czarna79
Fanka BB :)
ja tam odłuczaj jak widzę ze dziecko jest gotowe tak samo z nocnikiemWprawdzie my tylko do zasypiania używamy, ale się wczoraj pytałam o smoka pediatrę i mówi, że nie ma potrzeby na razie oduczać.
Powiedziała, że gorzej jakby zaczęła ssać kciuka....
Więc olewam mądre książki i zostawiam na razie smoka :-)
To samo z butlą, bo niekapka nie kuma :-)

Zobaczymy z jakim skutkiem 
ehhh czytałam ten artykuł i do tej pory nie dowierzamTen artykuł dla normalnej matki (bo ta na pewno taką nie była) jest nie do przyjęcia, szok, ale takie rzeczy się dzieją niestety, wczoraj też czytałam na interii potworny art. o gnoju który maltretował rodzinę latami, poniżał żonę, doszło do tego że zmuszał ją do seksu z psem i synem, wiem że się nie chce wierzyć ale policja potwierdza, mam też kuzynkę która kończy psychologię i ma zajęcia z ofiarami takich tragedii i to niestety jest możliwe

a ten kominek macie tak na srodku czy przy scianie bo ze zdjęcia widać ze mona go obejść dookoła;-)Kochana, wszystko, co kupiliśmy i powstało jest dziełem 5 lat rozłąk i delegacji. Nie polecam, bo jakim kosztem...:-(
U nas generalnie w porządeczkuStan na dziś, czyli co moj Pracus robił od 9 do 15:
Zobacz załącznik 183974
Dzieci zasnęły ok. 20. Z M. mamy teraz LB
Do jutra, spokojnej nocki i slodkich snow![]()
sukienka BOMBA!!!!!!!! ja mam jeszcze po Niki dwie krótką i długąNoi chyba w końcu wybraliśmy sukienkę do komunii tylko jeszcze boss (czyt. Karolina) musi zatwierdzić
Podoba Wam się taka?
![]()

a jak mały????????????Dzięki dziewczyny za rady
Może faktycznie przejdę się do jakiejś kosmetyczki żeby mi doradziła.
Ja dziś tylko na chwileczkę bo lecę do Wrocławia załatwić kilka spraw. Prawdopodobnie odezwę się wieczorem jak wrócę.
Miłego dnia życzę wszystkim![]()
no to ja ci zdradzę jeszcze jeden sposób aby zminimalizować ślad po uderzenaich itp. Fakt jak dziecko mocno gdzieś przyłoży to jednak bedzie jakiś tam ślad ale jeżeli obije się to polecam MASŁOheloł![]()
Dzień się zaczął guzem z sikniakiem na czole u mojej młodszej pociechy. :-( Młody ma w zwyczaju po otworzeniu oczu włazić w okno i klepać rękoma w szybę. A dziś. Buch, zamiast ręką, to czołem i proszę bardzo.... Przyłożyłam zimnym kubeczkiem jogurtu i chyba jest lepiej. Dajcie spokój, nasze Maluchy są teraz w takim "nieszczęśliwym" okresie obijania się![]()

Moje dzieci już sa nauczone ze jak Laura no sie uderzy to zaraz leci i mówi mamuś posmaruj masełkiem

Niewiarygodne a działa

Ja mówie dzień doberek;-)
, szok, ale takie rzeczy się dzieją niestety, wczoraj też czytałam na interii potworny art. o gnoju który maltretował rodzinę latami, poniżał żonę, doszło do tego że zmuszał ją do seksu z psem i synem, wiem że się nie chce wierzyć ale policja potwierdza, mam też kuzynkę która kończy psychologię i ma zajęcia z ofiarami takich tragedii i to niestety jest możliwe