reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

hej,
ja sie melduje ze nie urodzilam:-D
jestem od wczoraj u rodzicow ppodroz nawet znioslam dobrze..
i sobie teraz leze..
nie moge siedziec na bb bo mam tu tylko komputert stacjonarny a jak dlugo siedze to mi peka kregoslup..
napiszcie mi szybko co sie dzialo wczoraj i dzis od rana;-)

Paulus milo Cie widziec po tak dlugiej nieobecnosci...

a u nas maly postep...
zadecydowalam sie na pobranie krwi pepowinowej i w pon jade popisac umowe..
i tu mi sie sprawa jednak komplikuje bo okazuje sie ze na kopernika i w narutowiczu nie maja licencji na pobieranie tego..
wiec musze wybrac dla bezpieczenstwa inny szpital...
ale to juz nie wazne gdzie...
musze to pobrac...
zeby miec czyste sumienie...w koncu nie ma dowodow na to ze moja choroba nie przejdzie w genach...

reklama
no ale o to chodzi, żeby te maści były tłuste, a nie, że po chwili skóra jest znowu napięta... jak dla mnie Fissan rewelacyjny, tylko trochę brudzi (widzę po paznokciach).
ja wlasnie skonczylam mustele i kupilam wczoraj fissan bo innego nie bylo..
i powiem ze zadowolona tez jestem..
chociaz pharmaceris mi najbardziej podchodzi..
a mustela najdrozsza i najgorsza jak dla mnie...

ahhh te sporty...ja 4 lata jeździłam konno w szkółce jeździeckiej, skoki przez przeszkody miałam opanowane. Po godzinach często zostawałam, miałam okazje szkolić kilka młodych koników - jak mają stępować/kłusować, no i galopik w terenie. Młode są najgorsze, wredne i niesłuchane. Trzeba duużo cierpliwości, szcególnie jak się pierwszy raz chce ujeżdżać, mu założyć siodło to nie problem, ale wsiąść na niego :szok: wtedy akcje jak na filmach, konik na dwóch nogach i twarde lądowanie na ziemi hehe, to dopiero była jazdaaa :-D no ale jakieś dwa lata temu skończyłam z konikami :] teraz mi konie na biegunach zostały :-)

hej,
ja sie melduje ze nie urodzilam:-D
jestem od wczoraj u rodzicow ppodroz nawet znioslam dobrze..
i sobie teraz leze..
nie moge siedziec na bb bo mam tu tylko komputert stacjonarny a jak dlugo siedze to mi peka kregoslup..
napiszcie mi szybko co sie dzialo wczoraj i dzis od rana;-)

Paulus milo Cie widziec po tak dlugiej nieobecnosci...

a u nas maly postep...
zadecydowalam sie na pobranie krwi pepowinowej i w pon jade popisac umowe..
i tu mi sie sprawa jednak komplikuje bo okazuje sie ze na kopernika i w narutowiczu nie maja licencji na pobieranie tego..
wiec musze wybrac dla bezpieczenstwa inny szpital...
ale to juz nie wazne gdzie...
musze to pobrac...
zeby miec czyste sumienie...w koncu nie ma dowodow na to ze moja choroba nie przejdzie w genach...

Jaka choroba?

chociaz pharmaceris mi najbardziej podchodzi..
a mustela najdrozsza i najgorsza jak dla mnie...

no pharmaceris fajnie się smarował i w miarę pachniał. Mustela-ja na początku kupowałam bo niby "jak drogie to lepsze" no ale dwie tubki i przestałam tego używać.
Po ciąży inne kremy się stosuje czy dalej takie same ?

reklama
no dla mnie smarowanie mustela bylo koszmarne..
wszystko sie przez pol dnia do mnie lepilo...

ja juz zamowilam ziaje "reduktor rozstepow" i redukto cellulitu"
chociaz rozstepow:-D

Do góry