czy ty masz namiary na mnie zeby smska wyslac ??
nie :-(
marzka283, właśnie o to chodzi. Ginka mi powiedziała, że jak tak rozwarcie postępuje i w miarę bezboleśnie, to być czujnym, bo to może być parę skurczów i akcja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy ty masz namiary na mnie zeby smska wyslac ??
Ja też bym tak wolała po co tam łazić jak mozna w domu spokojnie poczekać do częstych skurczy a nie słuchac i patrzeć w szpitalu na to wszystko...nie zdziwie się jak u mnie będzie to samo
raz już byłam na ip z fałszywym alarmem więc teraz pewnie poczekam do końca
Ja mam blisko raptem 10min, to powinnam zdążyć :-)nie :-(
marzka283, właśnie o to chodzi. Ginka mi powiedziała, że jak tak rozwarcie postępuje i w miarę bezboleśnie, to być czujnym, bo to może być parę skurczów i akcjaA ja kurczę mam do szpitala bez krakowskich korków ze 40 minut. dlatego stres. A ja osobiście "rodziłam się" nieco ponad 3 godziny, więc jesli odziedziczyłam tę cechę po mojej mamie, to moze być faktycznie akcja.
dotarła, poszła odpowiedź :-)poszla PW![]()
Ja też bym tak wolała po co tam łazić jak mozna w domu spokojnie poczekać do częstych skurczy a nie słuchac i patrzeć w szpitalu na to wszystko...
..to sa plusy tego ze rodzina sie nie zwala na glowe .., ale nie wyobrazam sobie zeby mąz nie byl przy mnie .... przeciez to jest najlepsze znieczulenie :-) jego slowa i pomoc ... bliskosc ... to najlepsze co moze byc ze jest ktos bliski obok ...
Dziewczyny wy pewnie już robiłyście HBS ja mam jeszcze zrobić to chodzi o antygen?