reklama

Październik 2008

cześć dziołchy, my dziś zabiegane z Igą, przechwilą wróciłyśmy, mała zasnęła w spacerówce to ją wniosłam do mieszkanie i śpi dalej w wózku przy balkonie otwartym :-) nawet za niemowlaka tak nie spała
a ja dopiero teraz kawkuję i zajadam super ciacha z Carrefoura, z kremem o smaku czekoladowym, pycha, polecam ;-)

Aniaaa zdróweczka dla Szymka
agamir fajnie że wszystko ok u Was :tak:
czarna, o ja też nie znałam sposobu z masełkiem
Ula sukienka fajna, a co Karolka na nią?

wiecie że moja mama ma jeszcze moją kieckę komunijną? zresztą dość ładną, cała koronkowa, długa, na jakiś bal przebierańców dla Igi się przyda :-)
a co to za facebook? zacofana jakaś jestem bo nie kumam, zaraz obadam sprawę :cool2:

reklama
Mirella to fajna stronka coś w podobie grona - masz znajomych i możesz oglądać ich zdjęcia, pisać z nimi, dodawać komentarze i wiedzieć co się aktualnie u kogoś dzieje. Połączenie z całym światem.
Nie to co NK :no:

Cześć dziewczyny. Przed chwilą wróciłam do domu i padam na pysk.
Byłam we Wrocławiu, potem zakupy i stajnia i jeszcze chwilkę u rodziców. Odezwę się jutro bo normalnie oczy mi się kleją.

reklama
wiecie że moja mama ma jeszcze moją kieckę komunijną? zresztą dość ładną, cała koronkowa, długa, na jakiś bal przebierańców dla Igi się przyda :-)
a co to za facebook? zacofana jakaś jestem bo nie kumam, zaraz obadam sprawę :cool2:
kurde fajnie z ta kiecka:tak::tak::tak: ehhh ja tez trzymam sukienki po mnie może kiedyś Niki się przydadzą w końcu moda wraca po latach:-p:-p:-p
Mirella to fajna stronka coś w podobie grona - masz znajomych i możesz oglądać ich zdjęcia, pisać z nimi, dodawać komentarze i wiedzieć co się aktualnie u kogoś dzieje. Połączenie z całym światem.
Nie to co NK :no:
muszę ja dzisiaj obcykac;-)
Cześć dziewczyny. Przed chwilą wróciłam do domu i padam na pysk.
Byłam we Wrocławiu, potem zakupy i stajnia i jeszcze chwilkę u rodziców. Odezwę się jutro bo normalnie oczy mi się kleją.
a Ty nie masz jakieś anemii ???? A moze Ty w ciąży jesteś:cool2::cool2:

Hejka
u mnie dzień jak codzień
Zaraz się biore za obiadek na jutro;-) Bo jutro z bratowa wyruszamy na podbój sklepików z sukienkami więc muszę dzisiaj wszystko przygotować :rofl2::rofl2::rofl2: co by móc jutro spokojnie po latać:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry