reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hihi, no zwłaśzcza te każde! sa fantastyczne, hihihi

Idę, no ide dzisiaj. Sama się już boję, bo cos nieciekawie. Jak bolała raz na miesiąc po 2 dni, to dało się przeżyć, ale teraz jak zacznie, to tydzień to mało i tak, że mruganie boli, no dosłownie.
Ale, pójdę skierująnie na badania, poczekam z rok w kolejce, no może pół, i na koniec powiedzą że wszystkook, mam jeść apap garsciami, no założę się.

Ludzie, moja jeszcze spi, ja nie wierze.... i cały czas przy kompie, zamiast odpocząć-tzn oczy powinny odpocząć...

reklama
Ja już po inhalacji...tzn Ksawek:-D:-D
ja też uwielbiam masaże ,Luna fajnie masz z m ,bo mojemu by sie nie chciało tyle czasu masować bez żadnej nagrody w zamian:-D
Agnes bardzo możliwe że to juz tylko antybiotyk ci pomoże skoro kilka dni bierzesz tyle środków i nic nie pomaga ,lepiej idz,nie ma co ryzykowac jakimiś powikłaniami
u nas też mnóstwo ludzi choruje na gardło ,ale na szczęście w mojej rodzinie wałkowalismy to kilka tygodni temu:tak:
UWAGA-robię dziś własnoręcznie na obiad pierogi ruskie,chwalę sie bo ostatni raz robiłam z rok temu ,ale chce mi sie:rofl2::laugh2:mniam ,mniam

Witam i ja :tak::tak:
Wstalismy po 9 ale ja jakos nie wyspana jestem a na dworze pieknie sloneczko swieci musiala bym sie ubrac i isc po mleko dla Emily bo mi sie skonczylo ale jakos mi sie niechce szykowac :no::no::no:
Widze ze duzo chorowitkow mamy wiec wszystkim zycze duuuzzzzzzo zdrowka:tak::tak:

hejka wpadłam tylko na chwilę zaraz kłade sie do łózka:tak::tak:

u mnie do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

goraczka mi przeszła,lepiej się czuję ale gardło masakra,drapie za bardzo nie chce mi się to odkasłać i mnie meczy dusze się momentami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj pisałm ze z Oliwka lepiej już drowiała no to już nieaktualne bo chyba cos ode mnie na nią pzreszło bo obudziła się z wiekszym katarem i kaszlem,potem dostała goraczki 38,2C jak przyszłam z pracy to cała rozpalona dałąm jej na zbicie i się lepiej poczuła.
dzis strasznie mało jadła przez cały dzień dobrze ze dużo piła.

na kolację w sumie ładnie zjadła kaszy ale cos zachciało jej się po godzinie parówki i jak kończyła to cos jej chyba stanęła,zachłysneła się jeszce do tego nos zakitolony i zarzygała mi całą łazienkę:no::no::no::no::no::no::no:

normalnie masakra.

dziewczyny co ja moge brać na to gardło?????
ssiem srepsils i septolete,psikam tantum verde i biorę gripex i płuczę gardło rumiankiem i dupa nie pomaga mam dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochana polaczenie kaszy z parowka to nie byl najlepszy pomysl.Ja nigdy nie daje po mleku kielbasy bo tylko mozna zwymiotowac albo miec biegunke.Wazne ze Oliwka pije jesc nie musi.A co do gardelka to chyba wizyte u lekarza bedziesz musiala zrobic skoro nic nie pomaga
dowikla gratulacje ząbka:-):-):-)

