reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Kasiu Sto lat sto lat sto lat

my na góre jak dobrze pójdzie to na wakacje, mam nadzieje, teraz wnoszą płyty na góre, ja tam rano posprzatałam, stajenka zrobiona, w domku posprzatane, z młodym byliśmy na dworze do 12, gofry na śniadanie, lubie takie dni jak nie mam czasu na nude:-) Nocka przemęczona, młody budził się tyle razy ze wylądowal u nas nad ranem
dorotko to do domciu mykaj
maksiowa dawaj tytuł
ula gosia u was też widze ze praca wre

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze dziewczyny chyba nudzi wam się w domu dwa dni mnie nie było a tu sie zrobiło z 20 str do czytania a ja nie mam kiedy bo rozwaliłam swoje autko mądra Martunia i mam teraz kupę wydatków naprawa mandat.Już ochłonełam ale mówie wam straszne przeżycie.Nie życze nikomu

AGAMIR GRATKI WIELKIE. Sliczxnie wylądasz ty to w ciąży wogóle jakiejś byłaś.Maksio slicznusi.Super rodzinka

Hej
Wybaczcie ze sie nie odzywałam kilka dni ale przyznaje szczerze ze dorwałam fajna ksiazke i poprostu kazdą wolna chwile jej poswieciłam.
U nas po staremu. Małemu schodzi uczulenie i mam nadzieje ze za kilka dni całkiem zejdzie i już sie nie pojawi. Wiem wiem naiwna jestem mysląc ze juz nie wróci, ale nie wiem dlaczego ale mimo to ze lekarze twierdzą ze to alergia ja w to nie wierze. Robie wszystko co mi lekarze karzą ale w głębi wierze ze jak juz zejdzie to sie wiecej nie pojawi.
No i u nas zeby zaczeły wychodzic ja grzyby po deszczu. W ciągu kilku dni wyszły 3 na dole. A na górze nie wiem bo sobie nie daje zobaczyć. |Dobrze ze chociaż nie ma zadnych dolegliwosci przy tych zebach. Ale za to ja chora. Usmarkan po pas jestem. Małemu podaje cebion tak na wszelki wypadek zeby sie nie zaraził.
Zdrówka życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu Sto lat sto lat sto lat

my na góre jak dobrze pójdzie to na wakacje, mam nadzieje, teraz wnoszą płyty na góre, ja tam rano posprzatałam, stajenka zrobiona, w domku posprzatane, z młodym byliśmy na dworze do 12, gofry na śniadanie, lubie takie dni jak nie mam czasu na nude:-) Nocka przemęczona, młody budził się tyle razy ze wylądowal u nas nad ranem
dorotko to do domciu mykaj
maksiowa dawaj tytuł
ula gosia u was też widze ze praca wre
Dołączam się do życzeń!!!!
Pati, o tak, uwielbiam dni, gdy nie ma czasu na nudę i wszystkie obowiązki jakoś tak łatwiej idą. M. dalej muruje, właśnie kurier nr 1 przyniósł resztę wełny izolacyjnej do kominka, a kurier nr 2 przywlókł kratki kominkowe małą i dużą. Jaby się zmówili, bo jeden po drugim weszli na górę :rofl2: A ja z dzieciulkami spędziłam kilka godzin na swieżym, rześkim poowietrzu, Raduś nawet spał. Jula robiła w dodmu domek z cegieł, których Piotrek jeszcze nie zużył. Taka jedna cegła jest dość ciężka dla mnie, a co mówić dla Niuni, a ona skubana po 3!!! nosiła, tylko w głosie siłę zaparcia było słychać. I ciągle " Tatus, ja Ci pomogę, pomogę Ci" :laugh2::laugh2::laugh2: Jak na to patrzyłam, to aż serce rosło :tak:
Poza tym ok. M. papiery dot. wyjazdu jeszcze nie doszly do ambasady w Warszawie, bo rano do nich dzwoniłam i .... Czarna natchnęła mnie na dentystę, więc idę w poniedziałek. (Chylę czoła Madziu!!!!!) Do odważnych świat należy????
No i co najważniejsze, w końcu zrobiłam porządek u wszystkich w szafkach z ubraniami (full wypas z segregacją:-p):cool2: Teraz wezmę się za obiad. Ale najpierw Kawusia :-p Buziam :************

