gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Znieczulenie odchodzi jeszcze. Trochę mnie boli. Wzięłam Apap. Wsio będzie dobrze
Czekam na Przystań ;-)

Czekam na Przystań ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam na Przystań ;-)

hej.normalnie jakbym czytala o swoim dziecku od 3 dni.to samo.sasiedzi dzisiaj byli i taka babcia jedna bo sie tak darl.bo mu nie pozwolilam lodowki otwierac, potem szafki z maka, potem z plytami i masakra.potem wsadzilam do lozeczka to wyl przy mnie pol godziny i zasnal.po godzinie obudzil sie i tak jakby nawet nie zauwazyl ze spal wyl tak samo.dalam mu obum i wyszlam na dwor na 2 godz,bo az mi glupio byloMINISIA no to super Juz rozumiem Gratki :-)
Wiecej nie poczytalam :-(
Oliwka daje mi popalic Jak jej cos zabronie Np otwieranie szafkiz papierami lub barek od mamy to ryczy strasnzie I wygina sie na wszystkie strony Nic nie pomaga Musze dac na wstrzymanie ale to mnie wiecej kosztuje Te jej ryki niz jakbym jej na wszystko pozwolila Ona jest okropna Cwiczy nas sobie strasznie Ryczy i ryczy Glowa peka Humor przez jej ryki![]()

pocieszam się, choć dzisiaj cały dzień przeryczałam że musze go zostawić i jechać, oj kiepsko sobie radzę :-

A ja jakoś b dobrze się czuje w krótkich, w długiej czuje sie jakaś taka gruba a w krótkiej pewna siebie.Najbardziej to takie lubie ale to raczej przed Jagną mogłam sobie pozwolić:M Maksa hehehe nie będe się wypowiadać na temat swoich nóg ale uwierz mi na słowo że nie dla mnie krótkie sukienki;-) Zdrówka życzę. A jak plan dnia działa?
PATRYCJA :-( :-(
No i juz nie wiem co komu odp Aha
EVELAJNA najlepiej o planie dnia odpowiedza ci CZARNA i Minisia
Bylam sama bez Oliwkai w aptece i na poczcie zaplacic rachunki Oliwka zostala z mama w domu Teraz sie bawimy Zaniedlugo kapielI nic sie nie dzieje Brzuch na @ mnie boli
Witajcie.
Kopiuj wklej
Laski wybaczcie ze mało piszę plisss ale jakoś tak ostatnio czasu mi brak. W pracy mam stresa wchodzic na bb...ostatnio szefowa zdalnie weszła na mój komp zeby coś sobie sprawdzic a tam bb otwarte. Troche głupio... Więc sobie podczytuje a potem chce odpisac w domu, a w domu padam na ryjek wiec nie odpisuje...i tak dłuższy czas.
Pozdrawiam Was wszystkie.
\trójka pcha się na całego, i ja i młoda wykończone
nawet spaceru nie było bo ma gorączkę i popłakuje
minisia :-) powodzenia w moderowaniu
Gosia super że wizyta za tobą i nie było tak straszniea znieczulenie jeszcze działa?
Ja czekam az do mnie zaczna Bo Oliwka jest w swoich fochach coraz lepsza

nie noe dziecku niedogodzisz
Na dniach zrobia mi szkolenie Juz dostalam kartki musze pocwiczyc i miec pojecie o tej firmie itp Bo jak klient zada pytanie przez telefon to musze wiedziec na co namawiam 
boziu ehhh coś lubią te gorączki KacperkaCześć dziewczynki.
U nas znowu wszystko poprzestawiane. Mały gorączkuje, najprawdopodobniej zaczyna się jakaś infekcja bo gardło czerwone, rano temperatura i przelewał mi się przez ręce. Spał mi rano 2 godzinki to pozałatwiałam sobie parę spraw przez telefon i uszykowałam część obiadku ale od 11 muszę cały czas z nim siedzieć bo strasznie marudny. Wpadłam na chwilkę powiedzieć o i jak u nas.
mimsia gratki nowej funkcji![]()

