reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No cóż, na brak sensownych zajęć to nie powinnam narzekać... :( Ale w ciązy jestem takim okropnym leniem, że tak naprawdę nie mam ochoty na nic innego jak tylko komputer lub spanie :)
Podziwiam was za to że macie ochotę robić takie wspaniałe obiady i jeszcze lepsze desery :)Może jak już urodzę to wrócę to swojej dawnej formy i wypróbuję te wszystkie wasze przepisy :D

hehe dobrze ze w moim sako nie da sie dziury wysiedziec :) kulki sa ruchome :D

A ja dzis przedawkowalam komputer :sorry: Dobrze ze pracowalam do tej pory bo jakbym tak spedzila cala ciaze to to bym dolek na lozku wysiedziala :happy:

Jutro sie poruszam troche! ;-)

eee tam teraz mi ruszanie sie nie w glowie!! juz dobre poltora miesiaca nie wlaczylam cwiczen !!! zgroza !!!

Dzis nocka Jarka !

Trzymajcie kciuki Jutro za mojego Fifiego i jego wyniki !

ty los na loterii wygralas z tym twoim Jarkiem!!

a o co chodzi z wynikami filipka ??

ty los na loterii wygralas z tym twoim Jarkiem!!

a o co chodzi z wynikami filipka ??

Mea ale na 2 lata musialam pogonic co by zrozumial hahahah :) NIe no ja wiem ze on dobre serduszko ma ,naprawde ! Wiem ze bardzo sie stara !

A fifi jutro bedzie mial pobierana krew i kontrolowana bilirubine czy aby zoltaczka nie wraca ,przy wypisie kazali skontrolowac to kontroluje ( ale mi sie wydaje ze zolty to on jest ehhhh no nic zobaczymy !)

hehe;) niektóre z Was piły karmi, prawda ? Mi mąż kupił jakiś miesiąc temu 2 buteleczki tegoż piwka, ale ono jest wręcz okropne:szok: jak ja bym sobie reedsa wypiła...,mniam:-p

oj...,ja boję się porodu coraz bardziej, a szczególnie jak sobie uświadamiam że moja kondycja leży i kwiczy...:eek: od początku ciąży ani jednego dnia nie poświęciłam na ćwiczenia...(nawet na ich oglądanie;)) . oj sama sobie winna jestem...

reklama
A ja bialego winka bym sie napila i lososia wedzonego z cytrynka bym zjadla... :cool2:
Cóż za zachcianki;-) Ja nigdy nie lubiłam alkoholu, chociaż może to kwestia tego że nigdy go za wiele nie piłam i nie zdążyłam się "rozsmakować", hihi
Kurcze, taka godzina a mój cykl mocznikowy i przemiany aminokwasów leżą i kwiczą:szok: Jutro wieczorem znów wejściówka...
Mea, coś w tym zboczeniu zawodowym może i jest chociaż ja nie wiem czy te moje zapędy to takie zawodowe- weterynarz-kosmetolog, ciekawe czy ktoś przyszedłby do takiego specjalisty, hihi;-)

Do góry