Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo ja normalnie to w nocy tak średnio co 2 godziny gnam do kibelka. Jestem przez to masakrycznie niewyspana

I ile na to wydalam!!!!!

Chcę poprac to teraz zeby juz potem tylko kupic kosmetyki/pieluchy i sobie te sexi majtki z siateczki pkus podpasiory od pleców do pępkaOMG!Gdybym miała taka politykę jak Wy, to bym wiecznie chodziła w pogniecionym. U mnie ciuchy zawsze najpierw muszą trafić pod żelazko zanim trafia do szafy;-)
a nie mamy pogniecionych bo mamy fajną pralkę z funkcją żelazka, że przy wirowaniu albo po, ciuchy są wygładzane
i jak się je ładnie równo złoży po wysuszeniu to nie ma żadnych pognieceń albo są minimalne, takie jakie się robią w trakcie chodzenia
ja prasuję rzeczy tylko wtedy kiedy wybitnie trzeba, czyli jakieś 3 sztuki w rokua nie mamy pogniecionych bo mamy fajną pralkę z funkcją żelazka, że przy wirowaniu albo po, ciuchy są wygładzane
i jak się je ładnie równo złoży po wysuszeniu to nie ma żadnych pognieceń albo są minimalne, takie jakie się robią w trakcie chodzenia
![]()
A ja chce jedna miec Kornelie a druga Matylde, ale moj M sie drze, ze Matylda mu nie pasuje.. On chce Oliwke albo Wiktorie,..
Zobaczymy,...