reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie - coś ostatnio nie mam weny do pisania.
Ciągle coś i coś ... poza tym troszkę spraw się nazbierało i trzeba je uporządkować.

Święta za pasem i lista gotowa czeka na realizację w hipermarketach.
:szok::szok::szok: już się boję i za kieszeń trzymam :eek:

Wesolutkaaa sukieneczki super - masz figurkę także bardzo ładnie będziesz wyglądać.
Mnie się ta pierwsza czerwona podoba.

Przeczytałam też o Pati koledze i jakoś mi smutno się zrobiło - qrcze młody człowiek :-(:-( [*]
A poza tym jak zwykle w biegu i tyle zrobiłaś mróweczko :-)

Gosiu kominek super i zazdroszczę domku :sorry: ach .... czemu to fortuna nie chce uśmiechnąć się do mnie.
Zaraz bym wiedziała co zrobić z pokaźną sumką :-D:-p

Dorcia powodzenia w pracy no i dobrze, że kupiłaś Oliwci ten samochodzik - niech mała ma zabawę, bo co tam same lale :-D
No i gratki za zębolki.

Minisiu gratuluję awansu na moderatora :tak: no i wszystkiego najlepszego w Thanksgiving Day :tak:

Malenko a jak ty kochana się czujesz? - maluszek czyli ktosiek ;-) zapewne już daje o sobie znać z brzuszka :-)

Daga ja też używam Nivea (u mnie wrażliwa skóra, więc inne odpadają, bo zaraz wychodzą jakieś plamy :wściekła/y:) - ale może spróbuj dopytać się u kosmetyczki - oceni skórę i pomoże dobrać krem ... co prawda nie za darmo, ale może warto.

Evelajna trzymam kciuki za uczenie się i niech wiedza więcej nie frunie z wiatrem :-p:-D

Dajcie spokój co się dzieje z tymi ludźmi ... :szok::szok::szok: kaci, dzieciobójcy ... patologia na całego :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:

No dobra lecę poczytać co na innych i lulu :-D

wesolutkaa szczęściaro, przy Twojej figurce takie kiecki można założyć, no i brawo za odwagę :tak:
dorota jak właściciel płaci za piec to ok :tak: tylko przy takich kosztach to nie wiem czy nie lepiej by było mu nowy założyć. Powodzenia w pracy,żebyś się szybko wkręciła :-)
Martynka nie daj się smutkom :tak: a ta babeczka jak wysoko jest w ciąży?
Evelajna wkuwaj, wkuwaj, dasz radę :tak:
Gosia kominek bomba :tak:
M.Maksa ale fajnie z nockami macie :tak:

słońce dziś u nas piękne świeci, wymęczyłam małą obchodem żółwim tempem po placu zabaw, wszystkie atrakcje po kolei i zadowolona że sama za rączkę tylko trzymana wchodzi na drabinki, efekt taki że padła od razu w domu
Ocho, mój pewnie przy 2 metrze usiadł by na dupsko i piaskiem sie bawił:laugh2: Dzielna Igusia :tak:
ja też nie pomoge bo ja z M Nivea soft używamy, jak sobie przypomnę. Ja miałam dzisiaj tyle roboty ze dopiero teraz usiadłam, zakupy, sprzatanie, stajnia, kowale, spacer z młodym- raczej latanie za nim,oiad znowu zakupy- ale kupiliśmy wkońcu dużą koldrę i możemy tą zalaną mlekiem wywalić bo sztywna. Ale przynajmniej nie mam czasu na myślenie i dobrze, mam doła i tyle, jutro zjedzie się pewnie większość z naszej klasy, ale co to za spotkanie
Trzymam kciuki za jutro.
[*] Pracuś z Ciebie jak zawsze :tak: A i Malutki chyba już podobnie? :laugh2:
Mój M pokazał mi ten artykuł....normalnie ręce mi opadły......

