reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Tak sobie myślę, że moje 77 nie jest złe :-):-):-):-), a tak się głupia martwię :-), ni pozycję wyjściową 62 też nie miałam za niską ( przy czym te 2 to zawsze mi pod koniec cyklu rosną)- ale niestety mój wiek nie predysponuje mnie do szybkiej straty wagi:-:)-(

kochana 62 to nie duzo... jak masz normalny wzrost to w ogole tego nie widac ze wazy sie 60kg:-) i juz nie mow ze taka stara jestes:-)

jak chodziłam do średniej 3km dziennie to nawet 50 nie ważyłam:tak:
i po ciąży raczej mi też nie zostanie
moja mama jest takim samym chuderlakiem a ja mam figurę za Nią:tak:

3 km .... hmmm no ja jak uprawiałam lekkoatletyke to tez byłam chudsza o wiele ale to stare dobre czasy :-) jak sie super kondycje miało :-) i taka dyscypline ze powietrze mnie musiało unoscic :-)

Biorąc pod uwagę, że ja swoją studniówkę miałam 20 lat temu , to z mojej perspektywy Twoja studniówka była naprawdę niedawno:-)

no z Twoejj to na pewno.. dla mnie to cale wieki heheh ale wtedy bylam za chuda troche zle sie z tym czulam.. taka waga jak Natalki przy moim wzroscie to bylaby superowa:-)

Wczoraj dowiedziałam się że moja ginka przyjeżdźa do porodu na tel i to za darmo szok! Myślałam że dodatkowo trzeba zapłacić za taką usługę. Poza tym w moim szpitalu tak ukrócili łapówkarstwo że nikt nic nie chce wziąć...

reklama
Do góry