no ładnie ! i weź tu miej córkę;-)mówili własnie w rmfie że rośnie liczba "młodych" matek, w tamtym roku ok 500 dziewczynek w wieku 13 było w ciążyszok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ładnie ! i weź tu miej córkę;-)mówili własnie w rmfie że rośnie liczba "młodych" matek, w tamtym roku ok 500 dziewczynek w wieku 13 było w ciążyszok
Dosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problema to dosiegniesz ??
U nas dają jakieś krótkie koszule;-)Pewnie ten temat byl juz poruszany ale w czym zamierzacie rodzic? W koszuli, w t-shircie, koszulce na ramiaczka? Ja kupilam sobie dwie koszule do szpitala ale juz planuje je zaniesc spowrotem do sklepu. Sa za dlugie (za kolano) i nie wiem co mi na mozg padlo jak je kupowalam. Przeciez ja niecierpie takich koszulI jeszcze jak je kupowalam to ludzilam sie ze w jednej z nich bede rodzic
![]()
ja teraz jak bylam u poloznej to mi powiedziala ze szpital zglasza dziecko ale warto szybciej podac informacje samemu zeby nie czekac nie wiadomo ile![]()
no wlasnie... mi sie ciezko skarpetki zaklada wiec juz malowanie lakierem tak zeby on tylko na paznokciach wyladowal to juz mnie przeratsa... depilacja to juz tez sciema, ale nogi o dziwo jakos ogarniam tylko 'tam' na wyczucie... maz sobie trymer kupil do brodki i juz nawet mial zakusy ze mi pomoze z trojkacikiem ale boje sie mu zaufac...Dosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problemA ogolić TAM to się już od dawna nie mogę i Mój przejął pałeczkę:-)
my kupimy dubeltowke na kawalerowno ładnie ! i weź tu miej córkę;-)![]()
Dosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problemA ogolić TAM to się już od dawna nie mogę i Mój przejął pałeczkę:-)
za malo seksuDosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problemA ogolić TAM to się już od dawna nie mogę i Mój przejął pałeczkę:-)
Mój jest delikatny a jakie to przyjemnehehe "przejął pałeczke" :-) golareczke raczejno to musi być delikatny bardzo
ja tam wole radzić sobie z lusterkiem heh, inaczej bym się bała o swoją małą heheh