reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

hah wogóle wczoraj byliśmy w Jysku w celu zakupienia materaca jakiegoś fajnego do spania.. Jakaś babka oczywiście prezentacje musiała zrobić, kładła sie na tym itp i opowiadała na cały sklep jakie to one super itp.. No i wybraliśmy jeden spoko. Babka poszła niby sprawdzić czy mają na sklepie dostępny taki wymiar. Wraca- i nam mówi "mam dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra taka że mamy taki wymiar na sklepie, a zła: że od czwartku materac będzie tańszy o 400 zł." Sobie myśle co za głupia baba, to chyba dobrze że tańszy od czwartku.. A ona do nas, żebyśmy dzisiaj ten kupili co jest po wyższej cenie, a w czwartek przyjechali niby go odebrać i mamy zrobić wielką mine że jest tańszy i że chcemy obniżyć cene.. I że ona nam jakby co-nie mówiła że stanieje od czwartku. :eek::eek::eek: haha a kupiliśmy później gazete w której wkładają oferty z Jyska-i było że od jutra ta promocja na ten model co chcemy haha
no kuurna co to ma być haha, nie moge w czwartek rano przyjść i normalnie kupić hahahah CO ZA DURNA BABA! ona sobie myśli że ten Jysk jest jak MediaMarkt-że jak jest jakaś promocja to ludzie sie ustawiają w kolejki od 4 rano hahhahaha no co za baba.....
:-D

reklama
Dziewczyny czy was też bolą biodra od spania na boku? Bo mnie strasznie. Na plecach niestety nie umiem, bo mam wrażenie, że brzuch mi twardnieje, a w dodatku wszystkie ruchy wtedy odczuwam 10 razy mocniej. Poza tym zawsze mnie wtedy chwytają skurcze w łydce :wściekła/y:. No
ale te biodra to też są masakryczne. Dziś jedno to miałam wręcz czerwone :szok::szok::szok: od spania na nim.

pieniadze to jest horror!!!!!
najgorsze jest to ze 1 wyplaty nie zaplacil a juz zbliza sie termin 2!!! jak tu normalnie zyc to ja nie wiem. jak nie bede miala kasy to nie pojde do gina a przeciez malutka jest najwaznijesza!

no i jeszcze super wiesci!!! przez to ze zepsul sie dekoder cyfrowego polsatu a u nich umowa meza zostala automatycznie przeniesieona na czas nieokreslony to 3 mce bede musiala za nic po 70zl zaplacic za abonament!!!! dlatego ze obowiazuje przy nieokreslonym czasie umowy 3 miesieczny okres wypowiedzenia!!! szlak mnie dzis tarfi!! wszystko sie kreci wokol pieniadza ktorego nie ma!!!!

No super po poprosu. Pisz do nich, że nie twoja wina, że ich dekoder się zrąbał idź i zrób awanture i coś powinno pomóc:tak:

Dziewczyny czy was też bolą biodra od spania na boku? Bo mnie strasznie. Na plecach niestety nie umiem, bo mam wrażenie, że brzuch mi twardnieje, a w dodatku wszystkie ruchy wtedy odczuwam 10 razy mocniej. Poza tym zawsze mnie wtedy chwytają skurcze w łydce :wściekła/y:. No
ale te biodra to też są masakryczne. Dziś jedno to miałam wręcz czerwone :szok::szok::szok: od spania na nim.

ja śpię na bokach ale biodra mnie nie bolą wcale. Za to dupa bardzo :-D:-D:-D

oj, powinnaś raczej zapytać co nas NIE BOLI :-D:-D:-D
bolą bolą, nie tylko biodra, ale i spojenie łonowe, kolana przy chodzeniu itp..
Na skurcze /mnie też łapały/ polecam zażywać magnez, rano i wieczorem-gwarantuje że skurcze znikną. A jak już masz skurcz-to przyciągaj palce u nóg do siebie-przestaje boleć.

mi gin mówił że niby na plecach nie powinno się spać-bo wtedy dziecko uciska jakąś żyłę główną która mu dostarcza krew.. ja zresztą na plecach nie umiem spać, najczęściej na lewym boku jakoś mi tak wygodnie.

ja sie witam znad sniadanka i herbatki :)

ja spie na obu bokach i na plecach !! i wlasciwie w nocy nad tym nie panuje wogole !! ale dzieki temu jestem WYSPANA !!! i to wg mnie jest najwazniejsze :)

Na skurcze /mnie też łapały/ polecam zażywać magnez, rano i wieczorem-gwarantuje że skurcze znikną. A jak już masz skurcz-to przyciągaj palce u nóg do siebie-przestaje boleć.

Tak robię właśnie. Choć parę razy już odstawiałam ten magnez, bo już tyle tego łykam i niestety skurcze wracały. No cóż teraz już chyba wolę to dalej łykać niż męczyć się z łydkami :wściekła/y:.

ja spie na obu bokach i na plecach !! i wlasciwie w nocy nad tym nie panuje wogole !! ale dzieki temu jestem WYSPANA !!! i to wg mnie jest najwazniejsze :)

Zazdroszczę, że umiesz się wyspać. Ja mam wrażenie, że przy każdym obrocie wszystko czuję. Do tego ze 4 razy biegam do toalety, więc do wsypania to mi baaaaaaardzo daleko :-). No i pewnie nieprędko doznam tego uczucia, bo potem znowu dzidzia się będzie budzić do karmienia :eek:.

reklama

Ja na plecach nawet 20 minut nie mogę wyleżeć. Ostatnio jak miałam ktg i tak mnie ułożyli to zdrętwiały mi nogi, rozbolały biodra i na dodatek nie potrafiłam wstać z łóżka :-( A z ktg wyszło, że miałam skurcze, których ja nawet nie poczułam bo taka byłam cała obolała:-(
W nocy spię na boku właśnie tak długo dopóki nie zacznie mnie boleć biodro i nie zdrętwieje mi cała strona, potem przewracam się na drugi bok. A przy przewracaniu boli głównie spojenie łonowe...;-) Nie jest łatwe życie ciążówki ;-)

Do góry