reklama

Październik 2008

MINISIA dobrze ze to nie zlamanie :tak:Ja sie nie doczytalam wiec prosze napisz jeszcze raz JAKA TO NOWA FUNKCJA bo ja nie w temacie :-(
CZARNA NO dokladnie dzien odrazu wyglada inaczej :tak:
M MKASIA nie ma to jak dobry plan dnia;-)

My juz gotowe na spacerek Facet od pieca poszedl wzial 340 zl I poszedl Tzn wczesniej zrobil piec Mam nadzieje ze teraz bedzie dzialal jak nowy :tak:
Oliwka dziubla tylko kartofelki ze 4 kaski Ale pozniej jak wroce to dokoncze zupke i jej dam Moze zje :tak:
Lecimy poki sloneczko swieci Do pozniej
Ja dostalam dzis 2 blellel jak ja jej nie lubie

reklama
M Maksa gulasz tradycyjny do tego marcheweczka z goszkiem:-p

Minisia bedzie gicior:))) małymi kroczkami do wszystkiego dojdziesz:tak::tak:

Dorotka co do Minisi zobacz pod jej Avatar:cool2: Kurde co oni robili Ci z tym piecem ze 340 zł zapłaciłaś!:szok::szok::szok:

A u nas przebija sie delikatnie słoneczko wiec wybede dzis na spacerek i może do Kaki na kawe sie wproszę:-p:-p która idzie ze mna:rofl2::rofl2:

MINISIA dobrze ze to nie zlamanie :tak:Ja sie nie doczytalam wiec prosze napisz jeszcze raz JAKA TO NOWA FUNKCJA bo ja nie w temacie :-(

minisia pazdziernik '08 ;-);-);-);-)

pip_mod.gif

Minisia gratulacje!! A krokieciki mniam:tak:
Dorota ale cię skasowali za naprawę:szok:
Czarna jejku gulasz a ja na diecie a tu same pyszności:no:

A ja robię dziś dla familii fasolkę po bretońsku a dla siebie rybkę:tak: u nas dziś ładna pogoda tak, że pranie na dworze suszę i na spacerku byłyśmy i u znajomej na plotach, dom posprzątałam a potem będę choinkę znosić do salonu i ubieramy na święta, wiem trochę wcześnie ale tu tak robią a po świętach parę dni już wszystko wyrzucają, więc i my się dostosowaliśmy:tak:
Lena śpi więc mam chwilę dla siebie:tak::tak:

Dzien doberek, my po wizycie u lekarza, mlody dostal antybiotyk, inhalejszon i do kontroli za tydzien...szamac nie chce bo mastrasznie opuchniete dziasla.
Znowu nie wiem co komu poodpisywac...
Ale moze wszystkie sie zglosmy do checi bycia moderatorami, wtedy takiego watku nigdzie nie bedzie:-D:-D:-D:-D
Obiecuje ze wieczorkiem jak robal pojdzie spac to siade i skrobne coswiecej

Cześć dziewczynki.
U nas znowu wszystko poprzestawiane. Mały gorączkuje, najprawdopodobniej zaczyna się jakaś infekcja bo gardło czerwone, rano temperatura i przelewał mi się przez ręce. Spał mi rano 2 godzinki to pozałatwiałam sobie parę spraw przez telefon i uszykowałam część obiadku ale od 11 muszę cały czas z nim siedzieć bo strasznie marudny. Wpadłam na chwilkę powiedzieć o i jak u nas.

mimsia gratki nowej funkcji :)

Minisia, gratulacje!
Czarna, u nas też dziś gulasz, ale bez kaszy i dodatków, bo moje chłopaki tak wszamali, tylko podgrzany (swoją drogą zjedli cały garnek:szok:)
Ja już po wizycie. Nie bolalo nic, chos momentami było tak... niekomfortowo. Jednego zęba nie udalo się uratować, więc poszedl do wyrwania, dwa obok niego wyczyszczone, zaplombowane :-p. Kolejna wizyta we wtorek, 1.-go. Strasznie mi wstyd, że nie zadbałam o zęby i jednego staciłam. Obiecuję sobie, że to mój pierwszy i ostatni :tak:
A poza tym to samo. Czeka mnie sprzątanie i układanie wszystkiego na miejsce, czyli standard :laugh2:
MIlego popoludnia Laseczki :-p:tak::laugh2:

Ostatnia edycja:
MINISIA no to super Juz rozumiem Gratki :-)

Wiecej nie poczytalam :-(

Oliwka daje mi popalic Jak jej cos zabronie Np otwieranie szafkiz papierami lub barek od mamy to ryczy strasnzie I wygina sie na wszystkie strony Nic nie pomaga Musze dac na wstrzymanie ale to mnie wiecej kosztuje Te jej ryki niz jakbym jej na wszystko pozwolila Ona jest okropna Cwiczy nas sobie strasznie Ryczy i ryczy Glowa peka Humor przez jej ryki :(

reklama
trójka pcha się na całego, i ja i młoda wykończone
nawet spaceru nie było bo ma gorączkę i popłakuje

minisia :-) powodzenia w moderowaniu
Gosia super że wizyta za tobą i nie było tak strasznie :tak: a znieczulenie jeszcze działa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry