reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

witam, wczoraj wieczorem zmarł mój kolega z klasy :-(, przegrał z grypą
O kurczę!!!!!!!!!! Współczuję!!!!! Myślisz, że to w związku z tą pandemia, czy raczej nieszczęśliwy zbieg okoliczności...
[*]
[*]
[*]
cześć, pochwaliłam pogodę i dziś leje
dobrze że T. ma dziś na popołudnie to zakupy robi właśnie
a Seba we wtorki 9 lekcji, plecak to ma tak ciężki że chyba mu jakiś mniejszy turyst. kupię bo taki szkolny się rozpada iledwo wszystko mieści, jeszcze na religię dwa razy w tyg. muszą biblię nosić :eek:
nasza mała Oliwka dalej w szpitalu, nic nie kumam, wyniki dobre, anemii brak, cycka je, ale sztucznego góra 30 ml zjada i dalej nie przybiera, od jutra będą powtarzać badania
Z Bibilią, to już ostre przegięcie. Dobrze, że im encyklopedii PWN nie każą przynosić... Trzymam kciuki za Malutką :tak:
hej laseczki. Codziennie Was podczytuje ale weny brak a tak kopiuj wklej;-)
Głowa do góry!!!!!!!!

Jestem po wizycie kontrolnej. Mam ubytki. Kilka :-:)-:)-( Z 10 lat nie byłam u stomatologa i oto są efekty:szok: Jutro na 13:00. Trzy na raz przy jednym znieczuleniu. Rany boskie, jak się boję....:laugh2::laugh2::laugh2: (na szczęście to tylko leczenie:tak:) Wiem, że potem bedę się cieszyć, ale kto by się nie bał:confused2:
M. już w garażu produkuje belkę kominkową. Dzieci w ruchu, ja jem śniadanie.
Do później :************************

reklama
ppatqa
[*] a już myślałam że się polepszyło :-(
Gosia wow, jak na 10 lat kilka ubytków to i tak niezły wynik :tak: trzymam kciuki za jutrzejsze wrrrrr....;-)

chyba mam kupca na wózio głeboki, hurrra

Cześć mamuśki. A u nas jak zawsze mały znowu gorączkuje..... mam nadzieję że to tylko zęby. Teraz poszedł spać a ja próbuję coś zjeść....
ehhh biedny którde aż dziwne ze aż tak gorączkuje na zęby:eek:
nasza mała Oliwka dalej w szpitalu, nic nie kumam, wyniki dobre, anemii brak, cycka je, ale sztucznego góra 30 ml zjada i dalej nie przybiera, od jutra będą powtarzać badania
A próbowali rózne mleka czy cały czas robia podchody na jednym???? A może inny smoczek do butelki? A sprawdzali jej pokarm czy jest wartościowy? Normalnie dziwna sprawa:sorry:
Trzymam kciuki oby twój kupiec nie był taki jak Kaki byli
witam, wczoraj wieczorem zmarł mój kolega z klasy :-(, przegrał z grypą
Przykro mi [*][*][*]
Ale czy wiadomo ze to ten wirus był przyczyna???
Bo jak narazie osoby które zmarły co miały tego wirusa niepotwierdzono ze była to przyczyna:no::no::no: (choć nie wiadomo ile w tym prawdy)
Magda ja tez bym wybrała tą co twój mąż proponuje uwielbiam gołe plecki taki ciemny róż nbym sobie wziea choć dla mnie ten materiał nie dobry bo zawsze mi w nim boki wielkie widać.
Tego właśnie sie obawiam:-:)-:)-:)-(
Jestem po wizycie kontrolnej. Mam ubytki. Kilka :-:)-:)-( Z 10 lat nie byłam u stomatologa i oto są efekty:szok: Jutro na 13:00. Trzy na raz przy jednym znieczuleniu. Rany boskie, jak się boję....:laugh2::laugh2::laugh2: (na szczęście to tylko leczenie:tak:) Wiem, że potem bedę się cieszyć, ale kto by się nie bał:confused2:
to masz farta ze od razu nie zabrał się do leczenia:-D:-D ale z drugiej strony już byś miała część zrobioną:-p
Ja staram sie raz na rok iść, ale niestety ja genetycznie mam słabe zeby:-:)-:)-( I co ciąża to coraz gorzej:-:)-( Teraz robie te co już miałam kiedyś robione:sorry:

Malenia a kiedy teraz wizyta?

A mój mały właśnie padł wiec mam czas na spokojna kawę:cool2:

DZIEWCZYNY CZY WCHODZIŁYŚCIE NA WĄTEK OGŁOSZENIA (jest u góry) CZY MAM ZACZĄĆ SAMA O WSZYSTKIM DECYDOWAĆ:rofl2:

Patrycja
[*] bardzo mi przykro, właśnie przeczytałam na onecie...
Czarna, Boże jedyny... potworność. Ale tak myślę, że takich maluchów bym nie zostawiła na chwilę i nie poszła sprzątać przed dom.
Mirabelka to zagadka faktycznie, że Oliwka nie przybiera.
Biblię do szkoły????? Powariowali???? Nie żebym miała coś przeciwko Biblii, ale to przecież wielkie i ciężkie? Oba testamenty mają nosić? Raju...

