reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
I ja gratuluję :-) A imię jest szczególne ? Zaintrygowałaś mnie :-D

hehe, no rzadko spotykane i rzadko nadawane, ale żadne tam wymyślne. A nie wyjawiam, bo chociaz jestem pewna, ze tutaj nikt by po mnie nie jechał, bo jesteście wszystkie serdeczne i świetne, to jak to bywa z imionami - jak się powie, to kazdy wie lepiej (a czemu takie, a czemu nie inne). Więc zasadniczo mówie, ze nie mamy imienia.
Jak nabiore odwagi to powiem tobie pierwszej shingle :-)

reklama
czesc dziewczyny, oficjalnie prosze o dopisanie mnie do listy lutówek, mam dwa terminy, bo jak to bywa z nieplanowymi ciązami, ze się wszystko człowiekowi poprzesuwa.... hehe
także oficjalny termin jest na 18 lutego, ale raczej jak to lekarka powiedziala, ze powinam sobie dodać jakieś 5 dni.
Będzie synek. Imię znane tylko przyszłym rodzicom ;-)

pozdrawiam wszystkie lutóweczki :-)

hehe, no rzadko spotykane i rzadko nadawane, ale żadne tam wymyślne. A nie wyjawiam, bo chociaz jestem pewna, ze tutaj nikt by po mnie nie jechał, bo jesteście wszystkie serdeczne i świetne, to jak to bywa z imionami - jak się powie, to kazdy wie lepiej (a czemu takie, a czemu nie inne). Więc zasadniczo mówie, ze nie mamy imienia.
Jak nabiore odwagi to powiem tobie pierwszej shingle :-)

Nesia gratuluję synka :-)
A jeśli chodzi o imię, to nas się nie musisz obawiać - żadna nie będzie "robić fochów" i wymyślać, że to, że tamto...
Ale oczywiście szanuję decyzję i motywację także :-D
Jeszcze raz gratulacje :-)

Co prawda to prawda ja tez sie nie ograniczam w jedzeniu i piciu(kompotu,soków) A co do tych paru rozstępów to teraz są naciągniete widac je ostro będzie jak brzuch zmaleje.pewnie ze sie smaruje.Od poczatku ciąży chociaż wtedy to raz na czas nie regularnie,teraz 2 razy dziennie czasem nawet 3 na zmiane. Fissanem,oliwką,Perfectą ...

A t już inna sprawa. No i niestety "magiczne" ręce Taty przestały działać i Milenka nawet jak mój M kładzie rękę na brzuchu to już się nie uspokaja tylko Go kopie...

Dokładnie! u mnie to samo.Kiedys w ogole nie chciała sie tacie ujawnić teraz to juz sie nie przejmuje mała diablica :p
Mowie Wam jak chodze to kopie i wystawia wszystko co mozliwe.Kolana,stopy (tak mniemam jak sobie wyobraze jej ustawienie)
a ja tylko dotykam te miejsca i czuje malutką :)))

A u nas nie bedzie Nikolasa tylko Natan :-)
Mezusiowi jakos bardziej to imie przypadlo do gustu,a ze nie jestem konfliktowa dalam jemu mozliwosc wyboru:-D
Mi rowniez to imie bardziej pasuje:-)
A wiec prosilabym o zmiane imienia :-D

reklama
Do góry