reklama
W
wika_20
Gość
Hihi, na wszystko przyjdzie czas. Ja tam spokojnie czekam i jakoś nie spieszno mi do porodu. W zasadzie to nawet ciężko mi swierdzić kiedy to powinno być bo z om 19.12 ale ja mialam dlugie cykle i na usg wychodzilo mi 27,28.12 a na ostatnim połowa stycznia;-)
Mam ndzieję że Daffi zgłosi się jednak na IP bo to co napisala nie brzmi zbyt optymistycznie.
hmmm ja mam 17 grudnia z om i tego sie trzymam bo z usg to tez mam juz 4 i jakos bez sensu brac je pod uwage czyli Ty masz zle na suwaczku tez,.. wedlug wybranej daty z usg ?
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja mam 27 z OM ale już wcześniej powiedział, że 20 a potem 16 ale chyba zmienie suwaczek na 20 bo tak wyszło nawet na ostatnim usg. Tzn wielkość główki brzuszka kości udowej
madziara-kr
Fanka BB :)
ja juz nie moge usiedziec tylko kombinuje kiedy i kiedylajtway pogadamy za 4 tygodnie, zobaczymy czy też będziesz tak spokojnie czekać hihi.

W
wika_20
Gość
Ja mam 27 z OM ale już wcześniej powiedział, że 20 a potem 16 ale chyba zmienie suwaczek na 20 bo tak wyszło nawet na ostatnim usg. Tzn wielkość główki brzuszka kości udowej
biorac pod uwage wielkosc mojego bobaska to ja mam na 10 grudnia termin z usg ... ale te terminy z usg to wlasnie sa tak rozne wiec lepiej trzymac sie jednego z OM i juz :-)
madziara-kr
ja mialam juz powiedziane:
24/12
21/12
19/12
16/12
w pt mam usg wiec pewnie nowa data sie pojawi ale podobno to ostatnie usg juz nie jest wiarygodne
kto to wie co tam dzidek planuje, nie znamy dnia ani godziny, to wszystko to tylko pi razy oko
24/12
21/12
19/12
16/12
w pt mam usg wiec pewnie nowa data sie pojawi ale podobno to ostatnie usg juz nie jest wiarygodne
kto to wie co tam dzidek planuje, nie znamy dnia ani godziny, to wszystko to tylko pi razy oko
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja juz nie moge usiedziec tylko kombinuje kiedy i kiedy![]()
ty to masz jeszcze spooooro czasu !! wyluzuj!!!
a mi podczas całej ciązy termin z miesiaczki ,zgadza sie z USG z dokładnością+/- 1-2 dni![]()
mi tez rozbieznosc mam od 29.12 do 2.01
madziara-kr
ja bym chciala jak Kasia limerick
sn w 35 t , 4 d
ale czuje, ze im bardziej chce tym bardziej mala mi psikusa zrobi

ale czuje, ze im bardziej chce tym bardziej mala mi psikusa zrobi
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja muszę się dokładnie popytać co i jak z cesarką. Czy będę miała na termin jednak. Bo bym chciała, żeby to mój ją przeprowadzał bo niby jest w tym najlepszy w mieście i prawie blizny nie widać tak ładnie szyje.
no i wiadomo ze swoim ginem raźniej
no i wiadomo ze swoim ginem raźniej