reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

obiecałam napisac Byłam na rozmowie jeżeli sie załape to jutro pani zadzwoni Mam jeszcze jednaradosna nowinę zwrocą mi za bilety za te co jezdziłam na kurs 130 Zł :-D:-D a pozatym marzy mi sie nowa kurteczka 3/4 :-( ale prędko nie kupie :crazy:

reklama
Witam waszystkie mamy. Ja również jestem mamą 2,5 miesięcznego Jakubka który urodził się 1.09.09 :) Ważył 3350 i mierzył 54 cm. W tej chwili ma około 65cm i wazy prawie 6 kg. Z chęcią poznamy jakiegoś kolegę do zabawy:)))A moze umoiwmy sie na wspólny spacerek.(mieszkamy na powiślu).
Zapraszamy do rozmowy:)
32.gif
men.gif
witamy na forum i gratuluje syneczka piekna waga i wzrost:tak:
Mój też używa Hugo boss szary a ja hugo boss woman i mexx.
Pozostałe to Avon

takie ponadczasowe są najfajniejsze.:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D popłakałam się do łez :-D:-D:-D:-D

kochana na naukę nigdy za późno nie jest :tak::-D:-D:-D;-);-)
słonka ja uciekam ,bo muszę trochę ogarnąć mieszkanie i obraz mnie woła.
Jest szansa,że na święta obraz w salonie będzie wisiał.:tak::tak::-):-D:-D

masz racje na nauke nigdy nie zapozno :))
Gratuluje postepow w pracy przy obrazie i trzymam kciuki
Bede Ci kibicowala:happy:

A ja wzielam sie za porzadki.Uporzadkowalam Laury ciuchy i zabawki.Nawet kwiatka przesadzilam.Moj bedzie w szoku bo zabieralam sie za to jakies 1,5 roku:laugh2:
Zaraz na wspolnej potem kolacyjka i Laure bede przygotowala do spania
Dzis jak slyszalam Laure podczas zabawy bylam w szoku i to bardzo glebokim.
Dobra uciekam zagladne za jakis czas:rofl2:

Witam wieczornie
M wrócił wcześniej z pracy więc teraz małego usypia :tak: byłam u siostry na chwilę, odkurzyłam sobie auto bo już patrzeć nie mogłam na nie :sorry: aż wstyd jakby kto tam wszedł :sorry: a teraz oglądam dzisiejszą brzydulę i za 10 minut house :-D więc odezwę się jak zkończe seans :tak:

Witam wieczornie
M wrócił wcześniej z pracy więc teraz małego usypia :tak: byłam u siostry na chwilę, odkurzyłam sobie auto bo już patrzeć nie mogłam na nie :sorry: aż wstyd jakby kto tam wszedł :sorry: a teraz oglądam dzisiejszą brzydulę i za 10 minut house :-D więc odezwę się jak zkończe seans :tak:

nawet mi nie przypominaj o aucie bo u mnie to jakas bomba wybuchla:eek: ale niestety nie mam z kim zostawic Laury zeby posprzatac w aucie.zawsze moj sprzata albo jego pracownicy.Chyba bede musiala zadzwonic do ktoregos zeby mi posprzatal:sorry:

MY z Laura po kolacji dzis zapodalam jajko na miekko Laura 1 raz w swoim zyciu zjadla 1,5 jajka:szok: smakowalao jej wiec teraz czesciej bede jej dawala
lali teraz oglada bajeczke po bajce mycie zabkow i do wyrka

Witam waszystkie mamy. Ja również jestem mamą 2,5 miesięcznego Jakubka który urodził się 1.09.09 :) Ważył 3350 i mierzył 54 cm. W tej chwili ma około 65cm i wazy prawie 6 kg. Z chęcią poznamy jakiegoś kolegę do zabawy:)))A moze umoiwmy sie na wspólny spacerek.(mieszkamy na powiślu).
Zapraszamy do rozmowy:)
32.gif
men.gif
Witam nowa mamusie:tak::tak::tak:
Zapraszamy na pogaduchy:-):tak:

obiecałam napisac Byłam na rozmowie jeżeli sie załape to jutro pani zadzwoni Mam jeszcze jednaradosna nowinę zwrocą mi za bilety za te co jezdziłam na kurs 130 Zł :-D:-D a pozatym marzy mi sie nowa kurteczka 3/4 :-( ale prędko nie kupie :crazy:
Trzymam kciuki zeby zadzwonili:tak::tak::tak:Super ze zwroca kaske za bilety:-):tak:

nawet mi nie przypominaj o aucie bo u mnie to jakas bomba wybuchla:eek: ale niestety nie mam z kim zostawic Laury zeby posprzatac w aucie.zawsze moj sprzata albo jego pracownicy.Chyba bede musiala zadzwonic do ktoregos zeby mi posprzatal:sorry:

