reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

reklama
Magda miłego wypoczynku u mamuni:-p:-p:-p
Ja tam nie czytam tych rzeczy;-) tak samo było o ptasiej:sorry:

Dorotka trzymam kciuki i czekamy na wieści;-)

Ja gotowa Laura też czekam aż mały wstanie zje i idu na szczepienie;-) Ostatnio pierdykłam sobie miniówke normalnie wali mnie na dekiel:rofl2::rofl2::rofl2: ostatnim razem nosiłam takie szmatki jak miałam 17 lat:-D:-D:-D

czarna a ile masz??ja myslałam ze 18 to niewiele wiecej:-p:-p:-p:-p:-D:-D

$#$%#^^&*&()*_(+_(*&*&%$$#@@ tyle:-p:-p:-p:-p
ehhhh gdzie ta młodość
Oj WY APARATKI hihihih:-D:-D:-D
kurde a co ty chcesz od siebie przeciez szczupla jestes!!do tego solarka! napewno bosko wygladasz tym bardziej ze widzialam fotki na NK i niezla laska z ciebie! wiec juz tu nie kituj nas:tak::tak:
Zgadzam sie CZARNA LASKA :tak:
Oj laski wam wali na dekiel....fajne laski z was a wy ciagle narzekacie!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic tylko w dupe nakopac i kwiatkow nasadzic:tak::-p Poki wy bedziecie tylko widziec mankamenty to wszyscy wokolo tez je widziec beda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cyc do przodu i heja z tym koksem;-)
Ja coz moge powiedziec, ryjek oki z reszta musze zyc:-D:-D:-D:-D

No spakowana do konca jestem, moja tesciowa co rusz dopytuje sie o internet co TU jest, a pokaz nasza klase, a znajdz to a znajdz tamto itd, zaraz dojdzie do tego ze jak sie dorwie to tylko noc mi zostanie na pisanie z wami:-D
TYLKO ABY ZARAZ TESCIOWA SIE W BB NIE WCIAGNELA :-D:-D:-D
A jade do rodzicow dzisiaj i wracamy w niedziele, bedziemy robic taki mega spozniony roczek mlodemy:-)

A to dla Karolinki, i mam nadzieje ze zobqacze to na pulpicie:-D:-D:-D:-D:-D:-D(mam tylko takie z zosia)
Zobacz załącznik 181719
Super wygladacie :tak:
Ma stale 6-tki, juz lakowane, a dopiero pierwsza jedynka na dole wypadla, ale kolejne juz sie ruszaja. No i nas czeka niestety aparat na zeby:eek:bo smarkula moja mala na wade zgryzu (co zlego to po jacku:-D)
No wlasnie u mojej Oliwki lekarze juz powiedzieli ze bedzie miala wede zgryzu Ona bardzo zle trzyma smoka I musimy jak najszybciej oduczac :eek:
A ja pije kawke, jem czekolade, młody spi i ogolne chwila spokoju... Bo mnie dzisiaj normalnie do szału doprowadza... Oj dzisiaj mam jakis kryzys, bez kija nie podchodz...
Do tego boli mnie ząb...
Mnie ostatnio tez wszystko do szalu doprowadza Oliwka w szpitalu grzeczna a w domu ryczy i ryczy Jakbym nie wiem co sie jej dzialo Ja od kilku dni pije codziennie kilka melis :tak:
Dziewczynki ja się szybciorem melduję, że jestem i u nas wszystko dobrze bo dzieci zdrowe a to najważniejsze!!!!!!
Poza tym dużo się dzieje, ale tutaj o tym pisać nie mogę.
Zmykam posprzątać póki dzieciaczki drzemkę sobie ucinają :)

hello żyje po dentyscie ale tam mi grzebałą ze traz pół szczęki mnie napier.... ale to nie wszytsko w grudniu mam kanałowe:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: Mój stomatolog to zajeb.. babka tam się bólu nie czuje a ze ja głupia zawsze sie boje:-D:-D:-D

Kaka myslisz ze rzucisz takim temacikiem i koniec:rofl2::rofl2::rofl2: dawaj na zamkniety!!!!!!!!!!
No to ciesze sie ze jakos przezylas tego dentyste :tak:
Hej.

