reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Hey mamusie,
u nas wczorajszy wieczor był jak burza z piorunami. My z M. to fronty, a pioruny to słowa...:szok: Jest już ok. Mój traci grunt pod nogami, że nie będziemy mieli z czego żyć, jak szybko nie wylecimy. A trzeba jeszcze poczekać na wizytę w konsulacie. i to oni wyznaczają datę. Więc same rozumiecie. Poza tym wyciągnęliśmy jak zawsze arsenał spraw przedawnionych, który zalegały nam :sorry: Ale jak pisałam pogadaliśmy po wszystkim i jest si:tak:. Ja noc mialam cięzką, bo wypróbowywałam sposób z artykułu, którego link wrzuciła Minisia. Mam nadzieje, że po 7 dniach będzie spał :sorry:
Pati, baaaardzo fajna suknia :tak:
Ula, Minisia, szalejecie dziewczyny, ale fajne rzeczy dla dzieci wybrałyście, serio :tak::tak::tak:
Zaraz bedę się szykować, bo wizyta u dentysty :szok: mnie czeka:-p. Do potem Kochane :*****************************
Czujecie już tę magię w powietrzu???
beautiful-christmas-tree.jpg

reklama
HEJ
MINISIA no prezenty swietne Jak na swieta a nie na mikolaja :tak:
Wez mi nawet nic nie mow o tym necie Masakar on jest :-(
ULU super prezent I wlasnie Oliwka czoraj dala czadu Bo byla bardzo ale to bardzo niedobra Jedyne to antym spacerze bo caly czas spala Ale wczoraj 2 razy strtasznie na nia nakrzyczalam Bo ona ma focha jakby miala juz coanjmniej 3 lata Ja staram sie nie reagowac To ona potrafi ryczec pol godziny
Ryczy na siedzaco Ryczy jak sie bawi Zali sie jak musi raczkowac :-(Mowie wam wszyscy w domu mieli jej cwozraj juz dosc Nawet dziadkowie po chwili z nia spedzonej A ja tak caly dzien jej rykow slucham Serio cierpliowsc sie konczy :-(

Dzis w planach Narazie nic tylko porzadki i obiad :tak:

To jest TRAGEDIA [*][*][*] Troje dzieci zginęło w pożarze. Matka w szoku w szpitalu - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 24.11.2009
a Dzień dobry

Dorotka fajnie ze wizyta u rodzinnego jaki i laryngologa poszła tak gładko
Domi świetne prezenty!!!!
Ulka widze ze u ciebie tez śpiew na topie:)))Moja Niki też cały czas pieje i nawet Laura juz zaczeła, a wczoraj oświadczyła ze będzie spiewaczka:))) ale plackami mi smaka zrobiłas!!!!!!!!
Patrycja fajniutka sukienka
Gosia u nas tez czesto w czasie burzy wychodza zaległe pioruny:((( Fajnie ze juz po:))) Powodzenia u dentysty

Ostatnia edycja:
CZARNA wole tego nie czytac :-(Juz po samym tytule jestem :-(

Oliwka siedzi obok mnie i rwie kartki buzia i daje mi te porwane kawaleczki hihi Ale ma zabawe A ja czegos urwac nie umie to sie wkurza

Dobra ide cos porobic Bo mnie wieczor tu zastanie Oliwka marudna Pogoda spiaca moze usnie mi zaraz na drzemke DO POZNIEJ MAMUSKI

Cześć mamuśki. A u nas jak zawsze mały znowu gorączkuje..... mam nadzieję że to tylko zęby. Teraz poszedł spać a ja próbuję coś zjeść....

cześć, pochwaliłam pogodę i dziś leje
dobrze że T. ma dziś na popołudnie to zakupy robi właśnie
a Seba we wtorki 9 lekcji, plecak to ma tak ciężki że chyba mu jakiś mniejszy turyst. kupię bo taki szkolny się rozpada iledwo wszystko mieści, jeszcze na religię dwa razy w tyg. muszą biblię nosić :eek:
nasza mała Oliwka dalej w szpitalu, nic nie kumam, wyniki dobre, anemii brak, cycka je, ale sztucznego góra 30 ml zjada i dalej nie przybiera, od jutra będą powtarzać badania

Pptaga sukienka super ale gdzi etaką spotkasz,chyba że szyjesz.

Magda ja tez bym wybrała tą co twój mąż proponuje uwielbiam gołe plecki taki ciemny róż nbym sobie wziea choć dla mnie ten materiał nie dobry bo zawsze mi w nim boki wielkie widać.

Mnisia super prezenty.Ja wole na św kupować niż na mikołajki.

Ja miałam noc dziś koszmarną wstałam do Jagny z 40 razy i jestem padnieta jak nie wiem.
Miłego dzionka

reklama
Widzę, że weekend imprezowy się udał :-)

Malena może faktycznie ospa??? Nie byłaś na jakimś szczepieniu ostatnio? Pytam bo nie wiem jak to w Pl wygląda: tu idę na 12 miesięcy i zaraz potem jeszcze raz na 13 miesięcy i właśnie do 2 tygodni po może wyskoczyć wysypka.

Kropki są dalej, w liczbie 4 - chyba rzeczywiście jakiś posezonowy komar się do niej dorwał... Gorączki czy czegokolwiek innego brak, więc to raczej nie to.
Jutro szczepienie to popytam...

Dzien dobry :-)
MALENKO a moze jednak wybierz sie dzis z Izunia do lekarza?

Dorka, u nas zapisy na zdrowe dzieci są z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, a na chore jej przecież ciągnąć z wysypką nie będę, jak jutro wizyta przed szczepieniem.

Acha Malena ta plama to czasem nie przepuklina?

Na biodrze? :confused2:

słuchajcie szukam kiecki na ślub co sądzicie o tej

Pati, to ty wychodzisz za mąż ? ;-)

Leżałam po porodzie z babką, która urodziła właśnie 8 dziecko.
Ale odwiedzała ją tylko 3 dzieci.
Potem się dowiedziałam, że pierwsze 4 zginęły właśnie w pożarze.
Nawet nie chcę myśleć....

Cześć mamuśki. A u nas jak zawsze mały znowu gorączkuje..... mam nadzieję że to tylko zęby. Teraz poszedł spać a ja próbuję coś zjeść....

Byłam u koleżanki, której córka gorączkowała przez ponad miesiąc, żadne anytbiotyki nie pomagały i nie wiedzieli co to.
W końcu wylądowała w szpitalu z podejrzeniem sepsy.
Okazało się, że ma wysiękowe zapalenie uszu :szok:
Może sprawdź u młodego...

witam, wczoraj wieczorem zmarł mój kolega z klasy :-(, przegrał z grypą

Nie wierzę!
Cały czas myślałam, że to ściema z tą grypą...:-(
[*]

U nas po staremu.
Ja tyję, mała rośnie.
Zaliczyła dzisiaj pierwsze przecięcie wargi.

Buziaki

Do góry