madziara-kr
Fanka BB :)
Lenka łobuzko cos Ty tam porabiala jak tak cicho bylo? ciasto swiateczne?ponad 4 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lenka łobuzko cos Ty tam porabiala jak tak cicho bylo? ciasto swiateczne?ponad 4 kg
ambitniewzoru na to nie ma chyba, jak już to jakiś program komputerowy to może wyliczyć
ja sobie sama tak jakoś policzyłam, spisałam ile miał w 6,7 i 8 miesiącu. obliczałam ile przybrał między 6-7 miesiącem i ile między 7-8, no i od tego ostatniego wyniku odjęłam trochę mniej niż wyszło w tym 6-7 miesiącu /na końcu trochę mniej przybierają na wadze więc troszke gram odjęłam/ no i mi tak wyszło hehe :-) ale czy to jest jakaś metoda to nie mam pojęcia :]
4600mnie się wydaje, że oni przede wszystkim patrzą na obwód główki. Jest coś takiego jak bodajże niewspółmierność miednicowo-główkowa czy jakoś tak. Zobaczcie na naszą emwu drobna dziewczyna a urodziła sn w wieku 19 lat chłopaka 4600 chyba.
jabluszkowe zrobja też kombinuje z jakimś ciastem hmm, tylko nie wiem jakie mi sie chce robić..
tzn nie chce mi sie robić ale chce mi sie zjeśćtakie "prawo ciężarnej" heheh nie chce ale chce :-)
wow, to tak sobie mysle ze lepiej nie wiedziec ile wazyhehe to nic, mama Mei urodziła ją,, "kruszynkę" i miała chyba 5.200kg na blacie![]()
hehe to nic, mama Mei urodziła ją,, "kruszynkę" i miała chyba 5.200kg na blacie![]()