ASIU no to powinnysmy sobie podac dlonie A raczej nasze dzieci Bo mecza swoje mamy i terroryzuja wszystkich domownikow i sasiadow:-(No to niezle jak juz sasiedzi do Ciebie pokaja

Ja czekam az do mnie zaczna Bo Oliwka jest w swoich fochach coraz lepsza

Wpadlam na pomysl aby mama wyciagla wsio z barku Ze jak Oli zobaczy raz ,piaty,dziesiaty ze tam nic nie ma to przestanie tam tak zaciegle zagladac TO wiecie co???????????????ONA ZACZELA SIE WSCIEKAC ZE NIC TAM NIE MA

nie noe dziecku niedogodzisz

ASIU podziwiam cie ze dajesz tak mu plakac Ja tez daje ale po kilku minutach wymiekam i ide do niej i mowie do niej Uspokoilas sie ?Jak sie uspokoisz to mama cie wezmie itp Ale ile ona z tego rozumie?????????
Pozniej sie nawet wyluzowala hihih Cos tam nawet zjadla Bo od rana to jadla tylko Rano kasze manne .Na obiad dziubla 3 razy ziemniaczki Pozniej 1 lyzka zupy Pozniej 100 g serka i kilka lyzeczek ziemniaczkow Od G ziemniaki jadla I to wsio co dzis zjadla Coraz gorzej ona je Ale mam nadzieje ze to przejdzie
Dzis u mnie dzien zwariowany Rano Facet od pieca On odkryl jakas tam maszyna ze ulatnia nam sie powoli gaz z rury i kazal gdzies zadzwonic Wiec sie zadzwonilo Pogotowie gazowe sprawdzilo i sie ulatnia ale tak sie ulatnia nie od dzis i to nie jest takie strasznie grozne I ze to nie ich dzialka i mamy szukac kogos innego Tutaj sa to budynki prywatne Wiec nie ma spoldzielni Wiec dzwonienie po wlascicielach (jest ich 2 Ojciec i syn )Oni tez gdzies tam dzwonili I ma przyjsc jutro ktos to zalatwic Za wszystko trza placicAle na szczescie on odliczy to od czwynszu :-(
Plus mialam dzis 2 spotkania juz w sprawie tej mojej nowej pracy
Maja mi jutro dzwonic kiedy szkolenie I mysle ze od nowego tygodnia bym zaczela Oni mnie juz zachecali ze jak chwile podzwonie to zaczne jezdzic po ludziach Oni fajna kase na tym zarabiaja Maja rodziny swoje I utrzymac sie da za to cala rodzie No ale ja narazie dzwonie bo tak chce

Na dniach zrobia mi szkolenie Juz dostalam kartki musze pocwiczyc i miec pojecie o tej firmie itp Bo jak klient zada pytanie przez telefon to musze wiedziec na co namawiam
Oliwka spi juz od 19,50
Ale sie rozpisalam ;-)DOBRANOC