"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009

i jeszcze coś z innej beczki

Gdy kwas foliowy szkodzi - Ciąża - Jestem w ciąży - Onet.pl Dziecko

dziewczyny mam do was głupie pytanie..... może to dziwnie zabrzmi ale ja właściwie nigdy nie używałam kremów do twarzy i pod oczy. jak już to antytrondzikowe dla młodzieży.... no i ostatnio zauważyłam że moja twarz wygląda tragicznie.... oczy podpuchnięte. Schudłam po ciąży ale podbródek został i mam wrażenie że twarz zrobiła się tak rozmyta w dodatku odkryłam pierwsze zmarszczki na czole, oczy podkrążone i generalnie tragedia. Macie jakieś dobre kosmetyki do polecenia? Chyba pora coś ze sobą zrobić.
1. artykuł... bez komentarza :-(:wściekła/y: Co do kremu. Używam Dr Irena Eris design Your Style "Odpowiedni do każdego rodzaju cery dla kobiet po 20.r.ż." dokładniej: kremowy mus matujący. IDEALNY!!!! Wchłania sie świetnie, dokładnie nawilża, wyrównuje teksturę skóry, świetny, lekki pod makijaż!!!!! BUzia nie błyszczy mi się przez cały dzień, a mam tendencję do "tłustych" placków na czole... Polecam szczerze!!! Na wieczór od czasu do czasu w zastępstwie używam Ziajkę dla dzieci od chwili narodzin na każdą pogodę (taka z żółwikiem) :laugh2:
Witajcie - coś ostatnio nie mam weny do pisania.
Ciągle coś i coś ... poza tym troszkę spraw się nazbierało i trzeba je uporządkować.

Święta za pasem i lista gotowa czeka na realizację w hipermarketach.
:szok::szok::szok: już się boję i za kieszeń trzymam :eek:

Gosiu kominek super i zazdroszczę domku :sorry: ach .... czemu to fortuna nie chce uśmiechnąć się do mnie.
Zaraz bym wiedziała co zrobić z pokaźną sumką :-D:-pDajcie spokój co się dzieje z tymi ludźmi ... :szok::szok::szok: kaci, dzieciobójcy ... patologia na całego :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:

No dobra lecę poczytać co na innych i lulu :-D
Kochana, wszystko, co kupiliśmy i powstało jest dziełem 5 lat rozłąk i delegacji. Nie polecam, bo jakim kosztem...:-(

U nas generalnie w porządeczku :-p Stan na dziś, czyli co moj Pracus robił od 9 do 15:
Obraz 887.jpg
Dzieci zasnęły ok. 20. Z M. mamy teraz LB :-p
Do jutra, spokojnej nocki i slodkich snow :tak:

Gosiu wiem ... to znaczy mogę się domyślać ileż to wyrzeczeń .... ale za niedługo w domku swoim będziecie.

Dziewczyny czy jesteście na facebook`u? - jeśli tak to fajnie.
Ja jestem więc zapraszam.

Zmykam spać

Marma ja używam serię AA matująca, krem na dzień i na noc i mleczko i tonic, ale ja mam problem z tłustą cerą, ale są różne do każdego rodzaju cery.:tak:
Gosiu no no ale efekty co dzień to więcej:tak:
Pati trzymaj się jutro:-(
Dorota super prezent dla Oliwki kupiłaś:-)

Ja też dziś kupiłam Lence wiadro klocków drewnianych na gwiazdkę, i wogóle tyle kasy wydałam dziś:szok::szok: kupiłam wielgachne pudło pampków, noi reszta to żarcie, mięsa trochę i tylko sobie bluzeczkę taką tanią w ładnym fioletowym kolorze:tak:

Noi chyba w końcu wybraliśmy sukienkę do komunii tylko jeszcze boss (czyt. Karolina) musi zatwierdzić:tak:
Podoba Wam się taka?
_ecf887de0960e699c956d8ee157f65b30.jpg