Oglądałam wczoraj sukienki i ta co się m Czarnej podoba jest cudna:tak: Ja nie wiem co Ty sobie Czarna wkręcasz żeś nie Cindy Crawford - Cindy sobie nawet pieprzyka będzie wkrótce usuwać, żeby wyglądać podobnie do Ciebie;-):cool2:
Patrycja a to na ślub dla panny młodej czy dla druhny, czy może dla gościa? Sorki, ale ja niekumata jestem w tych fasonach i stylach. Bo suknia sama w sobie jest piękna. Bardzo nietuzinkowa. Ta góra robi robotę jak mało co.

Wczoraj miałyśmy wypad wielkomiejski, zdjęcia do paszportu zrobione, małe zakupy dla Patuśki też: dostała dwie sukienki, sweterek, trzy bodziaki, bluzeczkę a do tego dokupiłam ozdoby świąteczne i przy kasie mnie zatkało: 30 eu. No takie zakupy to ja mogę częściej robić. "Penis" rulez!:-D:-D (Peanneys to taka sieć sklepów - tanich bardzo, ale ciuszki nie są made in china tylko gdzieś w Portugalii robione więc jakość dobra).

czarna weszłam ;-) tzn. chodzi o to żeby ciążowe wątki na górę przerzucić? dla mnie ok, bardziej przejrzyście będzie
były różne mleka, smoczków i butelek przynajmniej 6 różnych
a o co chodziło z kupcem Kaki?

Evelajna wiesz mi sie wydaje ze dzieciaczki spały wtedy (bo napewno to 3 letnie zareagowało by płaczem!!!! albo krzykiem) moze poszła po drewno na opał lub coś podobnego. Ja jej nie obwiniam za to co się stało ale SZCZERZE JEJ WSPÓŁCZUJE!!!!! ehhh straszne to:-:)-(
ooo jakie udane zakupki;-)
Mirabelka miała takich kupców którzy nagle wycofywali sie z zakupu:cool::cool::cool:

Dzieki dziewczyny za kometarze odnośnie sukni;-) w sobote mam w planach polatać z bratowa po naszych sklepikach i poprzymierzać kilka fasonów i zobacze co dalej. Bo na razie mam łeb jak sklep. Fakt kusi mnie ta czerwona co M zaproponował moze choć raz by na mnie inaczej spojrzał ehhhh może zobaczyłabym błysk w jego oczkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czytałam, że podejrzewają, że dzieci same zaprószyły ogień i szybko się udusiły, bo cyjanowodór się ulotnił z pianki w kanapie. Też jej nie winię, bo przecież przy trójce to - sama wiesz - na pewno się nie da mieć oczu dookoła głowy. Tylko od razu myślę, że jak coś takiego jest możliwe, to ja się chyba na pięść z domu nie ruszę bez młodej.
Straszne. A pamiętam kiedyś pokazywali w tv wypadek gdzie samochód zjechał do rzeki i chyba piątka dzieci się utopiła. :-( I przez dobre kilkadziesiąt sekund pokazywali matkę rozpaczającą na moście. Coś niewyobrażalnego, że takie nieszczęścia się dzieją, i że można tak kogoś nie uszanować i ryć się z kamerą. Do dziś to pamiętam... Ale nic już nie poradzimy:-( Świeczuszki dla maluszków
[*]
[*]

Hej
Czarna ja tez jestem za tą co M proponuje. Ale mam jedno pytanie dlaczego koniecznie chcesz długa. Przeciez ty taka lska jesteś ze mogła byś nóżke pokazać
Ogłoszenia czytałam - bedzie ok
Paptaqa Bardzo mi przykro
[*]
Sukienka mi sie podoba bardzo
Aniaa przepis na meksykańska podaje na przepisowym

NUDA NUDA NUDA i nadal chorujemy :-(

reklama
Hello, czytam was i nie wiem co komu poodpisywac:-)

Malena no w koncu zaczelas tyc, bo ja ostatnio wmiejscu stoje a jeszcze pare kg mi zostalo to zgubienia:rofl2:

Ja tam staram sie nie czytac takich rzeczy, bo potem wyobraznia robi swoje...
Tutaj jest babka, ktora miala dwoje dzieci, najpierw chlopak zmarl na bialaczke, a po pol roku corka zginela w wypadku. Baba wyladowala w psychiatryku, wcalesie zreszta nie dziwie. Teraz ma syna ale minelo duzo lat od tego smierci dzieci...
Czarna mi sie tez tram podoba ta sukienka, poprostu bomba...pomarzyc moge ze kiedys wyskocze w takiej:sorry:

Ja do dentysty juz nie pojde:cool2:bo za kazdym razem bez jakiegos zeba:rofl2::rofl2::rofl2: Jeszcze troche i jak krolik bede wygladala:rofl2:

Zaraz sie bede zbierala, musze na poczte wejsc, potem po zoche do szkoly a potem to...dzien jak co dzien czyli jak to nasza pisarka pisze kopiuj wklej:-p:rofl2:

Do góry