D
daffodill
Gość
dafi z tymi drgawkami to niezbytnio bezpiecznie !!! jakie masz cisnienie ??
dzis wporzadku!! 137/83
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dafi z tymi drgawkami to niezbytnio bezpiecznie !!! jakie masz cisnienie ??
no, my się o Ciebie martwimy![]()
kuurcze...ja juz dzis 4 czy moze nawet 5 raz w kibelku bylam,,,,,, biegunki nie mam alnie ssssssstrasznie przeczyszcza!!!!!!![]()
Ojeju ale sie tu dzialo a mnie 2 dni nie bylo nawet nie moge dzis zaczac nadrabiac wczoraj wrocilam ze swinoujscia wieczorem a dzis od rana sprzatam i gotuje bo jutro tesciuowie przyjezdzaja wiec bede nadrabiala dopiero w niedziele weszlam tylko na gratulacje i dowiedzialam co sie tu kurn dzieje ale sie ciesze tyle bobaskow juz mamy!!!!!!!!!!!!!!Super super wzruszylam sie i ide dalej robic a nadrabiac bede powolutku tesknie za WamiMoja podroz przebiegla spokojnie biore dalej te tabsy na nadcisnienie ale czuje sie dobrze mialam badanie na gbs wyszlo ujemne na szczescie i tyle nowinek zdrowka wszystkim zycze troche moze nadrobie poki nie ma mojego bo wyslalam go na zakupy buziaki
![]()
dzidziulki sie pieknie rodza, dzis sie zakrecilam z iloscia juz no ale mamy dorodna siodemke
wszystkie mamy sie niecierpliwia, no ale niektore juz sa naprawde na finiszu: Natalka, Dadofil, Luuzna, Moka, Marzka...
to takie podsumowanie male![]()
Cyrklem ?
heheh pewnie później rysują sinusoide, wyprowadzają pierwiastek, podnoszą do potęgi czwartej i wynik dzielą przez silnie![]()
wy jecie takie ROBALE? ja jakoś się nie umiem przełamać.. ślimaki, robaki, małże, krewetki, homary i inne wielonogie stwory / albo muszlowi mieszkańcy..
raz zjadłam przez pomyłkę ośmiorniczkipisało po innemu na puszcze, ale narysowane były jakby roladki ze śledzia, i tak też smakowało..było nawet dobre. dopiero później się dowiedziałam co zjadłam hahah i już nie było dobre
![]()
Mea a pytałaś się szczegółowo o GBS???Opinie sa takie podzielone, jedni nie leczą, bo po co osłabiać organizm przed porodem a i tak sie ponoć tego nie wyleczy, jak się jest nosicielem, drudzy zaś leczą antybiotykiem jeszcze w ciąży..choc może się odnawiać, jak się zaleczy nawet...I bądź tu człowieku mądry..wczoraj dopiero co czytałam jak jednej babeczce dzidzia zmarła łonie w 37 tygodniu ciąży, przestała sie ruszać i w szpitalu niestety tragiczna wiadomość..że nie zyje:-(Sekcja zwłok wykazała, że winy był paciorkowiec właśnie, który "przelazł" do wód płodowych...Nie powiem jak mi sie dzisiaj w nocy spało...a jak poszłam siusiu w nocy i dzidzia sie nie ruszała (a zawsze sie rusza wtedy) to horror przeżyłam...dzidzia dzisiaj jakaś mniej ruchliwa jest![]()
teraz biegunki to chyba normalna rzecz.. ja mam tak ze np rano jest ok a od poludnia jak sie zacznie to ledwo do wc zdaze bo normalnie woda sie leje... i tak w kolko jak nie rano to od wieczora do rana....