reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej dziewczyny.
Ja mam nadzieje że u nas padać nie będzie bo ja dzisiaj skazana na komunikację miejską a muszę parę rzeczy załatwić na mieście.

Ja również sie witam wstałam wcześnie bo musiałam młodego zawieżć do szkoły bo zaspał.Jakoś dzisiaj noc była bardzo ciężka nie mogłam spać i chyba z tego powodu zdążyłam się już pokłucić z M właśnie wyszedł chociaż mieliśmy iść razem .Rany dziewczyny od jakiegoś czasu mam jakieś jazdy obrażam sie o byle co i sama sie na siebie wkużam

Witajcie w pochmurny poniedzialek, tutaj tez szaroburo i przelotny deszcz.Ja mam spotkanie z polozna o 14, niestety juz bez usg, u nas nastepne bedzie dopiero polowkowe w 20tyg.

Agnieszka-- wspolczuje, i zycze ci z calego serca aby to wszystko minelo wraz z wejsciem w drugi trymestr..:tak:
izia oj to te hormony, ja sobie zawsze probuje wmowic ze to one mnie opetaly bo przeciez klotliwa nie jestem, i czasami juz przez to po prostu humor sie poprawia :tak:

zdec a ty masz dzisiaj chyba wizyte kochana?:-D pewnie w pracy jak na szpilkach teraz siedzisz :tak: bedzie dobrze, czekamy na relacje !

kama83, hefi uwazajcie na siebie, ja tez nie cierpie moknac, no i latwo o przeziebienie brrrrr...

Rowniez zycze milego dnia wszystkim czerwcoweczkom!!!

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry i ja mówię :-)

Ale napisałyście przez te dwa dni. Ale przebrnęłam ...

Od soboty to już mój trzeci miesiąc :-) i strasznie się z tego cieszę ... A najbardziej z takich specjalnych buziaków, które dostaję na początku każdego tygodnia od mojego skarba (mężusia) ...

Super że już czujesz ruchy:tak: Szybciutko:-p
Co do wysypki na brodzie, to ja też mam masakrę, ale w moim przypadku to na pewno pryszcze:crazy:
Dziewczyny jakie macie brzuchy? Bo kurcze coś czuję że jest nie tak, bo mój jest takie trochę twardy, nie wiem czy tak powinno być:eek:

Ale super, że już ruchy maleństwa czujesz! To musi być fantastyczne, nie mogę się doczekać!

Z tego co słyszałam, to brzuch powinien być twardszy niż normalnie więc chyba jest ok :-)

W sumie rzeczywiście może macie racje z tym problemem z załatwianiem, bo już nie jest taki twardy, a odwiedziłam kibelek;-)

Jutro niestety do pracy więc uciekam spać:-)
Ale potem wizyta i podglądanie naszej fasolinki:-) Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)

Trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści! Moja dopiero w czwartek ...

Ja również sie witam wstałam wcześnie bo musiałam młodego zawieżć do szkoły bo zaspał.Jakoś dzisiaj noc była bardzo ciężka nie mogłam spać i chyba z tego powodu zdążyłam się już pokłucić z M właśnie wyszedł chociaż mieliśmy iść razem .Rany dziewczyny od jakiegoś czasu mam jakieś jazdy obrażam sie o byle co i sama sie na siebie wkużam

Oj, to normalne. Ja mam też jazdy i też obrażam się i płaczę z byle powodu. Ale mój mężuś jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Da mi chwilkę pobeczeć a potem zawsze przychodzi i przytula. Herbatkę na zgodę zrobi i jest ok :-)
Tak, ale to hormony ...

Witajcie w pochmurny poniedzialek, tutaj tez szaroburo i przelotny deszcz.Ja mam spotkanie z polozna o 14, niestety juz bez usg, u nas nastepne bedzie dopiero polowkowe w 20tyg.

Rowniez zycze milego dnia wszystkim czerwcoweczkom!!!

A u nas dziś pięknie i słonecznie!

PS., Dzięki za pomysł z książką - tą o tacie ... chyba kupię mojemu na gwiadkę - niech czyta i sie uczy :-):-):-)

a tak wogóle to moja Fasolka to chyba ma ADHD, bo od wczoraj już bardzo wyraźnie czuje ruchy:-D:-D:-D

Już? A który to już TC?

Mam wizytę na 17:30 i nie wiem jak wytrzymam do jutra:-(\
Miłej nocki życzę i pozdrawiam, a chore niech wracają szybko do zdrówka:-)

Wytrzymasz, wytrzymasz... Daj szybko znać jak się coś dowiesz

Ja też mam straszne pryszcze:szok::eek:szczególnie na twarzy- masakra jakaś:shocked2:

Ja mam to samo...:zawstydzona/y:

Dzień dobry dziewczyny!
Pewnie jeszcze śpicie:-) Niestety ja idę do pracy.:-(
Miłego dnia wszystkim życzę.:-)

No ja to wstaje o 10 :rofl2:

ja nie spię.....w nocy mega wymioty mnie dopadły...nad ranem ledwo oczy otworzyłam i to samo....jestem wykończona....:((((
kiedy wreszcie mina te mdłości i wymioty?:(((już zapomniałam jak to było jak ich nie było:((( 1,5 miesiąca non stop....

Ja już od tygodnia nie wymiotuje :happy:

reklama
Dzień dobry, ale sobie pospałam, mąż w domu to odwiózł małego do przedszkola,więc mogłam nie wychodzić z pod kołderki:-):-)
widać,ze się weekend skończył, bo ruch na forum się zrobił:-D

zdec- dasz radę, już jedenasta, popiszesz troszkę z Nami i Ci czas zleci :-)
kasiulka_1980- jestem w połowie 11 tygodnia, też na początku byłam zdziwiona,ze tak wcześnie, ale z pierwszym dzieckiem poczułam już w 15 tygodniu i lekarz mi mówił,że teraz może to być wcześniej:-D:-D ale jak wczoraj poczuł ruchy mój mąż to się upewniłam,że mi się nie wydaje:-D:-D
Agnieszka- współczuje, ale Ty się musisz nacierpieć:-(, ale dasz radę Kochana, dasz radę

Miłego dnia wszystkim!

Do góry