kurde to masz szybciej kolejna wizyte ja sie dopiero na 7 dostałamMinisia, gratulacje!
Czarna, u nas też dziś gulasz, ale bez kaszy i dodatków, bo moje chłopaki tak wszamali, tylko podgrzany (swoją drogą zjedli cały garnek)
Ja już po wizycie. Nie bolalo nic, chos momentami było tak... niekomfortowo. Jednego zęba nie udalo się uratować, więc poszedl do wyrwania, dwa obok niego wyczyszczone, zaplombowane. Kolejna wizyta we wtorek, 1.-go. Strasznie mi wstyd, że nie zadbałam o zęby i jednego staciłam. Obiecuję sobie, że to mój pierwszy i ostatni
![]()
A poza tym to samo. Czeka mnie sprzątanie i układanie wszystkiego na miejsce, czyli standard
MIlego popoludnia Laseczki![]()

a powiedz na nfz czy priv?u nas na histerie najlepsze sa zaczepkiMINISIA no to super Juz rozumiem Gratki :-)
Wiecej nie poczytalam :-(
Oliwka daje mi popalic Jak jej cos zabronie Np otwieranie szafkiz papierami lub barek od mamy to ryczy strasnzie I wygina sie na wszystkie strony Nic nie pomaga Musze dac na wstrzymanie ale to mnie wiecej kosztuje Te jej ryki niz jakbym jej na wszystko pozwolila Ona jest okropna Cwiczy nas sobie strasznie Ryczy i ryczy Glowa peka Humor przez jej ryki![]()
jak mały ma nerwa i zaczyna koncert to np: staje za drzwiami i zaczynam pukac i kukać i on zaczyna sie bawić lub podszczypuje go mówią uciekaj bo zaraz cie złapie i jeszcze wiele innych rzeczy byle by zapomniał o tym czego nie może

ehhhhh ja na szczescie takich nie miałamczarna ci kupcy moi wczorajsi to chyba ci sami co u Kaki :-), wogóle się nie pojawili a facet zapewniał itd. wkur..a mnie takie coś, ludziom szkoda na głupiego smsa że rezygnują i nie przyjadą
na zęba tradycyjnie najlepszy cyc, no to cycolimy cały wieczór co 15-20 min.
Rafałek i Oliwka założyli się kto szybciej mamę i sąsiadów wykończy ;-):-)

A ja jakoś b dobrze się czuje w krótkich, w długiej czuje sie jakaś taka gruba a w krótkiej pewna siebie.Najbardziej to takie lubie ale to raczej przed Jagną mogłam sobie pozwolić:
PIORA NA WYMIAR Z CEKINAMI STUDNIOWKA SYLWESTER (829931074) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
SUKIENKA SREBRNA HISZPANKA NA WYMIAR Z CEKINAMI (815759070) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KROLOWA WYBIEGU CZARNA szyta NA WYMIAR=STUDNIóWKa (818149351) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i z tej firmy SUKNIE WIECZOROWE,SUKNIA - Imperiall - na miarę (820590743) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

jak dla mnie zbyt wyzywające i kojarzą mi sie tylko z klubami tanecznymi dla facetów
Sorka Ale wiadomo kazdy ma inny gust;-)

Pięknie dzielili i wymieniali się smoczkami
a Hanka wypiła całą flaszke kubusia Samika

Karolka nam ginie w oczach wieć donoszę że jej odchudzanie jest bardzooo widoczne

Nie wiem czym to sprac z dywanu, a jeszcze miał na sobie nowy pajacyk z Kubusiem Puchatkiem, taki fajniutki, wiec jak sie nie spierze to sie wkurze :-( 

Nie wiem czym to sprac z dywanu, a jeszcze miał na sobie nowy pajacyk z Kubusiem Puchatkiem, taki fajniutki, wiec jak sie nie spierze to sie wkurze :-(