reklama

Październik 2008

Dorotka no widzisz. Pamiętaj że taraz taki okres maja nasze dzieciaczki że ząbkują. Trzeba to poprostu przeżyć. Każde dziecko inaczej przechodzi zabkowanie:tak::tak:

A ja miałam iść na spacerek i zaczeło kropić:wściekła/y::wściekła/y: a teraz wyszło słonka ale niestety zaraz obiadek bedzie, moze po obiedzie wyjdę:sorry: pod warunkiem że słonko nadal będzie się do mnie uśmiechać:-p:-p:-p

reklama
wesolutkaa szczęściaro, przy Twojej figurce takie kiecki można założyć, no i brawo za odwagę :tak:
dorota jak właściciel płaci za piec to ok :tak: tylko przy takich kosztach to nie wiem czy nie lepiej by było mu nowy założyć. Powodzenia w pracy,żebyś się szybko wkręciła :-)
Martynka nie daj się smutkom :tak: a ta babeczka jak wysoko jest w ciąży?
Evelajna wkuwaj, wkuwaj, dasz radę :tak:
Gosia kominek bomba :tak:
M.Maksa ale fajnie z nockami macie :tak:

słońce dziś u nas piękne świeci, wymęczyłam małą obchodem żółwim tempem po placu zabaw, wszystkie atrakcje po kolei i zadowolona że sama za rączkę tylko trzymana wchodzi na drabinki, efekt taki że padła od razu w domu

Mój M pokazał mi ten artykuł....normalnie ręce mi opadły......

"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009

i jeszcze coś z innej beczki

http://dziecko.onet.pl/36916,5,7,gdy_kwas_foliowy_szkodzi,artykul.html

dziewczyny mam do was głupie pytanie..... może to dziwnie zabrzmi ale ja właściwie nigdy nie używałam kremów do twarzy i pod oczy. jak już to antytrondzikowe dla młodzieży.... no i ostatnio zauważyłam że moja twarz wygląda tragicznie.... oczy podpuchnięte. Schudłam po ciąży ale podbródek został i mam wrażenie że twarz zrobiła się tak rozmyta w dodatku odkryłam pierwsze zmarszczki na czole, oczy podkrążone i generalnie tragedia. Macie jakieś dobre kosmetyki do polecenia? Chyba pora coś ze sobą zrobić.

Ostatnia edycja:
ja też nie pomoge bo ja z M Nivea soft używamy, jak sobie przypomnę. Ja miałam dzisiaj tyle roboty ze dopiero teraz usiadłam, zakupy, sprzatanie, stajnia, kowale, spacer z młodym- raczej latanie za nim,oiad znowu zakupy- ale kupiliśmy wkońcu dużą koldrę i możemy tą zalaną mlekiem wywalić bo sztywna. Ale przynajmniej nie mam czasu na myślenie i dobrze, mam doła i tyle, jutro zjedzie się pewnie większość z naszej klasy, ale co to za spotkanie

MINISIA dzieki
CZARNA masz racje :tak:
ULKA fajnie sie mala wymeczyla :tak:

Bylam z Oli i mama na spacerze I w biedronce KUpilam niuni na MIkolalka
WIELKI SAMOCHOD Z KLOCKAMI :tak:a co niech i dziewczynka ma samochod :tak:
Zabek 4 po lewej stronie przebita A po prawej widac ale musi sie przebic :tak:

Marma błagam!
Nie podsuwaj takich artykułów!

u nas na histerie najlepsze sa zaczepki:-p jak mały ma nerwa i zaczyna koncert to np: staje za drzwiami i zaczynam pukac i kukać i on zaczyna sie bawić lub podszczypuje go mówią uciekaj bo zaraz cie złapie i jeszcze wiele innych rzeczy byle by zapomniał o tym czego nie może:-D:-D:-D

U nas tez to działa.
Ewentualnie zaczynam pokazywać bajeczkę,
albo biorę do lustra i stroimy miny :tak:

O Matko! :szok:

:tak:Planujemy wspolnie u nich zrobic dzieciom MIKOLAJKI

U nas już Mikołaj (sąsiad - przyjaciel) zamówiony.
Dzisiaj przyszedł strój mikołajowy z allegro.
Będzie zabawa.
Bardzo miło wspominam to z dzieciństwa :tak:

Ja tez bym smoka oduczala ale widze po Oliwce ze to jeszcze nie ten moment Ja wole jeszcze ze sokiem chwile poczekac Chco nie powiem ze bede sie starala jej go oduczac jak najszybciej Moze jak bedzie miala 1,5 roku?Nie wiem to sie okaze :tak:

Wprawdzie my tylko do zasypiania używamy, ale się wczoraj pytałam o smoka pediatrę i mówi, że nie ma potrzeby na razie oduczać.
Powiedziała, że gorzej jakby zaczęła ssać kciuka....
Więc olewam mądre książki i zostawiam na razie smoka :-)
To samo z butlą, bo niekapka nie kuma :-)

U nas dzień jak codzień, ale bardzo spacerowy.
Piękna pogoda, więc się dotleniałyśmy.
I odwiedziłyśmy kuzynkę Lenkę (ma 7 miesięcy).

Buziaki dla wszytskich.

Marma ja używam kremy Olay, dla mnie rewelacja a przetestowałam już różne i tańsze i droższe, potem trafiłam na testy i spotk. ze specjalistką właśnie tej marki i super mi doradzili. Ale wiadomo że co organizm i skóra to inaczej, musisz popróbować. Mi np. Vichy nie za bardzo pasi, miałam kilka rodzajów

Ten artykuł dla normalnej matki (bo ta na pewno taką nie była) jest nie do przyjęcia :no:, szok, ale takie rzeczy się dzieją niestety, wczoraj też czytałam na interii potworny art. o gnoju który maltretował rodzinę latami, poniżał żonę, doszło do tego że zmuszał ją do seksu z psem i synem, wiem że się nie chce wierzyć ale policja potwierdza, mam też kuzynkę która kończy psychologię i ma zajęcia z ofiarami takich tragedii i to niestety jest możliwe

dorota Iga też ma samochody, kilka po bracie nawet i je uwielbia :tak:

wpadła do mnie siostrzenica, chrzestna Igi, więc miłe popołudnie za nami :-)

reklama
Artykul tragedia ! przeczytalam poczatek i podziekowalam :no:

Malena moje dzieci mialy smoka do 2l i nie zamierzam tego zmieniac Weronika tez w tym czasie bedzie oduczana,co do niekapka moja juz go akceptuje ale nie od poczatku najpierw jej kupilam jakiegos z mieciutkim ustnikiem bo z tym twardym nie potrafila pic a jak zakumala to podsuwalam jej ten twardy wtedy kiedy chciala pic bo wiedzialam ze bedzie musiala ciagnac zeby sie napic i zadzialalo kilka podejsc i teraz pije tylko z niekapka :tak:

wesolutka jestes WIELKA!:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry