jak chodziłam do średniej 3km dziennie to nawet 50 nie ważyłam55 przy takim wzroscie kobito podziwiamtoż Ty chudzinka jak nic byłaś
![]()

i po ciąży raczej mi też nie zostanie
moja mama jest takim samym chuderlakiem a ja mam figurę za Nią

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak chodziłam do średniej 3km dziennie to nawet 50 nie ważyłam55 przy takim wzroscie kobito podziwiamtoż Ty chudzinka jak nic byłaś
![]()
Tak sobie myślę, że moje 77 nie jest złe :-):-):-):-), a tak się głupia martwię :-), ni pozycję wyjściową 62 też nie miałam za niską ( przy czym te 2 to zawsze mi pod koniec cyklu rosną)- ale niestety mój wiek nie predysponuje mnie do szybkiej straty wagi:--(
nie nie kochana... 44 wazylam jak mialam 100ke czyli 2 lata temu a w ciazy jestem teraz... w ciazy startowalam z pulapu 64kg...
jak chodziłam do średniej 3km dziennie to nawet 50 nie ważyłam
i po ciąży raczej mi też nie zostanie
moja mama jest takim samym chuderlakiem a ja mam figurę za Nią![]()
Biorąc pod uwagę, że ja swoją studniówkę miałam 20 lat temu , to z mojej perspektywy Twoja studniówka była naprawdę niedawno:-)
mi tam leci juz od 6miesiaca...teraz to juz czasem po kompieli strumienie plynaja siary nie mam i mnie to nie martwi!! bedzie wiecej dla malej jak sie urodzi??