Poprztykalismy sie o porządki. Wróciłam do domu wczoraj z pracy a tam jak po przejściu tornada...i usłyszałam, ze jak ja siedziałam w domu to tez był bałagan:crazy:. Zakupy, pranie, odkurzanie i spacery z dzieckiem robiły sie same a ja tylko przy komputerze dzień i noc - tak myśli mój m:crazy:
Oj tez bym sie wkurzyla :wściekła/y:Nie milo ze strony twojego M:-(
aA jak jest dzis??????
Hej
Wybaczcie ze sie nie odzywałam kilka dni ale przyznaje szczerze ze dorwałam fajna ksiazke i poprostu kazdą wolna chwile jej poswieciłam.
U nas po staremu. Małemu schodzi uczulenie i mam nadzieje ze za kilka dni całkiem zejdzie i już sie nie pojawi. Wiem wiem naiwna jestem mysląc ze juz nie wróci, ale nie wiem dlaczego ale mimo to ze lekarze twierdzą ze to alergia ja w to nie wierze. Robie wszystko co mi lekarze karzą ale w głębi wierze ze jak juz zejdzie to sie wiecej nie pojawi.
No i u nas zeby zaczeły wychodzic ja grzyby po deszczu. W ciągu kilku dni wyszły 3 na dole. A na górze nie wiem bo sobie nie daje zobaczyć. |Dobrze ze chociaż nie ma zadnych dolegliwosci przy tych zebach. Ale za to ja chora. Usmarkan po pas jestem. Małemu podaje cebion tak na wszelki wypadek zeby sie nie zaraził.
Ja tez mam nadzieje ze zniknie wysypka i sie nie pojawi Gratki zabkow :tak:
A JAK TAM PLAN DNIA?ULOZYLAS?STOSUJESZ SIE ?
Ja od jutra wedlug planu :tak:
U nas dzisiaj troche lepiej :biggrin2: Wstalismy koło 8, przewinełam małego, wypił mleko, chwile sie pobawił i przed 9 poszedł dalej spac, a ja w tym czasie poszłam sobie z psem (bez problemu :biggrin2: ) i zjadłam sniadanko. Potem mały zjadł kaszke i ogolnie jakies lepsze humorki mamy dzisiaj obydwoje... :biggrin2: I jeszcze to słoneczko :biggrin2:
Ciesze sie ze humorek lepszy
Kasia sto lat!!!
Ja szybko sie witam i zmykam, w niedziele napisze co i jak:-)
czekamy:tak:
Kurcze dziewczyny chyba nudzi wam się w domu dwa dni mnie nie było a tu sie zrobiło z 20 str do czytania a ja nie mam kiedy bo rozwaliłam swoje autko mądra Martunia i mam teraz kupę wydatków naprawa mandat.Już ochłonełam ale mówie wam straszne przeżycie.Nie życze nikomu

AGAMIR GRATKI WIELKIE. Sliczxnie wylądasz ty to w ciąży wogóle jakiejś byłaś.Maksio slicznusi.Super rodzinka
Oj wspolczuje z samochodem To sie nawkurzalas I teraz tyle klopotu :-(3 maj sie
No my tez bylismy na spacerku w lesie, Rafał sobie popatrzał na drzewka a potem zasnął, pies sie wybiegał, a ja nawdychałam swiezego powietrza i wyłapywałam piekne promyki słoneczka, wiec wszyscy zadowoleni :-) W drodze powrotnej odstawiłam psa i poszłam jeszcze po zakupy, bo mały spał dalej. Ogolnie humorek ok, tylko z Patrykiem sie znowu pokłóciłam... I bedzie dopiero jutro po południu, a ja rano mam isc do szkoły, a nie wiem co z małym, a nie chce mi sie znowu tesciowej prosic :-( Ehh dosyc mam tej jego delegacji... Co chwile sie przez to kłócimy...
No nic teraz pije kawke i jem eklerka, a mały sie bawi :-)
Fajnie sie czyta takie szczesliwsze posty :tak:Szkoda ze sie klocicei z M ale jak zmieni prace to napewno bedzie lepiej :tak:

