reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
jak wy odczuwacie te skurcze bartona ??? albo inne skurcze ? mnie coś od dwóch dni jak leże i oglądam tv to zaczyna mnie brzuch boleć tak jakby w środku cały :/ i kilka razy tak jakby flaki się wypychały, no i połowę brzucha mam dziwny kształt i twardy, po chwili puszcza.. to jest to ?

wzoru na to nie ma chyba, jak już to jakiś program komputerowy to może wyliczyć
ja sobie sama tak jakoś policzyłam, spisałam ile miał w 6,7 i 8 miesiącu. obliczałam ile przybrał między 6-7 miesiącem i ile między 7-8, no i od tego ostatniego wyniku odjęłam trochę mniej niż wyszło w tym 6-7 miesiącu /na końcu trochę mniej przybierają na wadze więc troszke gram odjęłam/ no i mi tak wyszło hehe :-) ale czy to jest jakaś metoda to nie mam pojęcia :]
ambitnie :) dla mnie to za skomplikowane,
w ciazy to przysypiam nad sudoku- poziom amatora a co dopiero wyzsza matematyka ;-)

Mnie się wydaje, że oni przede wszystkim patrzą na obwód główki. Jest coś takiego jak bodajże niewspółmierność miednicowo-główkowa czy jakoś tak. Zobaczcie na naszą emwu drobna dziewczyna a urodziła sn w wieku 19 lat chłopaka 4600 chyba.

ja też kombinuje z jakimś ciastem hmm, tylko nie wiem jakie mi sie chce robić..
tzn nie chce mi sie robić ale chce mi sie zjeść :-D takie "prawo ciężarnej" heheh nie chce ale chce :-)

reklama
Do góry