agnes
powrrotu do zdrówka zycze:tak::tak::tak::tak:
na mnie najlepiej działa cholinex- a jak mocno boli gardło i nie umiesz mówić to cholisept- bo działa znieczulająco
ja biore to samo:tak:
Witam weekendowo!
Dziś mam WOLNE :tak::cool2::cool: a od wczoraj nieproszony gość się pojawił - @:wściekła/y::wściekła/y::crazy:.Ledwo żyję,Olek dziś w domu zostaje i powiedział,że mnie kocha:tak::biggrin2:.Nawet na kompa nie zasiadłam wczoraj bo w rozjazdach byłam:tak:.
pamietam jak Laura powiedziala mi pierwszy raz ze mnie kocha, piekne uczucie
Hej dziewczyny, sorki, że wczoraj bez pożegnania odpadłam, ale Piciu wrócił wcześniej z pracy, musiałąm pognać z obiadem, późńej siedział i kombinował z kompem, a późńiej mała poszła spać a P masował mi głowę 9 hihi dziwnie brzmi, ale rewelacyjny zabieg ) . masował tak prawie 40 min i zrobiło mi się tak dobrze.... no i ból przeszedł, w nocy miała spokój, ale nad ranem zerwałam się do małej i na nowo, no al ejuz nie tak. Ale i tak ide do lekarza, już nie daje rady z tymi napadami.

Liczy sie!!!!

Co z tym gardłem wszędzie, jakaś nowa odmiana??? PO pierwsze kochana, smaruj sobie całą szyję vick wapurup ( czy jak to ie tam pisze ) i amolem i zawijaj szalem, noś non stop tak, nie pij umianku kobieto, bo to wysusza! Jak już to melisę , miętę, albo słabą herbate z miodem.

No dużo nie było.

Moja zaraz sie obudzi, dziwne, że od 6 minut nie spi, tc to jak zegarek nieij, hihi
oj kochana jak ja bym chcioala zeby mnie tak ktos pomasowal, extra sparawa
No to dobrze

Kurujcie sie dziewczyny,kurujcie:tak::tak:Oby Wam jak najszybciej przeszło

Dziekuje

Ja tez biore cholinex a ostatnio jak mnie boli gardlo to na noc biore jedna tabletke tabcin i rano jest juz ok:tak::tak::tak:

A co tu takie pustki:szok::szok::szok:Moje mlode sie dzisiaj wczesnie obudzily i pewnie beda marudne:no::no::no:Wiktoria troche kaszle i smarczy ale na dwor to na bank pojdziemy bo jest samo sloneczko i ma byc bardzo cieplo:tak::tak::tak:
pustki kochaniutka bo ja dopiero wstalam o 9:20:-D:-D
hihi, no zwłaśzcza te każde! sa fantastyczne, hihihi

Idę, no ide dzisiaj. Sama się już boję, bo cos nieciekawie. Jak bolała raz na miesiąc po 2 dni, to dało się przeżyć, ale teraz jak zacznie, to tydzień to mało i tak, że mruganie boli, no dosłownie.
Ale, pójdę skierująnie na badania, poczekam z rok w kolejce, no może pół, i na koniec powiedzą że wszystkook, mam jeść apap garsciami, no założę się.

Ludzie, moja jeszcze spi, ja nie wierze.... i cały czas przy kompie, zamiast odpocząć-tzn oczy powinny odpocząć...
daj znac co Ci powiedzial lekarz Ja kiedys mialam tak ze codziennie mnie glowa bolala i co samo przeszlo:-D
ja też uwielbiam masaże ,Luna fajnie masz z m ,bo mojemu by sie nie chciało tyle czasu masować bez żadnej nagrody w zamian:-D
Agnes bardzo możliwe że to juz tylko antybiotyk ci pomoże skoro kilka dni bierzesz tyle środków i nic nie pomaga ,lepiej idz,nie ma co ryzykowac jakimiś powikłaniami
u nas też mnóstwo ludzi choruje na gardło ,ale na szczęście w mojej rodzinie wałkowalismy to kilka tygodni temu:tak:
UWAGA-robię dziś własnoręcznie na obiad pierogi ruskie,chwalę sie bo ostatni raz robiłam z rok temu ,ale chce mi sie:rofl2::laugh2:mniam ,mniam

no to szalej z tymi pierozkami i koniecznie przeslij mi kilka sztuk:-p

U nas noc spokojniutka Lali spala jak Aniolek Podubka o 9:20
Na sniadanko zrobilam nalesniki z bananem i bita smietana do tego mleczko z miodem.O dziwo Lali wypila:szok:
Teraz Lalunia sie bawi a ja moge poklikac
Wybieram sie na misto za prezentem dla Lali kuzyneczki Jutro jedziemy na urodzinki i wrocimy w niedziele:rofl2:

