reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hihi, na wszystko przyjdzie czas. Ja tam spokojnie czekam i jakoś nie spieszno mi do porodu. W zasadzie to nawet ciężko mi swierdzić kiedy to powinno być bo z om 19.12 ale ja mialam dlugie cykle i na usg wychodzilo mi 27,28.12 a na ostatnim połowa stycznia;-)
Mam ndzieję że Daffi zgłosi się jednak na IP bo to co napisala nie brzmi zbyt optymistycznie.

hmmm ja mam 17 grudnia z om i tego sie trzymam bo z usg to tez mam juz 4 i jakos bez sensu brac je pod uwage czyli Ty masz zle na suwaczku tez,.. wedlug wybranej daty z usg ?

Ja mam 27 z OM ale już wcześniej powiedział, że 20 a potem 16 ale chyba zmienie suwaczek na 20 bo tak wyszło nawet na ostatnim usg. Tzn wielkość główki brzuszka kości udowej

a mi podczas całej ciązy termin z miesiaczki ,zgadza sie z USG z dokładnością+/- 1-2 dni:tak:

Ostatnia edycja:
Ja mam 27 z OM ale już wcześniej powiedział, że 20 a potem 16 ale chyba zmienie suwaczek na 20 bo tak wyszło nawet na ostatnim usg. Tzn wielkość główki brzuszka kości udowej

biorac pod uwage wielkosc mojego bobaska to ja mam na 10 grudnia termin z usg ... ale te terminy z usg to wlasnie sa tak rozne wiec lepiej trzymac sie jednego z OM i juz :-)

ja mialam juz powiedziane:
24/12
21/12
19/12
16/12
w pt mam usg wiec pewnie nowa data sie pojawi ale podobno to ostatnie usg juz nie jest wiarygodne
kto to wie co tam dzidek planuje, nie znamy dnia ani godziny, to wszystko to tylko pi razy oko

reklama
Ja muszę się dokładnie popytać co i jak z cesarką. Czy będę miała na termin jednak. Bo bym chciała, żeby to mój ją przeprowadzał bo niby jest w tym najlepszy w mieście i prawie blizny nie widać tak ładnie szyje.
no i wiadomo ze swoim ginem raźniej

Do góry