Mama Maksa
październikowa mama
Dziewczynki ja już mówie dobranoc bo lece na ploty do sąsiadki. Do jutra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szkoda tylko, że nie ma jakiś ramiączek, bo u mnie to byłby jednorazowy podskok zabawowy a potem streaptease![]()

ale dobrze, że tylko tyle się stało

. I chyba tyle. Do później Mamusie!

U MNIE DZIALA;-)
Ja juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi
Ide pozamatac jeszcze I dokonczyc zupe musze 

o ludu dobrze ze nic się nie stałoUlka spokojnie nie pierwszy upadekkazdej sie z nas zdarzy ze niedopilnujemy
Moj mateusz dzis wrocil ze szkoly z opuchnietym nosem bo sie wywrocil ale na szczescie juz zeszlo wiec ulga bo juz mialam wizje zlamanego nosa mowie wam jak sie trzeslamwlasnie takich zdarzen sie boje najbardziej:-(
Patrycja to straszne....

Ja z moja Niki też kiedyś miałam rózne akcje
powodzenia u stomatologaWitam się środowo! Kolejna noc za nami, podobna do wczorajszej. Dziś w planach tylko stomatolog i spacer z dziećmi. Na obiad mam wsio, tylko kaszę ugotuję. I chyba tyle. Do później Mamusie!
![]()

ble ble ble dziś nie padniesz bo ja chcę Cie nawiedzićWitajcie.
Kopiuj wklej
Laski wybaczcie ze mało piszę plisss ale jakoś tak ostatnio czasu mi brak. W pracy mam stresa wchodzic na bb...ostatnio szefowa zdalnie weszła na mój komp zeby coś sobie sprawdzic a tam bb otwarte. Troche głupio... Więc sobie podczytuje a potem chce odpisac w domu, a w domu padam na ryjek wiec nie odpisuje...i tak dłuższy czas.
Pozdrawiam Was wszystkie.

no jak ładnie funcjonujesz zgodnie z planem. No przyznaj ze zaraz inaczej dzień wygladaDzien dobry
Poczytalam tyle ile mi net pozwolil bo calych stron nie chce mi otwierac :-(
WIOLU spokojnej pracy zycze
EVELAJNA daj znac jak tam PLAN DNIA?U MNIE DZIALA;-)
MY wstalysmy o 7 Jestesmy juz obie po sniadaniu Kasza manna na zwyklym mleku zasmakowala OliwceJa juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi
Musze czekac na ludzi od pieca w lazience bo sie psuje :-(Mam nadzieje ze mi Olwki nie obudza ja przyjda
MILEGO DNIA
Dzis kolo 17 przyjezdza do mnei kolezanka z mezem To on ma mi zalatwic ta prace Ma mi dzis powiedziec co i jak i jak sie zdecyduje to z jego kierowniczka bede gadac![]()

a ze jeszcze Laura doszła więc wesoło mieliśmy tylko za ciula się nie wyspałam
Ha Ha U mnie nie bardzo by bylo czym zrobic streapteaseMMaksa ta pierwsza mi się strasznie podoba, szkoda tylko, że nie ma jakiś ramiączek, bo u mnie to byłby jednorazowy podskok zabawowy a potem streaptease![]()

Czekamy tu na Ciebie, i zycze wiecej czasu. No i niech ta kierownica sobie uwaza;-)Witajcie.
Kopiuj wklej
Laski wybaczcie ze mało piszę plisss ale jakoś tak ostatnio czasu mi brak. W pracy mam stresa wchodzic na bb...ostatnio szefowa zdalnie weszła na mój komp zeby coś sobie sprawdzic a tam bb otwarte. Troche głupio... Więc sobie podczytuje a potem chce odpisac w domu, a w domu padam na ryjek wiec nie odpisuje...i tak dłuższy czas.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Trzymam kciuki bardzo mocno. No i nie ma to jak dobry PLAN DNIAMY wstalysmy o 7 Jestesmy juz obie po sniadaniu Kasza manna na zwyklym mleku zasmakowala OliwceJa juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi
Musze czekac na ludzi od pieca w lazience bo sie psuje :-(Mam nadzieje ze mi Olwki nie obudza ja przyjda
MILEGO DNIA
Dzis kolo 17 przyjezdza do mnei kolezanka z mezem To on ma mi zalatwic ta prace Ma mi dzis powiedziec co i jak i jak sie zdecyduje to z jego kierowniczka bede gadac![]()

A co ty takiego pysznego gotujeszHello królewny
U mnie w chałupce pieknie obiadkiem pachnie, porzadeczek też zrobiony, smerfik drzemie a ja mam czas na kawke
Małemu idzie górna czwórka bo znów mu sie krwiaczek zrobił biedaczek i znów robi nocne wedrówki do rodzicówa ze jeszcze Laura doszła więc wesoło mieliśmy tylko za ciula się nie wyspałam
![]()
Mam juz wsio porobione:-) Maly spi a ja mam chwile dla siebie. I wlasnie ide obejrzec dzisiejszy odcinek Brzyduli. Potem spacerek. Maksio sie juz czuje lepiej, kaszel mija i katarek tez. Do pozniej