Witam i ja :tak::tak:
Wstalismy po 9 ale ja jakos nie wyspana jestem a na dworze pieknie sloneczko swieci musiala bym sie ubrac i isc po mleko dla Emily bo mi sie skonczylo ale jakos mi sie niechce szykowac :no::no::no:
Widze ze duzo chorowitkow mamy wiec wszystkim zycze duuuzzzzzzo zdrowka:tak::tak:

Rusz sie ciotka i wskakuj w ciuchy korzystaj z pogody :))

hej kobietki:happy::happy:
u nas za oknem piękne słoneczko:tak::tak::tak::tak:
nocka ojjjj ciężka antoniemu dolne 2 idą i budził się marudził przewijać go musiałam bo kupsko było:eek::eek::eek:no dobrze że teraz śpi:-p
julina lepiej adacho też pietruszka ma dziś wolny dzień pojechał na zakupy:tak::tak:
w domu roboty ciąg dalszy a u mnie ciąg dalszy lenia:rofl2:
ja też dziś robię pierogi bardzo postne z mięsem:-pfarsz już zrobiłam rano a teraz mobilizuje się do lepienia:cool:
zdrówka moje chorowitki:tak::tak::tak::tak:

jaaaa tylko zeby mi sie chcialo jak by David nie spal to by mnie zmobilizowal a tak to lipa zreszta nawet nie wiem czy oni w rewe maja takie mleko co ja jej kupuje:-):-):-):-)
no tak jak chlop spi to babie sie nic nie chce wiem to sama po sobie hehehe A w rewe chyba jest mleko kiedys tam widzialam
hej kobietki:happy::happy:
u nas za oknem piękne słoneczko:tak::tak::tak::tak:
nocka ojjjj ciężka antoniemu dolne 2 idą i budził się marudził przewijać go musiałam bo kupsko było:eek::eek::eek:no dobrze że teraz śpi:-p
julina lepiej adacho też pietruszka ma dziś wolny dzień pojechał na zakupy:tak::tak:
w domu roboty ciąg dalszy a u mnie ciąg dalszy lenia:rofl2:
ja też dziś robię pierogi bardzo postne z mięsem:-pfarsz już zrobiłam rano a teraz mobilizuje się do lepienia:cool:
zdrówka moje chorowitki:tak::tak::tak::tak:
wspolczuje nocki Fajnie ze dzieciaczki juz lepiej a Tobie na zachete kopniaczek w 4litery:laugh2:

Ja zaczynam sie szykowac na wyjscie jak narazie zaliczylam z Laura lazienke czyli szczotkowanie zebo i uczenie Lali plukac buzi bo niestety moja corka uwielbia polykac paste fuuujjjj

no tak jak chlop spi to babie sie nic nie chce hehehe A w rewe chyba jest mleko kiedys tam widzialam

wspolczuje nocki Fajnie ze dzieciaczki juz lepiej a Tobie na zachete kopniaczek w 4litery:laugh2:

Ja zaczynam sie szykowac na wyjscie jak narazie zaliczylam z Laura lazienke czyli szczotkowanie zebo i uczenie Lali plukac buzi bo niestety moja corka uwielbia polykac paste fuuujjjj
No mleko jest ale nie wiem czy te co ja kupuje bo ja teraz inne kupuje z kaszka pomieszane na dobranoc:tak::tak: stwierdzilam ze poczekam az David wstanie to pojedziemy na zakupy :tak::tak: bo i tak musze jeszvze pampersy dokupic

reklama
Dostalam wiadomosc od tej babki
SPOTYKAM SIĘ PIERWSZY RAZ Z TAKĄ FORMĄ ZAPŁATY . DLATEGO
NIE WIEM JAK TO WSZYSTKO WYGLĄDA I TROCHĘ SIĘ PRZERAZIŁAM. ALE OK JUŻ ROZUMIEM.
CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ŻYCIE I NOWE DOŚWIADCZENIA SĄ BARDZO
PRZYDATNE.
DZIĘKUJĘ. POZDRAWIAM.

