Minisia - żeby dostać prezent trzeba być grzecznym, a Tobie co najwyżej rózga przysługuje.
Małaulka - to przy Karaoke koncerty będziecie mieć codziennie :-)
:-
ale ja grzeczna jestem przeciez

hej laseczki. Codziennie Was podczytuje ale weny brak a tak kopiuj wklej;-)
karola Ty nam sie cos migasz no!! czarna wez no sie za nia bo kolezanka chyba ma doła i potrzebuje wstrzasu Ty mieszkasz blisko przejdz no sie i obadaj sprawe

Ppatqa(*) straszne :-(i ja tez spytam napewno to ta grypa??:-
Czarna ten artykuł jest straszny (*) (*) (*) ale i ja jakos nie moge w to uwierzyc ze tak doszlo do tragedii??zreszta takie male dzieci i matka nie zajrzala do nich???roumiem praca kolo domu ale co 10min bym tam byla a wtedy nie zdarzylo by dojsc do tragedii......tak zakladam jesli juz tak musiala ale ja bym tak malych dzieci samych sobie nie zostawila

Co do ~~*ogłoszeń*~~~ ja jestem za , mysle ze to bardzo dobry pomysł!!!!!
No ja juz wrocilam z miasta bylam cos na obiadek kupic teraz rogrzewam sie kawka a malutka spi
Powiedzcie mi jak zmniejszyc format filmiku z apratu bo nie moge wgrac na YT!!!!!!

, bo ona nie wstaje raczej przed 9-10. A ja się uczyłam do 3 w nocy z myślą, że i tak pośpimy i co? Padam na ryjek, bo ona woli kichać w szybę (ale ubaw, haha), ściągać rajtki i wołać "tata! tata!" przez drzwi balkonu niz iść wreszcie w drzemkę