Hey Mamusie!!!!
Wczorajszy dzień muszę zaliczyć do udanych, bo mój Mały spał ładnie po południu, dając mi czas na wszystko, co miałam do zrobienia :tak::-D A ja będąc w afekcie:cool2: Wysprzątałam mieszkanie, że aż lśni:cool2: :laugh2:
Za oknem pada deszcz. Planowałam iść z Bąbelkami na spacer, więc pewnie skończy się na tym, że pojedziemy do Tatki na działkę:tak:. Kominek na dzień wczorajszy w takim stanie:
Zobacz załącznik 183747
No nic. Wyjęłam mięsko do rozmrożenia na obiad. Może zrobię frytki ??? Się zobaczy. :laugh2: A ja dalej z bananem na gębie, że się odważyłam pójść poleczyć zęby (prywatnie). Wczoraj jak zeszło znieczulenie, zaczęła mnie boleć głowa. Ale dziś jest luzik :tak: Ok, Babeczki, Miłego dzionka :************ Buziam mocno i gorąco ;)

gallery24480311500x500.jpg
Komineczek super. Bardzo mi sie podoba:tak:
Kolezanka byla I pogadalysmy sobie :tak:Planujemy wspolnie u nich zrobic dzieciom MIKOLAJKI
G bedzie mikolajem Oni maja 5 letnia corke Mysle ze Oliwka sie ucieszy Jakies skromne prezenty Dla nas jakas zakaska :tak:Och jak ja lubie takie cos Posmiac sie ,pogadac i milo spedzic czas :tak:

Oliwka spi od 12 Niedawno byl facet z gazowni z jakims pedzelkiem ale nie dalo sie tego gazu zrobic On postara sie kogos poslac Bo to trzeba rozbierac Kurna chodza juz od wczoraj 3 facetow a nikt tego zrobic nie umie I gaz tak sie ulatnia Dobrze ze to nie az takie grozne Ale zawsze to niebezpieczne :-(
:tak:
Fajny taki mikołaj. Tylko zrób zdjecia

Mój M pokazał mi ten artykuł....normalnie ręce mi opadły......

"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009

i jeszcze coś z innej beczki

Gdy kwas foliowy szkodzi - Ciąża - Jestem w ciąży - Onet.pl Dziecko

dziewczyny mam do was głupie pytanie..... może to dziwnie zabrzmi ale ja właściwie nigdy nie używałam kremów do twarzy i pod oczy. jak już to antytrondzikowe dla młodzieży.... no i ostatnio zauważyłam że moja twarz wygląda tragicznie.... oczy podpuchnięte. Schudłam po ciąży ale podbródek został i mam wrażenie że twarz zrobiła się tak rozmyta w dodatku odkryłam pierwsze zmarszczki na czole, oczy podkrążone i generalnie tragedia. Macie jakieś dobre kosmetyki do polecenia? Chyba pora coś ze sobą zrobić.
Artykuł ciężko mi było przeczytać. Jakiś koszmar. Ze tacy ludzie istnieją:no:
A jeśli chodzi o krem to ja używam z seri Physiogel. On jest do skóry podrażnionej, suchej wrażliwej i alergicznej. Poleciła mi go dermatolog jest super. Mam też z tej serii zel do mycia twarzy. Też jest super.

ja też nie pomoge bo ja z M Nivea soft używamy, jak sobie przypomnę. Ja miałam dzisiaj tyle roboty ze dopiero teraz usiadłam, zakupy, sprzatanie, stajnia, kowale, spacer z młodym- raczej latanie za nim,oiad znowu zakupy- ale kupiliśmy wkońcu dużą koldrę i możemy tą zalaną mlekiem wywalić bo sztywna. Ale przynajmniej nie mam czasu na myślenie i dobrze, mam doła i tyle, jutro zjedzie się pewnie większość z naszej klasy, ale co to za spotkanie
PATI jeszcze raz
[*]

Marma błagam!

