reklama
G
Georgina
Gość
U nas też nie, do Rybnika musiałam jechać bo najbliżej.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
U nas też nie, do Rybnika musiałam jechać bo najbliżej.
w rybniku to ja mam pelen wglad !!! ale ostatnio jak bylam to nie bylo kubusiow i tygrysow ;/
emwu76
Fanka BB :)
Jak pisalam na ogolnym - lekkie objawy przepowiadajace porod zmusily nas do zlozenia lozeczka. No, za bardzo to tego przymuszania nie bylo bo i tak chcialo mi sie juz zobaczyc zlozone.
My bediemy mieli Maxa w naszej sypialni przynajmniej przez 6 mcy wiec nie ma na scianach obrazeczkow i kolorkow tak jak w Waszych pokoikach. Mimo ,ze mamy 3 sypialnie mamy (bedziemy mieli) tez 3 chlopcow w domu wiec musimy sie jakos pomiescic
.
Max narazie z nami.
Tak wygladala akcja skladania lozeczka i efekt koncowy. Troche ciasno w tym koncie ale takie rozwiazanie bylo najlepsze.
Brakuje karuzeli i Maxa ale wszystko w swoim czasie
.
My bediemy mieli Maxa w naszej sypialni przynajmniej przez 6 mcy wiec nie ma na scianach obrazeczkow i kolorkow tak jak w Waszych pokoikach. Mimo ,ze mamy 3 sypialnie mamy (bedziemy mieli) tez 3 chlopcow w domu wiec musimy sie jakos pomiescic
Max narazie z nami.
Tak wygladala akcja skladania lozeczka i efekt koncowy. Troche ciasno w tym koncie ale takie rozwiazanie bylo najlepsze.
Brakuje karuzeli i Maxa ale wszystko w swoim czasie
Załączniki
G
Georgina
Gość
Emwu bardzo ładny kącik!
) Podoba mi się. I kolorystyka również.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
w rybniku to ja mam pelen wglad !!! ale ostatnio jak bylam to nie bylo kubusiow i tygrysow ;/
Ja znalazlam takie obrazki i chyba sie skusze:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ja mysle o tych A4

G
Georgina
Gość
My wczoraj parę ozdób Małej zawiesiliśmy i dokupimy tylko Tygryska jeśli o ozdoby chodzi bo zaraz będzie za cukierkowo
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
My wczoraj parę ozdób Małej zawiesiliśmy i dokupimy tylko Tygryska jeśli o ozdoby chodzi bo zaraz będzie za cukierkowo![]()
u nas praktycznie nic nie ma "dzieciecego" w pokoiku !! bo to ciagle jest bardziej nasza sypialnia niz pokoj dziecka !!
reklama
Podziel się: