Mama Maksa
październikowa mama
Dziewczynki ja już mówie dobranoc bo lece na ploty do sąsiadki. Do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

szkoda tylko, że nie ma jakiś ramiączek, bo u mnie to byłby jednorazowy podskok zabawowy a potem streaptease![]()

ale dobrze, że tylko tyle się stało

. I chyba tyle. Do później Mamusie!

U MNIE DZIALA;-)
Ja juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi
Ide pozamatac jeszcze I dokonczyc zupe musze 

o ludu dobrze ze nic się nie stałoUlka spokojnie nie pierwszy upadekkazdej sie z nas zdarzy ze niedopilnujemy
Moj mateusz dzis wrocil ze szkoly z opuchnietym nosem bo sie wywrocil ale na szczescie juz zeszlo wiec ulga bo juz mialam wizje zlamanego nosa mowie wam jak sie trzeslamwlasnie takich zdarzen sie boje najbardziej:-(
Patrycja to straszne....

Ja z moja Niki też kiedyś miałam rózne akcje
powodzenia u stomatologaWitam się środowo! Kolejna noc za nami, podobna do wczorajszej. Dziś w planach tylko stomatolog i spacer z dziećmi. Na obiad mam wsio, tylko kaszę ugotuję. I chyba tyle. Do później Mamusie!
![]()

ble ble ble dziś nie padniesz bo ja chcę Cie nawiedzićWitajcie.
Kopiuj wklej
Laski wybaczcie ze mało piszę plisss ale jakoś tak ostatnio czasu mi brak. W pracy mam stresa wchodzic na bb...ostatnio szefowa zdalnie weszła na mój komp zeby coś sobie sprawdzic a tam bb otwarte. Troche głupio... Więc sobie podczytuje a potem chce odpisac w domu, a w domu padam na ryjek wiec nie odpisuje...i tak dłuższy czas.
Pozdrawiam Was wszystkie.

no jak ładnie funcjonujesz zgodnie z planem. No przyznaj ze zaraz inaczej dzień wygladaDzien dobry
Poczytalam tyle ile mi net pozwolil bo calych stron nie chce mi otwierac :-(
WIOLU spokojnej pracy zycze
EVELAJNA daj znac jak tam PLAN DNIA?U MNIE DZIALA;-)
MY wstalysmy o 7 Jestesmy juz obie po sniadaniu Kasza manna na zwyklym mleku zasmakowala OliwceJa juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi
Musze czekac na ludzi od pieca w lazience bo sie psuje :-(Mam nadzieje ze mi Olwki nie obudza ja przyjda
MILEGO DNIA
Dzis kolo 17 przyjezdza do mnei kolezanka z mezem To on ma mi zalatwic ta prace Ma mi dzis powiedziec co i jak i jak sie zdecyduje to z jego kierowniczka bede gadac![]()

a ze jeszcze Laura doszła więc wesoło mieliśmy tylko za ciula się nie wyspałam
Ha Ha U mnie nie bardzo by bylo czym zrobic streapteaseMMaksa ta pierwsza mi się strasznie podoba, szkoda tylko, że nie ma jakiś ramiączek, bo u mnie to byłby jednorazowy podskok zabawowy a potem streaptease![]()

Czekamy tu na Ciebie, i zycze wiecej czasu. No i niech ta kierownica sobie uwaza;-)Witajcie.
Kopiuj wklej
Laski wybaczcie ze mało piszę plisss ale jakoś tak ostatnio czasu mi brak. W pracy mam stresa wchodzic na bb...ostatnio szefowa zdalnie weszła na mój komp zeby coś sobie sprawdzic a tam bb otwarte. Troche głupio... Więc sobie podczytuje a potem chce odpisac w domu, a w domu padam na ryjek wiec nie odpisuje...i tak dłuższy czas.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Trzymam kciuki bardzo mocno. No i nie ma to jak dobry PLAN DNIAMY wstalysmy o 7 Jestesmy juz obie po sniadaniu Kasza manna na zwyklym mleku zasmakowala OliwceJa juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi
Musze czekac na ludzi od pieca w lazience bo sie psuje :-(Mam nadzieje ze mi Olwki nie obudza ja przyjda
MILEGO DNIA
Dzis kolo 17 przyjezdza do mnei kolezanka z mezem To on ma mi zalatwic ta prace Ma mi dzis powiedziec co i jak i jak sie zdecyduje to z jego kierowniczka bede gadac![]()

A co ty takiego pysznego gotujeszHello królewny
U mnie w chałupce pieknie obiadkiem pachnie, porzadeczek też zrobiony, smerfik drzemie a ja mam czas na kawke
Małemu idzie górna czwórka bo znów mu sie krwiaczek zrobił biedaczek i znów robi nocne wedrówki do rodzicówa ze jeszcze Laura doszła więc wesoło mieliśmy tylko za ciula się nie wyspałam
![]()
Mam juz wsio porobione:-) Maly spi a ja mam chwile dla siebie. I wlasnie ide obejrzec dzisiejszy odcinek Brzyduli. Potem spacerek. Maksio sie juz czuje lepiej, kaszel mija i katarek tez. Do pozniej