reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Natalka widzę, że u Ciebie też się Lenka jednak nie spieszy do wyjścia. Ciekawa jestem ile to jeszcze u Ciebie potrwa. Życzę Ci, aby jak najkrócej.

reklama
Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!
Ja mam program "zycie i zdrowie" i ta seria o ktorej piszesz leci w kazdy czwartek :).
Ogladalam juz kilka odcinkow. Niesamowite to jest ale mozliwe. Dosc dokladnie wytlumacza jak to sie stalo ,ze one nie wiedzialy. w kazdym odcinku pokazuja chyab ze 4 przypadki. jest taka jakby rekonstrukcja zdarzen plus prawdziwa bohaterka i do tego opinie lekarzy. Mozliwe!

Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!
Oglądam ! jestem w szoku :szok:

reklama
ja musialam odpuscic discovery bo moj maz wlasnie niedawno zakupil nowa gierke na PS3 ... a co za tym idzie okupuje ten lepszy telewizor :)
u mnie dokładnie to samo ....... dziś kupił gre, wrócił z pracy o 13:00 i do teraz siedzi :/

wykręce chyba korki ......
A ja się z wyrka podniosłam, strasznie dół brzucha kłuje i boli spojenie łonowe ehh ...

Do góry