UUUFFFFF poczytalam was :tak:
Ide sie teraz troche Oliwka zajac bo normalnie iedze przed kompem i siedze az zaraz w domu mi cos powiedza :-pZajze jeszcze pozniej ;-)

Na początek dziękuję za wszystkie życzenia :tak:
Dostałam bardzo miłe od koleżanki z podstawówki "witaj w czwartej dziesiątce" i się zdołowałam :eek::-p, ale nie jest źle. Bilans trzydziestolatki zrobiny w zeszłym roku więc trochę czasu mam do nastepnego ;-)
Evelajana tak książkowo, to 14 dni miną w niedzielę. Będzie super jak ja po nocce obudzę się jak muchomorek :eek:
Kaka co tu począć, jak to mówią tak źle i tak niedobrze :no: nie dogodzisz :no: uściski :sorry:
Czarna ja pracuję w młodzieżowy ośrodku leczenia uzależnień z dzieciakami od 15 do 21 roku życia. W sumie to taka mała masakra, ale lubię moją pracę.
Mama Maksa chyba wiara, to najważniejsza sprawa jaka jest potrzebna przy dzieicach, bo ja jużbym dawno zwariowała :eek: No i gratki za nowe zębole :tak:
Gosia robota pełną parą, przynajmniej mąż się nie nudzi, a z taką pomocnicą :rofl2:
Dorota ja trzymam mocno za Was kciuki, a Tobie życzę dużo siły i cierpliwości!!!

Martynka już po wizycie, ale żeby nie śmiecić napiszę na lekarzowym.
Ja właśnie straciłam cierpliwość usypiając dzieci i M z nimi siedzi. W zeszłym tygodniu 3 razy spali już przed ósmą więc próbujemy kłaść ich razem, ale to istna orka na ugorze. WIERZĘ że w końcu to da efekt :-)
Na jutro w palnie zakupy, a dziś prasowanko i wędlinkę drobiową taką z szynkowarki mam do zrobienia, bo mi się w końcu mięsko zepsuje. Tak więc wieczór jeszcze długi :-)

gosia ale masz pomocnika, a moja szafa posiada jeszce ciuchy z podstawówki bo szkoda mi wywalić
czarna ale fajnie my siedzimy w domku lub u znajomych
martynka ja też dzisiaj zaliczyłam las z psami, ale u mnie to norma
dorotko spokojnie i nie czytaj

I ja sie witam. U mnie kopiuj wklej

Kasiu wszystkiego najlepszego :-)
a mi kumpela powiedziała, jak 30-tka stuknęła (oj kiedy to było ;-)) "noo, teraz to ty jesteś już kobieta przed 40-tką" dobrze że byłyśmy w pubie i już dość wstawione :-D;-)

ja dziś zaliczyłam alergologa i jeszcze kilka spraw, musiałam wykorzystać że babcia małą się zajmuje
malutka mojego siostrzeńca jest w szpitalu od wczoraj, dziś robili badania różniste, najgorsze że przez tą grypę jest zakaz odwiedzin i tylko z mamą jest cały czas
wrzucam ogłoszenie na duży wózek, trzymajcie kciuki żeby się sprzedał ;-)

Dla dziewczyn które nie mają jeszcze dostepu do zamknietego przypominam ze u góry jest cos takiego jak społecznosc, grupy: Październik 2008 tam tez mozecie cos nam napisac i nikt obcy tego nie przeczyta...

Dzięki, ale zamknięty to zamknięty :)

Hej, hej kopiuj wklej:cool2:

Od dwóch dni nie ma budzenia sie w nocy na papu:tak:

Za to M mi ciśnienie podnosi ale wybaczcie, nie chce mi sie o tym pisać:sorry:

U nas też od kilku dni pobudka na kaszkę dopiero nad ranem....\co za ulga!