Chyba przemyslala sprawe:-D:-D
Albo się przestraszyła :tak: ludzie to czasami dziwni są :sorry:
hejka wpadłam tylko na chwilę zaraz kłade sie do łózka:tak::tak:

u mnie do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

goraczka mi przeszła,lepiej się czuję ale gardło masakra,drapie za bardzo nie chce mi się to odkasłać i mnie meczy dusze się momentami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj pisałm ze z Oliwka lepiej już drowiała no to już nieaktualne bo chyba cos ode mnie na nią pzreszło bo obudziła się z wiekszym katarem i kaszlem,potem dostała goraczki 38,2C jak przyszłam z pracy to cała rozpalona dałąm jej na zbicie i się lepiej poczuła.
dzis strasznie mało jadła przez cały dzień dobrze ze dużo piła.

na kolację w sumie ładnie zjadła kaszy ale cos zachciało jej się po godzinie parówki i jak kończyła to cos jej chyba stanęła,zachłysneła się jeszce do tego nos zakitolony i zarzygała mi całą łazienkę:no::no::no::no::no::no::no:

normalnie masakra.

dziewczyny co ja moge brać na to gardło?????
ssiem srepsils i septolete,psikam tantum verde i biorę gripex i płuczę gardło rumiankiem i dupa nie pomaga mam dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to zdrówka życzę dla Was :tak::tak::tak:
dowikla gratulacje ząbka:-):-):-)

agnes
powrrotu do zdrówka zycze:tak::tak::tak::tak:
na mnie najlepiej działa cholinex- a jak mocno boli gardło i nie umiesz mówić to cholisept- bo działa znieczulająco
Ja też to biorę i pomaga :tak::tak:
Ja zawsze mam w kosmetyczce tusz,jako ,ze jestem jasną blondynką z natury to konieczność,z 2 kredki do oczu,jakieś cienie i błyszczyk z pomadką no i puder w płynie i pudrze,,nie mam tego dużo ,ale ja muszę sie malowac ,bo niepomalowana czasami czuję sie jak kopciuch:zawstydzona/y:a makijaż poprawia mi humor:tak:

Słucham Beata ,proszę szybciutko Madzi opowiedzieć co będzie w nowym sezonie -6 juz hausa ,może być na priv,jak ktoś nie chce wiedzieć ,bo uwielbiam hausa!!!:cool:
Ja też nie wyjdę bez make upu z domu :tak: zawsze muszę się pomalować, ale ja pudru ani nic nie używam, tylko tusz, cień, korektory :tak: Z tego co mi siostra mówiła (ma enkę :sorry: cwaniara) to House trafia do wariatkowa ale nie wiem dlaczego bo nie chciała pinda nic więcej powiedzieć :tak:
Te na wesoło dobre :tak: a tutaj mnie wyprzedziła :sorry::-D
Powodzenia z pierogami :-D:-D:-D ja już nie raz robiłam ale jak dla mnie to za dużo roboty z nimi :tak:
U nas noc spokojniutka Lali spala jak Aniolek Podubka o 9:20
Na sniadanko zrobilam nalesniki z bananem i bita smietana do tego mleczko z miodem.O dziwo Lali wypila:szok:
Teraz Lalunia sie bawi a ja moge poklikac
Wybieram sie na misto za prezentem dla Lali kuzyneczki Jutro jedziemy na urodzinki i wrocimy w niedziele:rofl2:
Hmm ale śniadanko :-p:-p:-p palce lizać też bym takie chciała ale żeby ktoś mi zrobił :tak: ale na takie coś liczyć nie mogę :sorry:

Witam. Słoneczko świeci, lekki wiaterek i może jak się wyszykuję to pójdę z Kubkiem na spacer, teraz śpi bo znowu wcześnie wstał :no: ja nie wiem co on ma z tym wstawaniem :crazy: M pojechał na badania do szpitala do wojska, ma do zaliczenia 13 lekarzy, 4 za sobą i jeszcze 9 :no: no masakra ja nie wiem po co im to :sorry: mam posprzątane, obiad jest, zupka dla Kuby i mogę odpocząć :tak: @ mnie dobija, plecy mi wysiadają i coś głowa mnie boli :no: a taki ładny dzień :sorry:

Do góry