reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja tez tak chce !! tylko ja mam dalej do szpitala niz ona :) chociaz moze niekoniecznie ...

ide na czas jakis do wanny :) ciekawe czy jak wroce to tu jeszcze ktoras z was bedzie ??

U mnie dłużej trwało przyjmowanie na porodówkę, choć kartę szpitalną miałam wypełnioną, bo byłam po terminie i dzień wcześniej byłam w szpitalu i już miałam tą całą ankietę wstępną zrobioną:-)

A ja byłam w piątek obejrzeć jeden z oddziałów położniczych w szczecinie, i pomimo wyglądu ( styl i ostatni remont przełom lat 60 i 70) chyba się na niego zdecyduję.
Powiem, że niewiele czasu mi zostało na podjęcie decyzji- :-D:-D:-D, więc nie chce mi się już kombinować.
Oczywiście torba nie spakowana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kupę rzeczy jeszcze do kupienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja przypominam, że etap "nigdy więcej" jest normalnym etapem po porodowym i że przechodzi po jakichś 8-24 miesiącach :-D:-D:-D

Ja właśnie z tego powodu układam pasjansa, coby troszkę się wyluzować, a moja rodzinka doprowadza mnie do szewskiej pasji , szczególnie synek, który od razu od tatusia podłapał tekst, że od rana szaleję i jak tylko próbowałam zwrócić mu uwagę lub wrzeszczałam na niego ( zasługiwał, oj zasługiwał) zapodawał mi tekst, weź mamo uspokój się bo od rana szalejesz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry