Cześć mamuśki -ja dziś tylko na chwilkę...
Noc przespana -wstałam tylko raz na siku -moje dziecię dziś pełnią łaskawości się wykazało

jestem po śniadanku i dziś mam w planach książeczki

sniły mi się dzis lila stars

mniam
Wronka no widzisz i kolejne "za" Alą -bo to ładnie na chrzcinach brzmi
Katik masz rację -powinnam jej wygarnąć -ale nie wiem ile jeszcze do końca ciąży przybiorę hehehe i co się będę wymądrzała

ale jak już urodzę to nie omieszkam powiedzieć że moje metody żywieniowe okazały się "lżejsze" od jej

dziś się ważyłam dalej 3kg na plusie:-) A ze jesz sama to dobrze -co to caritas??
Barbarka123 dziewczyny mają rację -zbiać gorączkę i kontrolować zeby nie przekroczyła 38 stopni. Słyszałam ze woda z octem jest bardzo skuteczna (okład) na zbicie temperatury ale nie wiem czy zapach nie zabija
Karola322 a moze skromnie miedzy nóżkami było i dopiero urosnąć musi
Kwiatuszek no dokładnie -ale jak ja mam ochotę się tak poopychać mega i juz zrobię zapasy -to leży wszystko póki S nie zje

bo mi się od patrzenia odechciewa... jakaś dziwna jestem
Jesteśaniołkiem ja zazwyczaj czuję wszędzie -mam jakieś nadpobudliwe dziecko

biega z jednej strony na drugą -a wczoraj sobie wybrało miejsce między żebrami a biodrem i tam stukało co chwilkę

nie ma macania!! a co to burdel?? są osoby mi bliskie które tym nie naruszają mojej przestrzeni życiowej a są tacy którzy nie maja prawa wejść w mój metr kwadratowy. Zresztą ja jestem osobą dość ostra i bezposrednia i do mnie nikt z łapami nie startuje;-) Amol albo eukaliptus -spokojnie mozesz
Studiującamama a co u Ciebie? bo o ślubie słysząłam:-) gratuluję
Aga002 dlatego ja kopiuję posty przed zatwierdzeniem

a wczoraj chyba taki dzień malucha był -może jakaś faza księżyca

bo moje też szalało i już prosiłam żeby mamie dało spać:-) co do auta -ja umierałam 2 dni po jeździe naszym gracikiem -ale odkąd jest nowy i nie buja -małe nie szaleje. S sie śmieje że panisko wyrasta

tylko dobre fury wchodzą w grę
Mamusia87 oczywiście ze można -bez przesady. Lepiej ta zupkę niż pomidora z supermarketu -z wierzchu czerwony a w środku zieleń kiwi -bo na nawozach nie zdążył dojrzeć
Dagsila czekam na wieści z usg
Ella1 cudownie

super że już wiesz jakie buciki zamawiać -taka duża stopa

powiedziała do S ze jak nasze też ma taka duzą to się nie dziwie że jak kopnie to mi sie pół brzucha przesuwa;-)
Zielona maupa ja tam chętnie przeczytam o tych literkach -jakie pierwsze imię jakie drugie... a co mi tam -może sie podziel?? a za brzuszek dziekuję:-) teraz już S widzi ze rośnie z dnia na dzień i jak się zachwyca -to słodkie jest
Sospettosa -co masz zrobić dzis zrób pojutrze -bedziesz mieć 2 dni wolnego;-)
Aniam 141 proponuję przyszły tydzień czwartek lub piątek. W tym tyg mam usg a w przyszłym do środy badania -więc jeśli po środzie Ci odpowiada to od 3.12 do kwietnia mam wolne
Akaata u mnie 3 kg bo do mamy nie jeźdźę

i do teściowej -ale spoko -będą święta to od razu z 3 moge dopisać na dzień dobry -no chyba ze jak w tamtym roku z łakomstwa zatruję się surowym ciastem i na wigilię kleik zostanie
Amorek52 czekam na wieści i trzymam kciuki za siuśke i siusiaka
Elma to ja sie moge podzielić wylewnoscią S -on nie dosć ze wpadając do domu rozbebesza ubranie i wręcz liże mój bebzun to jeszcze jak się wykąpie i kładzie się do łóżka to głową między nogi tak żeby brzucha posłuchać "bo tam sie rusza"

i jak już mi nogi drętwieją to go przeganiam

przesada w każdą stronę jest hmmm sama rozumiesz. A nie możesz go poprosić o smarowanie brzunia? ja zaczęłam prosić na początku -i S sie przyzwyczaił i tak leżymy a On jedzie z oliwką
Kasia.j no i silnych chłopaków masz w domu

szczęściara -3 facetów Cię po brzuchu maca -ja nie mam na to szans póki co;-)
Forget me not oj zrzucimy szybko -będzie lato i spacery
Basia0412 a nie jesz za późno?? mi zgaga -tfu tfu -nie dokucza ale się przestałam kłaść po jedzeniu

tak lubiałam sadełko wygrzewać
Wesoła24 co do masażu nóg -wiem o czym mówisz -ja mam takie jakieś ciężkie!!! i gdyby nie te ręce S to ciężko by było zasnąć
Ewka84 chwal się chwal:-) gratuluję zdrowego syneczka
Kamisia1101 życzę szybkiego powrotu do formy
No Katik masz rację z tymi obliczeniami -też o tym myślałam -a może kostki nie są jeszcze tak twarde i ciężkie?? nie wiem. Ale jest reklama danonków że dzieci ok 5 lat rosną 20 cm w ciagu 3 lat -a nasze tyle urosły w kilkanaście tygodni

to jest dopiero wyzwanie