MY z Laura po kolacji dzis zapodalam jajko na miekko Laura 1 raz w swoim zyciu zjadla 1,5 jajka:szok: smakowalao jej wiec teraz czesciej bede jej dawala
lali teraz oglada bajeczke po bajce mycie zabkow i do wyrka
Moi tez lubia jajka:tak::tak::tak:Jak robie jajecznice to wpierniczaja jak szaleni:szok::-D

Moi jeszcze nie spia,chociaz dziewczynki nie spaly w dzien:no:Probuje zagnac Ich do sprzatania ale cos cienko mi to idzie:no::no:albo mnie poprostu nie sluchaja:-p:szok:
Cos gardlo mnie zaczynana drapac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szwagier mi juz dzisisaj nadmuchal balony na sobotnia imprezke:szok::-D:-D:-DAle skoro chcial to czemu nie;-):-)
Jutro bede robila ciasta

Dowikla jajecznicy Lali nie jada mowi ze jest beeee:-D

Normalnie babka mnie zdenerwowala :wściekła/y:Ta od ktorej kupilam nosidelko dla lalki.Wyslala mi maila ze ona ze mna nie uzgadniala ze wysle jej kase w euro -choc nie widze zwiazku bo i tak dostanie w zlotowkach.I ze jak bedzie za malo to bede musiala jej doslac:-D:-D Ciekawe czy jak bedzie za duzo mi odesle:-D:-DGlupie babsko!

No i obejrzałam wszystko :tak: ale house był dobry a ja wiem co będzie w nowym sezonie :tak::-D a teraz idę spać bo coś ostatnio się nie wysypiam :sorry: dobranoc

Dzięki dziewczyny :) Z chęcią powymieniam się z wami doświadczeniem a wlasciwie poczerpie od Was:) bo ja dopiero ucze się być mamą a widzę że Wy już macie strsze szkraby:) Dla mnie to jeszcze nowość, chodz już nie wyobrażam sobie życia bez dziecka::)))

Aniu gratuluję slicznego imienia dla córeczki :)))

Dowikla jajecznicy Lali nie jada mowi ze jest beeee:-D

Normalnie babka mnie zdenerwowala :wściekła/y:Ta od ktorej kupilam nosidelko dla lalki.Wyslala mi maila ze ona ze mna nie uzgadniala ze wysle jej kase w euro -choc nie widze zwiazku bo i tak dostanie w zlotowkach.I ze jak bedzie za malo to bede musiala jej doslac:-D:-D Ciekawe czy jak bedzie za duzo mi odesle:-D:-DGlupie babsko!
Co za franca:szok:No ciekawe czy jak bedzie za duzo to Ci odesle:-D:-D:-DRaczej na to nie licz:-p
No i obejrzałam wszystko :tak: ale house był dobry a ja wiem co będzie w nowym sezonie :tak::-D a teraz idę spać bo coś ostatnio się nie wysypiam :sorry: dobranoc
Dobranoc:-)

Moja trojca juz spi:szok::szok::szok:Jestem w mega szoku:szok:
Ale leze sobie wygodnie w wyrku juz po kolacji i mam luz-nie pamietam kiedy ostatnio tak mialam:tak::tak::tak:

Klaudi wykielkowala dzisiaj druga piateczka:tak::tak::tak:A wiec na dole ma juz dwie
Na razie widac tylko taka mala kropeczke,ale co tam:-p

reklama
Dzięki dziewczyny :) Z chęcią powymieniam się z wami doświadczeniem a wlasciwie poczerpie od Was:) bo ja dopiero ucze się być mamą a widzę że Wy już macie strsze szkraby:) Dla mnie to jeszcze nowość, chodz już nie wyobrażam sobie życia bez dziecka::)))

Aniu gratuluję slicznego imienia dla córeczki :)))
Jak co to pytaj smialo zawsze cos podpowiemy :))
A imie tatus wybieral
Co za franca:szok:No ciekawe czy jak bedzie za duzo to Ci odesle:-D:-D:-DRaczej na to nie licz:-p

Dobranoc:-)

Moja trojca juz spi:szok::szok::szok:Jestem w mega szoku:szok:
Ale leze sobie wygodnie w wyrku juz po kolacji i mam luz-nie pamietam kiedy ostatnio tak mialam:tak::tak::tak:

Klaudi wykielkowala dzisiaj druga piateczka:tak::tak::tak:A wiec na dole ma juz dwie
Na razie widac tylko taka mala kropeczke,ale co tam:-p

nawet o tym nie myslalam Ile razy robilam przelew to ani razu nie dostalam wiadomosci ze malo kasy przyszlo
Gratulujemy zabka

Do góry