karnitynka1982
Fanka BB :)
NO nic to sie przywitam i napisze od nowa bo coz mi pozostalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noo ja jedną kołderke tez mam z ikei ale nie pomyślałam przy kupowaniu o poszewce haha no i musimy sie dostać do ikei tym sposobem..najbliżej mamy 200 km-do krakowano ale spoko, damy rade :]
standardowe wymiary pościeli to 90 x 120 ? czy jakieś inne macie ? własnie staram się skompletować to co mi brakuje - zostały kołderki i pościele.. czy lepsze większe 100x135 ? doradźcie pliss bo napewno macie już kupione![]()
dzięęęki! musze w jakieś spadochrony dydki schowaćkupie chyba ten 80 dd, bo ten co teraz mam 80d to troche mały hehe, przerażające to jest ... no ale może młody wyssa spowrotem do 75 c :-)
NO nic to sie przywitam i napisze od nowa bo coz mi pozostalo.
A widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihiCzesc Monia no fakt wiele nas nie ma z tych stron
Jezeli chodzi o posciel to postanowilam nie kupowac w ogole ani poduszki ani koldry bo podobno maluch w tym nie spi nie jest to wskazane i ja nie bede go ukladac na poduszce a do przykrycia mam 2 kocyki i 2 spiworki wiec na koldre sie wypielam w tvn jakas babka o tym mowila i moj t jak uslyszal to stwierdzil ze nie i koniec hehe kupuje tylko z kompletu ktory chcialam ochraniacz rozek przybornik no i ta falbane pod materac i tyle![]()
ALE mi dzis nogi spuchłyjejciu bardzo mocno dzisiaj:-(
NO nie wiem nie wiem bo normalnie chcialam kupic kolderke i poduszeczke bo ladnie wyglada i w ogole przeciez wszyscy kupuja ale jak obejrzalam ten program i moj T to zobaczyl to powiedzial nie i koniec spiworek albo kocyk a tamta reszte to kupie zeby to lozeczko jakos ladnie wygladalo dla niuniusiaA widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihi