Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Tutaj link do tego artykułu ktory opisała Mirabelka: Sypiając z katem - Ciekawostki - Facet w INTERIA.PL - seks, forma, styl, erotyka
Szok...
A ten o zagłodzonym dziecku to totalna masakra dla mnie... Przeczytalam do konca, ale ledwo ledwo...
A tu link o tej kobiecie w ciazy z blizniakami: Ciężarna z bliźniakami walczy z grypą. Grypa zabija ciężarną z bliźniakiami. Kobieta w ciąży chora na świńską grypę >> Ciężarna z bliźniakami walczy z grypą. Grypa zabija ciężarną z bliźniakiami. Kobieta w ciąży chora na świńską grypę >> eFakt.pl
Szok...
A ten o zagłodzonym dziecku to totalna masakra dla mnie... Przeczytalam do konca, ale ledwo ledwo...
A tu link o tej kobiecie w ciazy z blizniakami: Ciężarna z bliźniakami walczy z grypą. Grypa zabija ciężarną z bliźniakiami. Kobieta w ciąży chora na świńską grypę >> Ciężarna z bliźniakami walczy z grypą. Grypa zabija ciężarną z bliźniakiami. Kobieta w ciąży chora na świńską grypę >> eFakt.pl

ach .... czemu to fortuna nie chce uśmiechnąć się do mnie.

no i wszystkiego najlepszego w Thanksgiving Day
) - ale może spróbuj dopytać się u kosmetyczki - oceni skórę i pomoże dobrać krem ... co prawda nie za darmo, ale może warto.
Dzielna Igusia 
Wysprzątałam mieszkanie, że aż lśni