madziara-kr
Fanka BB :)
sliczniutki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sliczniutki
i wysłała w późniejszym czasie) NAKLEJKI NA ŚCIANĘ DISNEY KUBUŚ PUCHATEK!!!!! (806007523) - Aukcje internetowe Allegro
ja Wam gorąco polecam dekoracje piankowe na ścianę (i tego sprzedawcę także - kobieta jest bardzo sympatyczna; zamówiłam u niej kilka dekoracji, okazało się, że jednej nie ma na stanie. zrobiła wszystko by ją sprowadzići wysłała w późniejszym czasie) NAKLEJKI NA ŚCIANĘ DISNEY KUBUŚ PUCHATEK!!!!! (806007523) - Aukcje internetowe Allegro
a efekt jest BOSKI! porobię na dniach zdjęcia to tutaj wstawię![]()
Hehehe, właśnie dziś zakupiliśmy Hefalumpy:-) Co za zbieg. Ale chętnie jeszcze coś kupimy, więc dziękuję bardzo za linka!ja Wam gorąco polecam dekoracje piankowe na ścianę (i tego sprzedawcę także - kobieta jest bardzo sympatyczna; zamówiłam u niej kilka dekoracji, okazało się, że jednej nie ma na stanie. zrobiła wszystko by ją sprowadzići wysłała w późniejszym czasie) NAKLEJKI NA ŚCIANĘ DISNEY KUBUŚ PUCHATEK!!!!! (806007523) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie wiszą własnie piankija Wam gorąco polecam dekoracje piankowe na ścianę (i tego sprzedawcę także - kobieta jest bardzo sympatyczna; zamówiłam u niej kilka dekoracji, okazało się, że jednej nie ma na stanie. zrobiła wszystko by ją sprowadzići wysłała w późniejszym czasie) NAKLEJKI NA ŚCIANĘ DISNEY KUBUŚ PUCHATEK!!!!! (806007523) - Aukcje internetowe Allegro

W Agacie![]()