mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mi brzuszek troche odpuscil to spadam zasnac !! i obym nocke jakos przetrwala 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea a Aga nie pisała od - do której rodziła?
hehe chyba wiem o czym mowisz !! ja to czasem zgrywam hojroka ale tak naprawde to trudno mi sie podniesc z fotela albo z lozka ... i mimo ze nie bardzo chce to jednak tej pomocy wymagam !! wczoraj u gina to sie z lozka po usg nie moglam podniesc !! gdyby mi maz nie pomogl to bym sie z tej kozetki zwyczajnie skulala !! a z samolotu to mnie gin sciagal i z ironicznym usmiechem do mnie "nie martw sie to kazda przezywa na tym etapie ciazy!!"
Anoo:-) Kurde, ale super miała..:-)no urodzila o 20.05 !! a o 17 na forum pisala ze ja skurcze lapia ...
Ja od samego początku ciąży do dziś i jeszcze trochę tak będzie zasuwam sobie jak motorówka, z tą różnicą, że nie dźwigam ciężkoAle pranie, sprzątanie, mycie podłóg, odkurzanie, nawet remontowe sprawy, które dla kobiety nie są skomplikowane (malowanie, gipsowanie) to wszystko jest jak nieodłączna część mojego życia
Nawet nie wyobrażam sobie leżeć i nic nie robić. Jeśli o porządki chodzi zbyt pedantyczna jestem. I cieszę się, że mimo wszystko ciąża dobrze przebiega bo przy tym co ja robię to różnie mogłoby być. W sumie ogólnie źle się nie czuję fizycznie, czasem zaboli kręgosłup, nogi, ale na tym etapie ciąży to normalne. Mimo wszystko uważam, że ciąża to cudowny stan tylko w 9 miesiącu (do którego już praktycznie doleciałam) staje się ten czas oczekiwania trochę nudny bo ileż można czekać na upragnione dzieciątko. Trochę długo trwa ciąża
![]()
no trzeba adze przyznac ze sie uwinela ekspresowo !! o 17 jeszcze pisala na forum ze cos ja bierze ... o 19.30 dostalam smsa ze jedzie do szpitala a o 20.05 urodzila !!!!! szok normalnie !!!
hehe chyba wiem o czym mowisz !! ja to czasem zgrywam hojroka ale tak naprawde to trudno mi sie podniesc z fotela albo z lozka ... i mimo ze nie bardzo chce to jednak tej pomocy wymagam !! wczoraj u gina to sie z lozka po usg nie moglam podniesc !! gdyby mi maz nie pomogl to bym sie z tej kozetki zwyczajnie skulala !! a z samolotu to mnie gin sciagal i z ironicznym usmiechem do mnie "nie martw sie to kazda przezywa na tym etapie ciazy!!"
Ja powinnam pójść, w domu od 3 godzin wszyscy śpią, ja jestem nakręcona i kusi mnie składanie łóżeczka i komody, dzisiaj przyszły wreszcie :-) po małej awantruce.
BABY VOX sklep internetowy - meble dziecięce, wózki dla dzieci, dodatki do mebli, meble dla dzieci
zamówiłam tylko łóżeczko i komodę z przewijakiem, i kilka dni po zamówieniu i zapłaceniu przestały mi się tak bardzo podobać![]()