Hej
Wybaczcie ze sie nie odzywałam kilka dni ale przyznaje szczerze ze dorwałam fajna ksiazke i poprostu kazdą wolna chwile jej poswieciłam.
U nas po staremu. Małemu schodzi uczulenie i mam nadzieje ze za kilka dni całkiem zejdzie i już sie nie pojawi. Wiem wiem naiwna jestem mysląc ze juz nie wróci, ale nie wiem dlaczego ale mimo to ze lekarze twierdzą ze to alergia ja w to nie wierze. Robie wszystko co mi lekarze karzą ale w głębi wierze ze jak juz zejdzie to sie wiecej nie pojawi.
No i u nas zeby zaczeły wychodzic ja grzyby po deszczu. W ciągu kilku dni wyszły 3 na dole. A na górze nie wiem bo sobie nie daje zobaczyć. |Dobrze ze chociaż nie ma zadnych dolegliwosci przy tych zebach. Ale za to ja chora. Usmarkan po pas jestem. Małemu podaje cebion tak na wszelki wypadek zeby sie nie zaraził.

Szybko podaj tytuł. a co do Twojej wiary w zniknięcie alergii... Kochana wiara czyni cuda! Więc wierz w to całym sercem a na pewno to dziadostwo nie wróci!!

Dorotko dziewczyny mają rację. Nie czytaj, bo to przysporzy Ci tylko więcej nerwów a one są najmniej potrzebne. Uśmiech mamy dla Oliwki jest najważniejszy!!

Ja jak zwykle jak po zapałki, ale ostatnio nie wiem w co ręce włożyć. Muszę lecieć za chwilę jeszcze do swojego kuzyna "przez płot" bo przeinstalowywałam mu system a teraz trzeba zainstalować masę pierdół....
Byliśmy dziś na wycieczce u moje babci, niedaleko Kazimierza dolnego. Piękne miejsce. Chłopcy się wyszaleli, że padli w drodze powrotnej, miałam wyrzuty, że ich budzimy... ale i tak poszli wcześniej spać co daje nam chwile dla siebie :-p ale cóż z tego jak muszę się w informatyka pobawić.

Jak tam dziewczynki macie juz plany na jakiś wieczór andrzejkowy a nie wspomnę o sylwestrowym? :)
Ja się strasznie waham czy dam radę psychicznie na te kilka nocnych godzin chłopców zostawić. Na szczęście jeszcze trochę czasu zostało.

Bobra, zmykam do kuzyna.
Całusy!

No a my wieczorem sie znowu poklocilismy przez telefon i niby jutro mamy sobie porozmawiac jak przyjedzie... Ciekawa jestem, znajac go to przyjedzie jak gdyby nigdy nic i zapomni o tym... No i jutro chyba nie ide do szkoły. No ale musze troche posprzatac i w koncu lodowke rozmrozic planuje, wiec moze i dobrze...
No i zamarynowałam sobie mięsko i jutro robie Gyrosa (sałatke) :-) Mniam mniam, z sosem czosnkowym bo my lubimy :-D

Ok chyba czas spac...

KASIU najwazniejsze ze lubi sie swoja prace :-)
Mnie Oliwka z tym zasypianiem tez wczoraj wkurzyla W szpitalu fajnie i bez problemu zasypiala O normalnej porze a wczoraj na chama musialam ja uspac bo ona to by o 24 poszla spac Ale wezme sie za nia hihihi :-)
BEZA dobrze ze mimo ze nie masz czasu skrobnelas 2 slowa :-)
CZARNA idzie na sylwestra :-)
Dasz rade te kilka godzin bez chlopcow Zaczniesz szalec i dasz rade :-)
MARTYNKA to sama zaczniej rozmowe jak M zapomni Zycze powodzenia w rozmowie :-)

No i my wstalysmy I zaczynami zyc wedlug planu Oczywiscie dzis pierwszy raz wiec plan bede dopracowywala :-)
Oliwka nawalila kupsko hihi Ide ja przebrac i nakarmic kaszka Do pozniej

Aha na smierc zapomnialam pinu do telefonu a mi sie rozladowal I mam jeszcze 1 szanse do pinu bo inaczej zablokuje telefon :-(

reklama
helol
Dorka poszukaj dokumentow do telefonu tam masz na bank pin.chyba ze wywalilas :/
Martynka powodzenia!
ja dzisiaj jade do mamy i na probe z tym zespolem.mlody wstal przed 6 i teraz znowu poszedl spac.a ja ide na sniadanko:)

Do góry