P
paula24211
Gość
Dobranoc dziewczynki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Na szczescie byl bardzo latwy i dalam sobie rade (tak mysle
)Wyniki dowiem sie dopiero w srode.Jezeli egzamin bedzie na takim samym poziomie to napewno bede miala zaliczone
Co do mezow to moj ruszy sie gdzies ze mna, ale tylko wtedy jak ma wolne.Niestety wolne ma tylko weekendy wiec praktycznie wszedzie chodze sama:-(Na pierwszej wizycie z polozna byl ze mna, ale juz mi zapowiedzial ze ostatni raz bo tylko gadamy o babskich sprawach a on czuje sie jak glupek
W przyszlym tygodniu mam usg i niestety pojde tylko z synkiem bo maz w pracy bedzie.Na szczescie juz sie zapowiedzial ze na polowkowe napewno zalatwi sobie wolne
A krwiaczek napewno sie wchlonie.Teraz wykorzystaj urlop i odpoczywaj 
Dziewczyny, kurde,juz nie wiem co mam myslec i robic. Strasznie boli mnie dzis brzuch ;/ Wolny dzien mialam,ale tutaj pogoda orkopna,wiec w sumie leniuchowalam tylko. No i w dzien rozbolal mnie brzuch do tego stopnia,ze az wzielam no-spe,a to dopiero 3raz podczas ciazy. No i zjadlam sobie obiadokolacje z godzine temu i znowu mnie rozbolalo. Strasznie. nie sa to skurcze,poprostu ciagly bol,jak przy okresie,choc wtedy to bolalo mnie jeszcze mocniej. Wzielam kolejna no-spe. Nie mam nic oprocz tego, zadnego plamienia, biegunki czy wimiotow. Denerwuje sie strasznieCzy ktorejs z Was tez tak boli? Mnie wczesniej pobolewal,ale nie tak mocno,dalo sie wytrzymac i w pracy,bez tabletek. a dzis... :-( Dzis to 10tydz. i 5dz.
![]()
szczególnie popołudniu i wieczoram
Wieczorami to nieraz dosłownie leżę i skręcam się z bólu
byłam na wizycie w czwartek i wszystko jest ok
więc tego się trzymam. Ginka mówi że to przez rozciąganie csię macicy, mnie to martwi bo w poprzednich ciążach tak nie miałam. Skoro jednak wszystko ok to chyba tak musi być
A męczy mnie to strasznie:-(Dziewczyny wróciłam:-(
Wykrakałam sobie to zwolnienie, chciałam wziąść żeby przeczekać grypę, a tymczasem dostałam bo mam jak najwięcej wypoczywać. Z mojej "dziury" zrobił się krwiak i jest duży bo ma 2cm na 1cm:--( Ale lekarz powiedział że najważniejsze że serduszko bije, bo jak sobie niunia poradziła w 5tygodniu to teraz też jest duża szansa że poradzi sobie do końca. Moja niunia ma 2,3cm i jest wg USG w 9w0d, czyli prawie idealnie jak suwaczek i z tego się cieszę, że niunia rośnie;-)
A z tym krwiaczyskiem jakoś sobie poradzimy, mam nadzieję....
Dziewczyny "krwiakowe" czy któraś z was dostała Cyclonamine? Bo czytałam ulotkę i jest w niej że kobiety w ciąży nie powinny stosować:-(
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak duże macie te krwiaki??
Bo dla mnie to jakieś dziwne, jak byłam u innego lekarza to już tego nie było, chyba miał jakiś szitowski sprzęt![]()
Dziewczyny, kurde,juz nie wiem co mam myslec i robic. Strasznie boli mnie dzis brzuch ;/ Wolny dzien mialam,ale tutaj pogoda orkopna,wiec w sumie leniuchowalam tylko. No i w dzien rozbolal mnie brzuch do tego stopnia,ze az wzielam no-spe,a to dopiero 3raz podczas ciazy. No i zjadlam sobie obiadokolacje z godzine temu i znowu mnie rozbolalo. Strasznie. nie sa to skurcze,poprostu ciagly bol,jak przy okresie,choc wtedy to bolalo mnie jeszcze mocniej. Wzielam kolejna no-spe. Nie mam nic oprocz tego, zadnego plamienia, biegunki czy wimiotow. Denerwuje sie strasznieCzy ktorejs z Was tez tak boli? Mnie wczesniej pobolewal,ale nie tak mocno,dalo sie wytrzymac i w pracy,bez tabletek. a dzis... :-( Dzis to 10tydz. i 5dz.
http://www.suwaczki.com/
Miłego dnia Wam życzę:-)Oby tego krwiaka nie było i żebym mogła zacząć chodzić na spacery to świeże powietrze na mnie dobrze podziała i może będę lepiej spać w nocy.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę i życzę samych dobrych wiadomości:-)
u nas tez pochmurno brrrr zimno wieje az mi sie nie chce wychodzic
ale niestety musze bo umowilam sie do dentysy dzisiaj:-