U nas dziś znów piękna pogoda. My po spacerku Bartek śpi obiadek się kończy gotować.
CZekam tylko na M bo pojechał dziś w rejs za mechanikami. Olej nam autko bierze parę rzeczy było już wymienianych wydane kupe kasy i miał już nie brać a tu dalej pół na płó z bęzyną:cool2::sorry:
Ciekawe co dziś powiedzą.
Szkoda że nie mamy stałego mechanika.
Ostatnio M był u takiego jednego co sprawdzał czemu światło nie świeci i sprawdził i mówi że nie wie ale na 50% to przetwornica i wziął 20 zł za to.
więc 20 zł a nic się nie dowiedzieliśmy:eek:

No my tez bylismy na spacerku w lesie, Rafał sobie popatrzał na drzewka a potem zasnął, pies sie wybiegał, a ja nawdychałam swiezego powietrza i wyłapywałam piekne promyki słoneczka, wiec wszyscy zadowoleni :-) W drodze powrotnej odstawiłam psa i poszłam jeszcze po zakupy, bo mały spał dalej. Ogolnie humorek ok, tylko z Patrykiem sie znowu pokłóciłam... I bedzie dopiero jutro po południu, a ja rano mam isc do szkoły, a nie wiem co z małym, a nie chce mi sie znowu tesciowej prosic :-( Ehh dosyc mam tej jego delegacji... Co chwile sie przez to kłócimy...
No nic teraz pije kawke i jem eklerka, a mały sie bawi :-)

My juz w domu :-)
Spokojnie zajechalysmy W ostatnim autobusie Oliwka usnela mi na rekach :-)

Pozniej was poczytam

Wyniki Oliwki z tej krwi na ktore czekamy to jest do choroby
ZESPOL TURNERA
poczytajcie sobie o tym na necie Ja poczytalam i sie troche zdolowalam :-( :-(

I to zapalenie uszu ktore Oliwka ma to jest jakies Wysiekowe zapalanie uszu Ktore sie niczym nie objawia Czyli dziecko nie wyglada jakby go uszy bolaly itp A jest na tyle grozne ze MOZE POWODOWAC GLUCHOTE :-)

Musze ja czesto kontrolowac u laryngologa Aby nigdy nie przegapic takiego zapalenia

hello my po spacerku i placu zabaw dzieci się wyszalały i myślałam ze padną a ja z nimi ale guzik:rofl2::rofl2::rofl2: one są nie do zdarcia!!!!!
dziś z sis chcemy zrobić pielgrzymke po knajpkach aby sprawdzić ceny i propozycje na sylwestra ;-)

Dorotka przestań już czytać!!!!

Kasia i ja składam najszczersze życzenia. Zdrówka miłości i pogody na każdy dzień

reklama
Hej:-)

My już po zakupach, normalnie moje miasteczko jest dookoła zalane, trzeba jechać okrężną drogą żeby stąd wyjechać:szok::szok:
Rany nigdy tyle wody tu nie było................

Lenka dziś strajkuje ze spaniem wcale jeszcze nie spała nie licząc 20 minut w aucie, teraz ją położyłam do łóżeczka ale się bawi zamiast spać:no:

Czarna chcę jedną ścianę w ciemnym czekoladowym brązie a reszta jasny beż:tak:
Oj jak ja bym gdzieś chciała wyjść do ludzi na sylwestra;-)
Dorota Czarna ma rację ty już więcej nic nie czytaj!!
M Maksa dużo zdrówka:tak:
Kasia wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin!!!!

Do góry