reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
kasiekkrk a tak jestem z Krakowa ,rozumiem że Ty również.
Zamierzam rodzić na Galla, dlatego że stamtąd mam lekarza,
jednak ciągle mam wątpliwości co szpitala, bardzo mało opinii jest na jego temat w necie, a jeśli już to jakieś tragiczne artykuły,
W każdym razie tu jeszcze nie rodziłam:-D
Moich chłopcy urodzili się jeden na Siemiradzkiego , drugi na Kopernika.

kolezanka jeszcze w czasie studiow rodzila na Galla ... pamietam ze wtedy nie byla zadowolona ale to juz lata temu bylo ... no dobra 7 lat temu :)

Asiu, robisz w nocy dłuzszą przerwę na karmienie do rana ?
Karmie kiedy wstaje ,dzisiaj spal 4 godziny :szok: az balam sie ze cos mu sie stalo hahahahha ,ale on poporstu sciagnol sobie calego cyca ,jak sciagalam do butli to bylo z jednego ok 90 ml ....wiec moje szczescie sobie podpija calkiem sporo ahahah

informatyk - recydywista :-D wszystko znajdę, wszystko naprawię, naprawiam nawet w pracy komputery :tak: mój M mnie nauczył a potem to juz sama sobie dłubałam, PC złozyłam sama :tak:

to witam w klubie ... ja ostatnio juz nie skladam bo coraz wiecej rodzinki przenosi sie na lapki /poczawszy odemnie/ ale ciagle jeszcze reanimuje te kompy ktore gdzies tam jeszcze dzialaja :) ostatnio mialam fajny motyw u taty z kompem ... podlaczylam mu moja stara klawiature /u niego spacja poszla na amen/ i jebut - plyta piszczy :) wyciagnelam kompa /co z brzuchem wcale latwe nie bylo !!/ i to co zobaczylam w jego wnetrzu zamurowalo mnie dokumentnie !!! wiatrak nie krecil, grafika prawie plonela z goraca !! masakra !!! w takich chwilach jedynym ratunkiem jest ODKURZACZ !! w gorszym stanie byl tylko komputer ktory kiedys z przyjaciolka reanimowalysmy przez kilka dni ... a pochodzil on z PIEKARNI !!!!

kasiekkrk a tak jestem z Krakowa ,rozumiem że Ty również.
Zamierzam rodzić na Galla, dlatego że stamtąd mam lekarza,
jednak ciągle mam wątpliwości co szpitala, bardzo mało opinii jest na jego temat w necie, a jeśli już to jakieś tragiczne artykuły,
W każdym razie tu jeszcze nie rodziłam:-D
Moich chłopcy urodzili się jeden na Siemiradzkiego , drugi na Kopernika.
no teraz po slubie mieszkam juz pod krk..
nie slyszalam zednych opinni o tym szpitalu...
ale ja juz podchodze do tego ze jak ma bolec to wszedzie bedzie tak samo...

zaraz mnie szlag trafi...
o 8:30 wyslalam meza do pracy zeby podbil nam ksiazeczki...
do pracy ma gora 10 minut autem..
i wiecie co jeszcze go nie ma....:wściekła/y::wściekła/y:

mial mi pomoc sprzatac...
i tak mi pomogl ze juz skonczylam..umylam lazienke, kuchnie odkurzylam starlam kurze i juz drugie pranie nastawilam....

podgrzal mi krew....:wściekła/y:

reklama
Do góry