADYCYJNIE, nastał wieczór i pali mnie zgaga. nogi mnie bolą, dopiero teraz czuję, że dałam sobie dziś w dupę. nawet seksu mi się odechciało...

mam smaka na coś, i nie wiem na co :confused2: poza tym, TRADYCYJNIE, nastał wieczór i pali mnie zgaga. nogi mnie bolą, dopiero teraz czuję, że dałam sobie dziś w dupę. nawet seksu mi się odechciało...
to tak jak ja
narobiłam się jak głupi osioł-na poród się raczej nie zbiera a ja zaraz zdechnę tak mnie bolą plecy:confused2:

Witam wieczorową pora;-) Zostałam dziś ciocią!! Aż się prawie popłakałam jak zobaczyłam maleńką.
Szwagier jeszcze załapał się na poród rodzinny bo przyjechali w nocy- od dzisiaj koniec odwiedzin.
Poza tym byłam w szpitalu u siebie- Olsztyn też zamknął wszystkie szpitale dla odwiedzających. Niby dupa bo same będziemy ale jednak ja jestem jak najbardziej za- w końcu to dla zdrowia naszego i maleństw. Wiem juz co mam wziąć do szpitala- wszystko;-) Koszule do porodu tez. No nic, ale przynajmniej szpital jest super wyposażony.
Co do seksiku- my sobie nie odmawiamy, jak nas nachodzi ochota to siup do łoża, lekarz nie widzi przeciwskazań więc ja tez nie;-)
Kurcze, martwi mnie trochę mój mocz- zrobił się ciemny a ja czuję ze mi się woda zatrzymuje w organiźmie. A piję jak opętana... No nic, jutro badania więc dowiem się co i jak.
Aha, zamówiliśmy wózeczek;-):-)

Gratulacje!!! A jaki wózeczek zamówiliście?

NO I SKONCZYLO SIE ROMAKOWANIE !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

tesciowa wrocila bez ostrzezenia !!!!!:szok::szok::szok::confused2:
To Cie z zaskoczenia Teściówka wzięła - wyrazy współczucia :tak:

reklama
Do góry