Wprawdzie my tylko do zasypiania używamy, ale się wczoraj pytałam o smoka pediatrę i mówi, że nie ma potrzeby na razie oduczać.
Powiedziała, że gorzej jakby zaczęła ssać kciuka....
Więc olewam mądre książki i zostawiam na razie smoka :-)
To samo z butlą, bo niekapka nie kuma :-)
.
No i bardzo mnie pocieszyłaś z tym smokiem:tak:

ULA mi sie sukienka bardzo podoba.

Jak byście chciały to sobie obejrzyjcie jak oklepywac dzieci i robic inhalacje
www.kaszeludzieci.pl

Reszta to jakby KAKA powiedziała "kopiuj-wklej"
KAKA wracaj:tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :tak:A czy bedzie dobry to sie okaze;-)
MARMA wcale nie glupio ani wstyd bo ja sie tez musze przyznac ze kremow do twarzy nie urzywam A wlasnie tez chcialabym zaczac Ale kasy nie mam wiec czekam na kase:tak:
A co kremu pod oczy to tez bym chetnie kupila ale mnie sie zawsze taki krem kojazyl ze to babki po 40/50 :-pChyba ze sie myle
MADZIU dobrze ze zajzalas :tak:
MINISIA ja Oliwke nie wiem moze kolo 1,5 roku zaczne oduczac smoka ale to tylko dlatego ze ona bardzo zle trzyma w buzi tego smoka Dolna warke zarzuca na smoka I zabki czasem tez:-(Brzydko to wyglada Ale teraz nic moje tlumaczenie nie daje ze zle go trzyma :no:Podobno juz ma wade zgryzu :wściekła/y:
EVELAJNA 3 mam kciuki za nauke

Te artykuly co podala Martynka dalam sobie do ulubionych I jak mi sie otworza to poczytam

Nocka straszna Oli pol nocy przemarudzila Kupe zrobila ale czuc nie bylo I chyba dosc dlugo w niej lezala :-(
Musze sprawdzic jak sie obudzi czy tamten zabek sie przebil
Dzis w planach spotkanie z kolezanka i wspolny z nia spacer:tak:
MILEGO DNIA

Dzięki dziewczyny za rady :)
Może faktycznie przejdę się do jakiejś kosmetyczki żeby mi doradziła.

Ja dziś tylko na chwileczkę bo lecę do Wrocławia załatwić kilka spraw. Prawdopodobnie odezwę się wieczorem jak wrócę.

Miłego dnia życzę wszystkim :)

heloł :)
Dzień się zaczął guzem z sikniakiem na czole u mojej młodszej pociechy. :-( Młody ma w zwyczaju po otworzeniu oczu włazić w okno i klepać rękoma w szybę. A dziś. Buch, zamiast ręką, to czołem i proszę bardzo.... Przyłożyłam zimnym kubeczkiem jogurtu i chyba jest lepiej. Dajcie spokój, nasze Maluchy są teraz w takim "nieszczęśliwym" okresie obijania się :sorry:
Słonko za oknem, rześkie powietrze wpływa z zewnątrz do mieszkania. Pomyję dziś okna i może popiorę firanki./ Tylko cholera dużo ich wszystkich, więc rozlożę na dwa dni :-p A dziś na obiad kurczę pieczone z pieczonymi ziemniakami :cool2: Do zobaczonka potem Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i876466.jpg

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Wpadam na chwilke bo nie mam czasu aby was pocztac . U mnie doba za krótka spie po 3-4 godziny. Antos bardzo zazdrosny o Małego wiec ja tylko moge poswiecam mu czas . Malutki na piersi i jak na razie super grzeczne dziecko. Inacze przezywam maierynstwo po raz 2 nie złoszcze sie ze musze wstawac , ze jest tyle pracy . Bylismy na pierszym spacerku podwojnym wózkiem było super. Ja natomiat chudne w oczach wszystkie ciuchy sprzed ciazy za duze usze jechac kupc jakies spodnie bo nie mam w czym chodzic .Mineło 14 dni od porodu a ja 13 kg juz zjechałam. W pponiedziałek jade na badania . Ale ogolnie jest super choc o 20 ledwo siedza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry