reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ha! Do tego mam dolegliwosc ktora nazywa sie zespołem cieśni nadgarstka i moja prawa reka jest w zwiazku z tym lekko bezwladna no i boli. A co tam.. Wszystko boli... spojenie, biodra, a spuchnieta jestem po uszy i mam nawet zmieniony glos...

co do nadgarstka to doskonale wiem co przezywasz !! ja jeszcze dlugo po tym jak wstane mam prawa reke praktycznie bezwladna a palce scierpniete caly czas ... po malu sie przyzwyczajam ...

A WIECIE ZE DZIS JEST DZIEN PLUSZOWEGO MISIA ?? ciekawe czy pluszowa Żabka sie zalapie na swieto ... ja mysle ze jej sie nalezy :)

reklama
Na plecach niestety nie umiem, bo mam wrażenie, że brzuch mi twardnieje, a w dodatku wszystkie ruchy wtedy odczuwam 10 razy mocniej.

Właściwie na plecach nie powinno się spać w ciąży, no ale z drugiej strony jakby człowiek chciał się przejmować wszystkim to by zwariował. Jest coraz trudniej, ale trzeba sobie znaleźć jakąś wygodną pozycję do spania (ludzie! o czym ja piszę w ogóle!)

Do tego mam dolegliwosc ktora nazywa sie zespołem cieśni nadgarstka i moja prawa reka jest w zwiazku z tym lekko bezwladna no i boli.
...
Chyba 1 grudnia sie rozpakuje...

Współczuję wszystkich dolegliwości... ten prawy nadgarstek też mnie wkurza. O ile już nie boli cały czas, to potrafi zaatakować w najmniej spodziewanym momencie... robię jakiś normalny ruch i nagle taki ból przeszywający!

co do nadgarstka to doskonale wiem co przezywasz !! ja jeszcze dlugo po tym jak wstane mam prawa reke praktycznie bezwladna a palce scierpniete caly czas ... po malu sie przyzwyczajam ...

A WIECIE ZE DZIS JEST DZIEN PLUSZOWEGO MISIA ?? ciekawe czy pluszowa Żabka sie zalapie na swieto ... ja mysle ze jej sie nalezy :)

No jak to dzień misia a żaby to co pisz do organizatorów odwołanie!!! :-D:-D:-D

ok, muszę trochę ograniczyć moją aktywność na forum bo mąż wstał i sie ze mnie śmieje, że zamiast pracować to ja tylko na grudniówkach siedzę :-p

hahah czytam jak durni ludzie reklamują wycieczki turystyczne.. no debile..

"I jak tu wszystkim dogodzić?
Analizując te nawet najbardziej absurdalne skargi klientów, łatwo zauważyć jak odmienne są gusta i oczekiwania turystów. Gdy jedni narzekają, że w hotelu były "wyłącznie białe ręczniki", inni piszą skargę ponieważ trafili na hotel, w którym były brązowe.

Podczas gdy media rozpisywały się przed rokiem o reklamacji klientki, która przeziębiła się w samolocie, bo "ktoś złośliwie otwierał okna", do jednego z biur podróży trafiła skarga rozżalonego klienta, co to "specjalnie zarezerwował miejsce przy oknie, ale to okno się nie otwierało!"

Zdarza się też, że klienci reklamują złą pogodę. Ale o ile można zrozumieć narciarzy skarżących się na brak śniegu, to pewnym zaskoczeniem są amatorzy białego szaleństwa, którzy w reklamacji piszą: "na stokach było za dużo śniegu w stosunku do naszych umiejętności narciarskich, zupełnie nie dało się pojeździć".

Pewna pani zrobiła np. przekrój ziarnka piasku, by stwierdzić, że ma ono zbyt duży rozmiar. Napisała więc w reklamacji, że plaża przy hotelu nie była piaszczysta, tylko "bardzo drobno, ale jednak ziarnista."

:-D:-D:-D:-D no jak można... hehehe
"bo morze było za słone" :-)

Załączniki

• 20091106055.jpg
    20091106055.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 30
Rewolucja w polskich porodówkach w 2010 r.?- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009

Zobaczymy ile się z tego spełni ;) jak to Polska, gadaja, gadają ............. a realia jakie są to wiemy. Większosc szpitali ''rodzić po ludzku'' ma tylko zapisane na swoich str. www.

nic to nie zmieni !!! bo tak naprawde to jak dziecko bedziesz chciala przytrzymac dluzj to polozne ci go nie odbiora sila /teraz w pon tak polozna mowila ze jesli nic sie nie dzieje dziecku to tylko je okrywaja i mamusia moze sie nim nacieszyc jakis czas i nakarmic jak bedzie sie dalo!!/ a najwazniejszej kwestii czyli zzo nie rozwiaza inaczej niz za pomoca KASY !! ktorej nie ma ...

reklama
Witam dziewczyny:-):-):-)
Jednak wczoraj miałam więcej chęci niż sił więc dopiero teraz piszę;-)
Nockę miałam dziś ciężką bo mały 2,5 h nie chciał spać...dobrze że tatuś w domu bo Hania też się budziła:tak:
I już od wczoraj walczę z nawałem pokarmu....co godzina zmiana kapusty na cyckach i po trochu odciąganie:-) Straszne jak tak wiszą dwa kamienie;-)
Postaram się opisać poród ale Arek właśniepojechał do położnej i załatwiać sprawy małego więc czekam na chwilę spokoju:-)

Do góry