reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam się i ja!
Już po kąpieli, pieski, kanary i ryby nakarmione, zaraz zrobię dla mnie i dla Mojego śniadanie. On jeszcze dosypia:p
Nocka jak zwykle minęła na chodzeniu siusiu. Już nawet nie liczę ile razy. No i twardniał brzuszek, dosyć często, ale gdybym nie miała na nim ręki to nawet bym nie wiedziała bo to bezbolesne było.

Co do wagi miałam niegdyś 52, dziś się ważę a tam 50.8. Ale od jakiegoś miesiąca kompletnie apetytu nie mam, jakoś żołądek mi się skurczył:p

Dziś na śniadanko przypiekana kiełbaska biała z boczkiem i cebulką, chlebek i herbatka z cytrynką:)

reklama
p.s. Czy wszystkie już macie kupione i rozstawione łóżeczka? Ja wczoraj doznałam szoku bo babka mi powiedziała że już ze dwa tygodnie temu powinnam była kupić i rozłożyć łóźeczko bo one strasznie śmierdzą :eek:
Tak, już od paru pięknych dni stoi łóżeczko. Łóżeczko tak nie śmierdziało co materac i się tak wietrzą ładnie:-)

kurde, no to super - w takim razie atakuje łóżeczko w tym tygodniu i materacyk

z wóżkiem to w miare luz - chyba na początek i tak tylko fotelik a wózek nawet jak się opóźni to troche postoi zanim na spacerki się zacznie chodzenie.

A wogóle to wczoraj też usłyszałam że dzieci mają 4 razy mocniejszy węch niż my. To jak dla nas śmierdzi to dla nich ... :eek::szok:

No to ja też sie witam z rana,

Ale mamy tempo rozpakowywania :szok:

Która dzisiaj na ochotniczke? :-D

p.s. Czy wszystkie już macie kupione i rozstawione łóżeczka? Ja wczoraj doznałam szoku bo babka mi powiedziała że już ze dwa tygodnie temu powinnam była kupić i rozłożyć łóźeczko bo one strasznie śmierdzą :eek:

tak od jakiegos tygodnia :-) jezeli nowe to lepiej rozlozyc na troche ...

fakt, śmierdzą tak zwaną "nowością" ale u nas najbardziej śmierdziałmateracyk - bo sprzedają zapakowane w folię i musi się "wyśmierdzieć". Tak samo z wózkiem.

hmm a ja materacyk mam w foli caly czas lepiej go rozpakowac??? czy tylko naciac troche bo niechce zeby sie kurzyl przez ten czas,,,,,,, bo mam zapakowany

No to ja też sie witam z rana,

Ale mamy tempo rozpakowywania :szok:

Która dzisiaj na ochotniczke? :-D

ja lozeczko mam ale uzywane wiec smierdziec nie bedzie !! a nie wiem kiedy go rozloze !!

fakt, śmierdzą tak zwaną "nowością" ale u nas najbardziej śmierdziałmateracyk - bo sprzedają zapakowane w folię i musi się "wyśmierdzieć". Tak samo z wózkiem.

o kurcze materac nowy w folii ... moze faktycznie go wyciagne i niech sie wietrzy !!

no bym zapomniala !!

NATALKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!! ZEBY LENKA SZYBKO I BEZBOLESNIE PRZYSZLA NA TEN SWIAT !! MOZE NAWET DZIS !!

Załączniki

• 768.JPG
    768.JPG
    31,1 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
reklama
No to Natalka kochana - wszystkiego najlepszego :)
Niebolesnego porodu, szczęścia i pociechy z Małej :)

Ostatnia edycja:
Do góry