no ładnie ! i weź tu miej córkę;-)mówili własnie w rmfie że rośnie liczba "młodych" matek, w tamtym roku ok 500 dziewczynek w wieku 13 było w ciążyszok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ładnie ! i weź tu miej córkę;-)mówili własnie w rmfie że rośnie liczba "młodych" matek, w tamtym roku ok 500 dziewczynek w wieku 13 było w ciążyszok

Dosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problema to dosiegniesz ??
A ogolić TAM to się już od dawna nie mogę i Mój przejął pałeczkę:-)U nas dają jakieś krótkie koszule;-)Pewnie ten temat byl juz poruszany ale w czym zamierzacie rodzic? W koszuli, w t-shircie, koszulce na ramiaczka? Ja kupilam sobie dwie koszule do szpitala ale juz planuje je zaniesc spowrotem do sklepu. Sa za dlugie (za kolano) i nie wiem co mi na mozg padlo jak je kupowalam. Przeciez ja niecierpie takich koszulI jeszcze jak je kupowalam to ludzilam sie ze w jednej z nich bede rodzic
![]()
ja teraz jak bylam u poloznej to mi powiedziala ze szpital zglasza dziecko ale warto szybciej podac informacje samemu zeby nie czekac nie wiadomo ile![]()
a mieszkamy i bedziemy mieszkac u mojego ?no i nie mamy ślubu w dodatku ! ehhhh wiedzialam ,ze bez tego papierka to same problemy beda w zalatwianiu czegokolwiek
no wlasnie... mi sie ciezko skarpetki zaklada wiec juz malowanie lakierem tak zeby on tylko na paznokciach wyladowal to juz mnie przeratsa... depilacja to juz tez sciema, ale nogi o dziwo jakos ogarniam tylko 'tam' na wyczucie... maz sobie trymer kupil do brodki i juz nawet mial zakusy ze mi pomoze z trojkacikiem ale boje sie mu zaufac...Dosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problemA ogolić TAM to się już od dawna nie mogę i Mój przejął pałeczkę:-)
my kupimy dubeltowke na kawalerowno ładnie ! i weź tu miej córkę;-)![]()

Dosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problemA ogolić TAM to się już od dawna nie mogę i Mój przejął pałeczkę:-)
za malo seksuDosięgam:-) Ale np z ubieraniem butów czy skarpetek mam już niemały problemA ogolić TAM to się już od dawna nie mogę i Mój przejął pałeczkę:-)
Mój jest delikatny a jakie to przyjemnehehe "przejął pałeczke" :-) golareczke raczejno to musi być delikatny bardzo
ja tam wole radzić sobie z lusterkiem heh, inaczej bym się bała o swoją małą heheh