reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
standardowe wymiary pościeli to 90 x 120 ? czy jakieś inne macie ? własnie staram się skompletować to co mi brakuje - zostały kołderki i pościele.. czy lepsze większe 100x135 ? doradźcie pliss bo napewno macie już kupione :tak:

Ja mam z ikei, tam są inne, niestandartowe rozmiary pościeli, kupiłam je z pełną świadomością, że pościel będę musiała kupować tylko w ikei, ale cóż podoba mi się i tyle.

Mi zgagę łagodziła zwykła woda popijana co chwilę...

wróciłam! Jejku jak późno!:szok:
Zabieram się za sprzątanie i lepienie pierogów!
Wszyscy zastanawiają się skąd mam tyle energii:-D Pani w sklepie zrobiła wielkie oczyska jak mnie zobaczyła:laugh2: "A Pani to juz rodzic nie powinna?:szok:'

Eee tam rodzenie, jak pierogi sobie postanowiłam zrobić:-D
Jak zrobię, to mogę urodzić.
Będę was podczytywać i słuchać kolęd

Ja mam z ikei, tam są inne, niestandartowe rozmiary pościeli, kupiłam je z pełną świadomością, że pościel będę musiała kupować tylko w ikei, ale cóż podoba mi się i tyle.

noo ja jedną kołderke tez mam z ikei ale nie pomyślałam przy kupowaniu o poszewce haha no i musimy sie dostać do ikei tym sposobem..najbliżej mamy 200 km-do krakowa :-D no ale spoko, damy rade :]

Witam:) Poczytuje Was od rana ale jakos nie mogłam się zebrać żeby coś napisać. Kurcze, mam mega lenia- siedzę w piżamie i niewykąpana od 8... Ale chyba zaraz się zmuszę.
Nowamagdak towszystko zalezy jakie masz łóżeczko- jak większe to i kołderka większa. Poza tym to chyba kwestia gustu- ja uważam że ta mniejsza w zupełności wystarczy do łóżeczka a potem jak maluch pójdzie do normalnego łóżka to i nową kołderkę dostanie. Sprawdź sobie jakie pościele Ci się podobają- tzn w jakim rozmiarze. Ja osobiście w ogóle ne zamierzam kupować kołderki- na razie rożek i kocyk, potem w praniu wyjdzie jaka mi będzie potrzebna

A co z Natalką? Może coś przeoczyłam? To nasza kolejna, wg planu mamuśka i może jej jako pierwszej uda się urodzić w terminie:-)

reklama
Do góry