reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
noo ja jedną kołderke tez mam z ikei ale nie pomyślałam przy kupowaniu o poszewce haha no i musimy sie dostać do ikei tym sposobem..najbliżej mamy 200 km-do krakowa :-D no ale spoko, damy rade :]

Obejrzyj sobie w internecie na IKEA | Strona główna | meble i akcesoria do kuchni, dużego pokoju, sypialni, jadalni, łazienki, oraz innych pomieszczeń w domu , są wszystkie wzory, i trafiają się też na allegro- w takich samych cenach jak w sklepie albo niższych albo max 5-10 zł drożej.

standardowe wymiary pościeli to 90 x 120 ? czy jakieś inne macie ? własnie staram się skompletować to co mi brakuje - zostały kołderki i pościele.. czy lepsze większe 100x135 ? doradźcie pliss bo napewno macie już kupione :tak:

Ja mam 100/135:tak:

dzięęęki! musze w jakieś spadochrony dydki schować :) kupie chyba ten 80 dd, bo ten co teraz mam 80d to troche mały hehe, przerażające to jest ... no ale może młody wyssa spowrotem do 75 c :-)

Pamietaj ze te staniki do karmienia sa rozciagliwe:tak:

Ja o Natalce nic nie wiem:no:tez sie zastanawiam jak tam u niej:tak:

Odprawilam mojego na kurs z samego rana i sie uwalilam a ze po weekendzie niewyspana bylam to spalam jak zabita w ogole nocki mam spoko i rano sie czuje bardzo dobrze ale wieczorem jestem juz jak slonica ciezko mi sie ruszyc i wstac z sofy nawet:)zaraz musze sie wykapac bo oczywiscie tez siedze jeszcze w pizamie no i posprzatac troche bo sajgon jest dzieki bogu za moja zmyware bo juz plery bola od stania nad zlewem:) NIe doczytalam was tzn tylko to co od wczoraj wiec:
Jutka super wiesci ciesze sie jak dziecko!!!
Natalko kochana doczytalam ze mialas wczoraj swieto spoznione ale szczere zyczonka i buziaczki ode mnie!
Asiulek ale masz tego skarba pieknego i taki grzeczny marzenie.
Monia ja sie w takim razie szykuje na 15 grudnia i od dzis bede to sobie powtarzala zobaczymy czy wyjdzie hii

Czesc Monia no fakt wiele nas nie ma z tych stron:)
Jezeli chodzi o posciel to postanowilam nie kupowac w ogole ani poduszki ani koldry bo podobno maluch w tym nie spi nie jest to wskazane i ja nie bede go ukladac na poduszce a do przykrycia mam 2 kocyki i 2 spiworki wiec na koldre sie wypielam w tvn jakas babka o tym mowila i moj t jak uslyszal to stwierdzil ze nie i koniec hehe kupuje tylko z kompletu ktory chcialam ochraniacz rozek przybornik no i ta falbane pod materac i tyle :)

Czesc Monia no fakt wiele nas nie ma z tych stron:)
Jezeli chodzi o posciel to postanowilam nie kupowac w ogole ani poduszki ani koldry bo podobno maluch w tym nie spi nie jest to wskazane i ja nie bede go ukladac na poduszce a do przykrycia mam 2 kocyki i 2 spiworki wiec na koldre sie wypielam w tvn jakas babka o tym mowila i moj t jak uslyszal to stwierdzil ze nie i koniec hehe kupuje tylko z kompletu ktory chcialam ochraniacz rozek przybornik no i ta falbane pod materac i tyle :)
A widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihi

reklama
A widzisz, no to się nieźle wstrzeliłam z tym niekupywaniem pościeli;-) Ciekawe tylko jak to w praktyce wygląda, hihi
NO nie wiem nie wiem bo normalnie chcialam kupic kolderke i poduszeczke bo ladnie wyglada i w ogole przeciez wszyscy kupuja ale jak obejrzalam ten program i moj T to zobaczyl to powiedzial nie i koniec spiworek albo kocyk a tamta reszte to kupie zeby to lozeczko jakos ladnie wygladalo dla niuniusia:)

Do góry